Längesedan! Mycket som hänt!

Ja, jag vet inte riktigt vad som hände men jag har bara helt missat att skriva här. Ni kan ju ana hur mycket som har hänt på dessa veckor.

Det största är såklart att vi har fått hem vår lilla valp nu, Ninja. Nästa vecka blir hon 5 månader och börjar bli riktigt stor. 19 kg nu så jag har lite svårt för att orka lyfta henne som tidigare.

Annars har det varit mycket skola som vanligt. Försöker ta igen alla missade kurser, men jag är så oerhört omotiverad så jag kan inte påstå att det går speciellt bra. Ska försöka lämna in Litteraturhistorian 1900-talet och kompletteringarna på Etiken innan sista dagen för denna terminen. Hoppas jag hinner med det. Sen ska jag försöka ta igen allt annat över sommaren nu. Vi har bestämt att jag ska fokusera mig på det så jag blir piggare till nästa termin.

Vi köpte en lägenhet på Söder i Stockholm för någon månad sedan så det blir att vi är där uppe en del också. Helt underbart att ha sitt eget ställe i denna vackra stad. Tyvärr har Ninja varit lite för liten för att kunna lämnas själv där över huvud taget så vi har mest varit inne i lägenheten eller tagit kortare promenader än så länge, men det kommer.

Jocke har nyligen klarat sin teori för motorcykeln så snart är det dags för uppkörning. Hoppas han klarar det! Hade varit skoj att få åka med på en sådan! Robin har uppkörning bara 5 dagar efter honom, fast för bil då, så jag får hålla tummarna mycket nu framåt.

Imorgon ska jag hemhem i två veckor. Robin tar studenten och jag ska köra honom i morfars cab. Är riktigt glad =) Jocke ska ta med sig Ninja upp till Västerås på måndag och sen kommer jag åka dit dagen innan midsommar. Det ska bli härligt att få komma hem lite och koppla av. Nog för att jag måste plugga en hel del också, men det blir ändå något annat när man inte sitter fast i lägenheten här hela tiden.

Nu ska jag ut och fixa tvätten. Måste bli av med allt sådant när vi inte ska vara här på ett tag.

RSS 2.0