Itrim Dag 31

Vikt: -6,5 kg
Steg: ?
Träning: Promenad i 1 h 15 min i rask takt
Idag är det en månad sedan jag började på Itrim och har nu tappat 6,5 kg, varav 4,1 kg fett. Så otroligt härligt! Imorgon känner jag att det är dags att träna på Itrim igen. Fortfarande lite förkyld, men inte så att det är farligt att träna längre. Idag har det varit otroligt härligt väder. Sol och +21 grader. Jag och Ninja var ute på en lång promenad och vi var båda helt slut efteråt så att vi somnade i soffan.
Resultatet enligt Withings sen jag började för en månad sedan. Härlig kurva nedåt!

Imorgon har jag tenta, vilket känns sådär. Har inte pluggat tillräckligt och kan ungefär hälften. Ska försöka hinna med ett par frågor till innan tentan på eftermiddagen. Ska hinna med att jobba på förmiddagen också plus fixa det sista till Joakims födelsedagspresent så att de blir klara imorgon kväll. Han fyllde i lördags men eftersom han är i Moskva så får jag fira honom på lördag när han kommer hem. Nu är det dags att sova så jag orkar upp imorgon. Godnatt!

Itrim Dag 29

Vikt: -6,2 kg
Steg: ?
Träning: Ingen
Fortfarande ingen stegräknare och fortfarande förkyld. Har mått dåligt idag och är helt slut nu. Hoppas på att komma iväg och träna snart. Längtar riktigt! Sov gott!

Itrim Dag 28

Vikt: -6 kg
Steg: ?
Träning: Ingen
Ledsen att jag inte uppdaterat på ett par dagar men jag har varit bortrest och har varken haft våg eller internet. Nu är jag i alla fall hemma igen och har kunnat väga in mig. -6 kg idag. Så otroligt skönt! Det går väldigt sakta nu, men jag är fortfarande riktigt förkyld så har inte vågat träna på 1,5 vecka. Men jag har varit väldigt duktig på att äta rätt i alla fall :)
Var i Göteborg på bokmässan i helgen och ett av förlagen hade en jättefåtölj gjord av pocketböcker som man fick provsitta. Självklart ville jag posera i den. Reagerade på att mitt ansikte har blivit mycket smalare än vad det brukar vara. Så skönt! Resultatet börjar synas mer än bara på vågen.

Itrim Dag 23

Vikt: -5,4 kg
Steg: ?
Träning: Ingen
Idag var första dagen sedan jag började denna resa som jag faktiskt gick upp i vikt. Detta är inget konstigt egentligen, men jag blev ändå irriterad. Imorgon hoppas jag att det fortsätter neråt igen!
Varit hemma från skolan idag och bara vilat upp mig. Känns som om förkylningen börjar försvinna nu äntligen! Har varit och handlat bara idag. Dels vanlig mat på Ica och dels måltidsersättningar på Itrim. De hade 20 % på alla sina produkter idag för de firar 7 år. Då gäller det att passa på. Jag tror inte längre att min stegmätare är trasig utan bara att batteriet redan lagt av. Var på jakt efter nya idag utan några framsteg. Får fortsätta leta imorgon eller på fredag. Imorgon ska jag tillbaka till jobb och skola, men det dröjer nog till fredag minst innan jag vågar träna...

Mina förbättringar vecka 3

Har ju helt glömt att ge er en sammanfattning över mina förbättringar från förra veckan. Här kommer de:
- Träna på iTrim 2 ggr/v: 1/2 p
- Gå minst 7000 steg per dag: 7/7 p
- Äta regelbundet fyra gånger om dagen, var fjärde timme: 6/7 p
- Träna här hemma 1 ggr/v: 1/1 p
- Släppa allt som har med jobb & skola att göra kl 20 på kvällen och ägna kvällen åt egen tid: 7/7 p
Totalt: 22/24 p

Jag missade ett poäng för att jag bara kom iväg till Itrim en gång förra veckan. Anledningen var att jag hade planerat in söndag eftermiddag att ta mitt andra pass, men då hade förkylningen slagit till ordentligt och jag var helt slut. Varken orkade eller vågade träna i och med det!
Det andra poänget gäller maten och det var måndagen jag missade det. Jag åt frukost och lunch precis som jag skulle men sen var tanken att jag skulle ta mitt mellanmål på flygplatsen på vägen hem från Moskva. Hittade då ingenting som jag fick äta. På planet hade de också bara smörgås, pastasallad och snacks att välja på så jag fick vänta tills jag kommit hem. Men 22/24 poäng tycker jag ändå var bra gjort!

Itrim Dag 22

Vikt: -5,7 kg
Steg: ?
Träning: Ingen idag heller
Min förkylning håller i sig och blir faktiskt bara värre och värre. Annars känner jag mig ganska pigg vilket är oerhört frustrerande. Var nära att gå ut och klippa gräset idag men kom på att det inte var så smart så jag stannade kvar i soffan. Hela eftermiddagen har jag bott i soffan i myskläder. Jag har tittat på film, läst bok, druckit jag vet inte hur många koppar te, slösurfat på nätet och pluggat några timmar. Jag har bara klivit upp för att laga lite mat, ungsrostad rotselleri och kycklinggryta med kokos som var riktigt god, och ta en kort promenad med Ninja som varit riktigt uttråkad. Har bestämt mig för att stanna hemma även imorgon från skolan och ska bara gå runt i myskläder heka dagen och ta det lugnt. Vill bli frisk och kunna träna snart igen...

Itrim Dag 21

Vikt: -5,3 kg
Steg: ? (Fortfarande ingen ny stegmätare)
Träning: Ingen
Jag är riktigt förkyld just nu, men annars mår jag bra. Så otroligt irriterande. Vet inte om jag vågar träna just nu...Egentligen hade jag tänkt göra det imorgon. Får se hur det känns då. Ikväll hade vi vår andra viktgruppsträff och min första invägning efter hälsoanalysen. -5,1 kg visade den vilket stämmer bra överens med vår egen våg. Vägar ju alltid in mig på morgonen och på Itrim blir det på kvällen så då är det inte konstigt att det skilja något hekto.
Idag på viktgruppen pratade vi lite om mål och att detta är något som ska vara långsiktigt. Tycker det är kul att höra om hur de andra upplever allt just nu, men det verkar som om alla går på LCD nu till vecka 12 och jag är ensam om 2+2-metoden, så det är lite synd att det blir prat och frågor om sådant som inte rör mitt. Men men, jag såg till att ställa min fråga efteråt istället. Dags att gå och lägga sig och läsa lite. Godnatt!

Itrim Dag 20

Vikt: -5,1 kg
Steg: ?
Träning: Ingen
Har fortfarande inte fixat någon ny stegräknare tyvärr, men jag har lärt mig hur mycket jag måste gå för att komma upp i 7000 ungefär och vet att jag även idag varit över det. Hade tänkt att gå till Itrim ikväll och träna med när jag vaknade på morgonen hade jag fruktansvärt ont i huvudet och under dagen har förkyldningen satt fart ordentligt och jag känner mig även lite febrig just nu. Därför vågade jag inte träna. Var på teater med Emma på eftermiddagen och sen har jag bara legat nedbäddad i soffan. Ska faktiskt redan sova och hoppas på att vara frisk imorgon!

Itrim Dag 19

Vikt: -5 kg
Steg: ?
Träning: Ingen
Lite sen uppdatering från igår. Det var riktigt kul att vågen visade på -5 kg. Snart halvvägs :)
Igår blev det ingen träning förutom att vi fixade i ordning i trädgården inför hösten och lade på plåtarna på poolen. De är otroligt tunga så lite träning i det var det nog allt. Innan på dagen var jag och Emma i Kista Galleria på BlogAwards och tittade på Jedward. Troligt många skrikande småtjejer där. Men Jedward har otroligt mycket energi på scenen och det var kul att se!
Vi åt ytterligare en rätt fråg kokboken igår, en kycklingsallad som var otroligt god! Efter middagen tände vi en brasa och satt och läsa. Riktigt mysigt med lite höst!

Itrim Dag 18

Vikt: -4,8 kg
Steg: Min stegräknare har redan gått sönder så vet inte, men är säker på att det var mer än 7000 steg iaf
Träning: 7 km på 20 min på motionscykeln hemma
Idag har det varit en bra dag, förutom att jag varit lite irriterad på att vågen visar på så låga resultat just nu... Hade en lugn morgon och tränade sedan en liten sväng på förmiddagen. Efter lunch gick jag till Corinne & Friends i Sturegallerian och klippte ny frisyr och färgade håret. Satt där i nästan 3 timmar och blev omhändertagen. Önskar jag kunde unna mig lite olika behandlingar lite oftare! Skönt det ska bli att börja jobba snart och tjäna lite pengar. Efter frisörbesöket skyndade jag mig hem för att rasta Ninja och sedan ikväll har jag varit på Grönan för att se The Arks sista spelning. Det var kul att vara där och det var en bra spelning. Tyckte Let your body decide var bästa låten ikväll! Har precis kommit hem så det är skönt att det är lördag och sovmorgon imorgon!
Mina vänner innan konserten började
Var sjukt mycket folk på Grönan! 15000 hade de tydligen släppt in och sedan varit tvugna att stänga portarna. Vi fick bra platser ganska nära scenen men vi stod också och väntade där 2,5 timme innan det drog igång. Tyvärr fick jag otroligt ont i ryggen så jag var tvungen att ta mig längst bak och sätta mig efter bara 5-6 låtar.
Hade stannat och köpt med mig en ceasarsallad att äta strax innan konserten. Efter ett par bitar upptäcker jag att flera kycklingbitar är gröna av mögel! Har aldrig sett möglig kyckling innan men fy vad äcklad jag blev! Tur att jag hade en chokladbar redo i väskan som jag kunde ta istället...

Itrim Dag 17

Vikt: -4,7 kg
Steg: Minst 7000
Träning: Ingen
Haft fullt upp idag. Först jobb på förmiddagen och sedan skola hela eftermiddagen. Det är faktiskt riktigt svårt att äta varierat just nu. Har inte varit ledig var fjärde timme så jag kunna äta lagad mat så det har blivit 3, istället för 2, måltidsersättningar två dagar i rad... Skönt med helg nu så att det blir lättare att få rutin på den biten också. Ikväll gjorde jag kycklingburgare med rödbetstzatziki. Det är så roligt att laga mat som både blir god och som jag vet är nyttig! Varit lite förbryllad över att min stegmätare visat på så få steg hela dagen. Nu ikväll märkte jag att den har slutat räkna av någon anledning. Se om jag hittar kvittot och kan reklamera den. Den borde ju hålla mer än 2 veckor kan man ju tycka... Imorgon får jag se om det blir ett pass på Itrim eller motionscykeln hemma. Sov gott!

iTrim Dag 16

Vikt: -4,5 kg
Steg: 10800
Träning: iTrim 30 minuter
Känner mig otroligt trött just nu. Haft lite ont i halsen ett par dagar nu så det kan bero på det. Har jobbat på förmiddagen idag och eftermiddagen ägnades åt städning och plugg. Tog även en promenad till iTrim och tränade. Var helt ensam där från det att jag kom dit tills jag åkte hem. Ganska skönt faktiskt. Vågar ta i mer då och prova på lite nya saker. Ikväll lagade jag andra måltiden från iTrims kokbok. Det blev laxbiffar med mangosallad. Otroligt gott faktiskt! Kommer somna tidigt ikväll känner jag men nu ska jag bara bädda ner mig i soffan och läsa en bok ett tag innan dess.

Mina förbättringar vecka 2

- Träna på iTrim 2 ggr/v: 2/2 p
- Gå minst 7000 steg per dag: 7/7 p (Nästan 12000 steg i snitt per dag!)
- Äta regelbundet fyra gånger om dagen, var fjärde timme: 7/7 p
- Träna här hemma 1 ggr/v: 1/1 p (40 min på löpbandet i lägenheten i Moskva)
- Släppa allt som har med jobb & skola att göra kl 20 på kvällen och ägna kvällen åt egen tid: 7/7 p
Totalt: 24/24 p
Full pott till mig denna veckan!

iTrim Dag 15

Vikt: -4,4 kg
Steg: 7100
Träning: Ont i halsen så blev vila
Nu är jag tillbaka med lite mätning igen. Idag lagade jag första rätten ur iTrims kokbok. Blev asiatisk lövbiffssallad, gott! Har ont i halsen efter helgen så vågade inte åka till iTrim och träna idag och det fanns egentligen ingen tid för det heller. Imorgon hoppas jag att jag känner mig piggare så att jag kan åka dit. Har varit hemma hos en kompis ikväll och druckit te och ätit fruktsallad. Annars har det inte hänt så mycket mer idag.

iTrim Dag 14

Hej på er!
Hoppas ni haft en härlig helg! Själv har det varit riktigt härligt att träffa min älskling igen! Det är fyra veckor sedan han flyttade till Moskva för att jobba här ett tag. Det har gått riktigt, riktigt bra, men det är skönt att kunna träffas igen! Vi har umgåtts med hans nya vänner här och varit ute på lite sightseeing eftersom jag inte varit i Moskva tidigare. Tyvärr har det varit otroligt regnigt hela helgen så vi har inte kunnat vara ute så mycket.
Köpte varsin kopp te på Starbucks och värmde oss med när det regnade en massa

Hur har det gått med viktminskningen då... Jo, jag tog med mig en våg till Joakim och har vägt mig på den men eftersom jag inte vet om den skiljer sig något från den hemma vet jag inte riktigt resultatet första dagen. De två andra dagarna stod jag på +/-0 och idag +0,1 kg. Detta har gjort mig lite irriterad eftersom jag verkligen försökt äta bra. Jag har gått minst 11000 steg per dag här och i lördags startade jag morgonen med att jogga/gå på löpbandet som finns i lägenheten i 40 minuter.
I fredags fick jag ju börja äta varierat med en metod som heter "handfast minus". Jag äter två måltidsersättningar och två vanliga måltider per dag. I fredags åt jag tre ersättningar och på kvällen blev jag bjuden på ungsbakad kyckling med sallad och jag åt exakt så mycket jag fick äta. I lördags blev det två måltidsersättningar, en grönsallad med soltorkade tomater och lite mozarella till lunch och sashimi till middag. Igår blev det två måltidsersättninga, en ceasarsallad med räkor till lunch och på kvällen tigerräkor med grillade grönsaker. Inga kolhydrater här och inte en droppe alkohol fast de andra druckit öl och vin varje kväll. Är så stolt över hur jag ätit men jag antar att vågen står stilla eftersom magen får riktig mat första gången på 2 veckor och börjar fylla på lite i kroppen igen.
Min middag på Goodman igår. Åt inte upp riktigt allt utan mätte vad jag fick äta. Drack för första gången på 2 veckor något annat än vatten igår kväll också. Blev ett glas cola light som jag läst att många andra druckit så jag hoppas att det inte var något fel. Otroligt gott var allting i alla fall!
Det har varit en härlig helg men det ska bli lite skönt att komma hem nu och kunna laga min egen mat med det jag får äta. Tror att det kommer bli lättare då att veta att jag verkligen får i mig rätt saker. Imorgon börjar jag skriva som vanligt igen. Ha en bra dag!

iTrim Dag 10

Vikt: -3,7 kg
Steg: 7100
Träning: iTrim 30 minuter
Jag har varit så hungrig under eftermiddagen idag! Kunde inte förstå vad det berodde på förrän en timme sedan. Jag har bara druckit två glas vatten på hela dagen! Ska ju dricka två liter egentligen... Har varit på iTrim och tränat idag. Har alltid en otroligt härlig känsla i kroppen efteråt. Passade samtidigt på att köpa lite mat med mig hem. Ska ju börja äta varierat i morgon så jag köpte ett par LCD-produkter för att testa dem. Två olika sorters bars blev det. Köpte även blåbärsshake och gröt för den har jag ätit upp och jag här lärt mig att gilla den så den vill jag fortsätta med.
Dessa produkter har jag hemma nu. Soppan är den enda som jag verkligen längtar efter att bli av med!

Köpte också kokboken så att jag har lite tips på vad jag kan äta nu. Det var faktiskt den bästa kokbok jag har sett! Det var inte en enda rätt i hela boken som jag inte tyckte lät god! Längtar verkligen efter att laga mat här hemma nästa vecka! I morgon sätter jag mig på planet till Moskva för första gången. Kommer ha datorn med mig så det kan säkert bli något inlägg, men däremot kanske det blir viktresultat först när jag kommer hem igen!
Ha en underbar helg mina vänner!

iTrim Dag 9

Vikt: -3,5 kg
Steg: 11500
Träning: Räknas trädgårdsarbete? Räfsat upp ca 30 l plommon och klippt gräset
Jag sover så otroligt skönt numera! Sedan jag ändrade mina matvanor, började träna mer och avsatte kvällarna till mig själv så har jag ökat upp min sömn med 2-3 timmar per natt. Det är helt otroligt att det kunnat ändras så fort! Jag brukar vara glad men senaste veckan känns det som om jag svävat på små moln hela tiden oavsett vad jag gör och jag är så stolt över mig själv! Så får man ju inte säga i vårt land men jag tycker verkligen det, jag är så sjukt duktig, haha! :) På tal om det, ytterligare ett halvt kilo ner, heja heja heja!
Exakt två månader sedan var jag och min underbara vän Sara i Nynäshamn och åt räkor nere i hamnen. Räkor och Sushi är den enda mat jag faktiskt riktigt längtat efter denna vecka. Snart får jag faktiskt äta skaldjur!

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och på jobbet på eftermiddagen. När jag kom hem tänkte jag sätta mig på spinningcykeln en timme, men istället hamnade jag i trädgården. Räfsat upp alla ruttna plommon som rasat av trädet och klippt gräset i 1,5 timme. Fick ihop dagens sista steg på det. Nu ska jag sitta i soffan resten av kvällen och titta på Bonde söker fru och läsa bok. Jättekram till er allesammans!

iTrim Dag 8

Vikt: -3 kg
Steg: ca 11200
Träning: iTrim 30 min + promenad
Idag är det en vecka sedan jag började och vågen visade idag att jag har lyckats gå ner 3 kg på dessa dagar. Helt fantastiskt! Nu är det 9 kvar.
Jag ska åka till Moskva på fredag och jag och min hälsorådgivare bestämde att jag bara skulle köra denna diet tills jag åker dit eftersom det blir lite svårt att ta med mig alla portionerna i resväskan. Därför blir det två hela dagar till med måltidsersättning och sedan börjar jag med 2 + 2, vilket betyder att jag får börja äta två vanliga mål mat (minus kolhydrater) och två mål med ersättning per dag. I vanliga fall brukar man hålla på 3 veckor så jag har 10 dagar mindre. Lite dumt blev det, men men, jag hoppas att jag kommer lyckas i alla fall. Detta ska jag sedan äta i 10 veckor eller tills jag nått mitt mål. Från och med fredag kommer jag också få variera måltidsersättningarna med LCD produkterna, vilket innebär att det finns mer för mig att välja på. Längtar verkligen tills dess! :)

iTrim Dag 7

Vikt: -2,7 kg
Steg: ca 7000
Träning: Ingen
Idag har det inte blivit någon träning. Inte ens en liten promenad. Sov otroligt dåligt i natt och när mina vänner åkt iväg idag på morgonen somnade jag om och försov mig sedan så det blev stressigt till skolan. Efter föreläsningen stressade jag hem för att rasta hunden och ta en chokladshake för att sedan stressa vidare till jobbet. Efter jobbet hade jag min först gruppträff med viktminskningsgruppen. Det känns jättebra och tror att det kommer bli ett väldigt givande år det här! Nu ska jag sätta mig ner och titta på (somna till) en film!

Mina förbättringar vecka 1

I slutet av varje vecka tänkte jag låta er se hur det har gått för mig vad gäller mina förbättringar som jag skrev om för en vecka sedan. Då kan ni se vad jag har lyckats med och hur många poäng jag samlat ihop. Denna veckan startade jag ju med det och det var först på tisdagen så det kommer bli fler poäng jag kan samla ihop kommande veckor.
- Träna på iTrim minst 2 ggr/v: 1/2 p
- Gå minst 7000 steg per dag: 6/6 p
- Äta regelbundet fyra gånger om dagen, var fjärde timme 6/6 p
- Träna här hemma minst 1 ggr/v på motionscykeln 0/1 p
- Släppa allt som har med jobb & skola att göra kl 20 på kvällen och ägna kvällen åt egen tid 6/6 p
Totalt: 19/21 p
Denna veckan har träning varit det som det blivit för lite av. En gång för lite på iTrim och en gång för lite träning här hemma. Det beror på flera olika saker. Dels att jag började först på tisdagen så jag missade en dag, sedan sprang jag Tjejmilen igår och då kände jag inte direkt för att träna mer varken innan eller efter det och sedan också att jag haft mina vänner här hela helgen. Vi har varit ute och gått en hel del, men det känns dumt att åka iväg och träna när de är här så sällan. Nästa vecka måste detta bli bättre! Maten har jag fuskat med en måltid denna veckan, igår, men jag har ändå sätt till att äta var fjärde timme vilket förbättringen går ut på. Det som har gett mig allra mest har faktiskt varit den egna tiden. Jag har varit fullt avslappnad på kvällarna och lyckats sova riktigt ordentligt. Känner mig så lycklig över detta!

iTrim Dag 6

Vikt: -2,5 kg
Steg: 7020
Träning: Vila
Idag har vi varit helt slut här hemma! Legat i soffan och tittat på film och sovit så gott som hela dagen. Vi har tagit två mindre promenader för att få ihop mina steg och spelat en omgång Disney TP men annars bara tagit det lugnt. Det kändes som om det behövdes! Har otroligt träningsvärk efter igår. Idag har maten varit ganska jobbig att få i sig. Jag har inte varit speciellt hungrig och har verkligen fått trycka i mig dem. Vet att jag fuskade med maten igår, men det känns otroligt tråkigt att vågen har stått helt still i två dagar eftersom jag annars hållit mig till dieten och även motionerat ordentligt. Hoppas att det bara är någon dag nu och att det snart fortsätter neråt igen! Imorgon är min första träff med viktminskningsgruppen, vilket ska bli otroligt spännande. Dags att sova nu, godnatt!

iTrim Dag 5

Vikt: -2,5 kg
Steg: Över 26 000 steg
Träning: Tjejmilen + 2 timmars boule
Igår hade jag en riktigt härlig dag. Efter bara 4 timmars sömn, eftersom jag inte kunde sluta prata med mina vänner som jag inte träffat på länge, gick jag upp för att fixa i ordning min grötfrukost. Sedan hade jag 2,5 timme för mig själv innan de andra kom upp, vilket var riktigt avslappnande och skönt. På vägen bort till Gärdet där Tjejmilen skulle starta passade jag på att ta min lunch, en blåbärsshake. Var lite osäker på hur det skulle gå att ta sig runt banan med tanke på att jag ätit dieten denna veckan och inte sovit så många timmar. Men första kilometrarna kändes ganska bra, tills det helt plötsligt kändes helt omöjligt. Huvudet började göra ont, jag fick ett tryck över bröstet och jag började må lite illa. Det var bara att stanna upp, dricka massa vatten och försöka gå. Jag försökte tänka att det bara var en vanlig promenad och inget lopp för att det skulle kännas lättare men jag hade ingen ork kvar. Värken släppte ganska snart, men orkade ändå inte fortsätta jogga. Det var först vid 8 km som jag kände att jag hade kraft till att fortsätta jogga och då var jag så stolt över mig själv! Jag var så stolt över att jag snart var i mål och hade tagit mig runt trots min dåliga kondition och jag tänkte att nästa år är jag 10 kilo mindre och kommer vara betydligt starkare. Höll på att börja gråta när jag sprang över hur stolt jag var över mig själv och det är en underbar känsla när man springer in på sista kilometern och alla människor står och hejar! Fantastiskt! Väl i mål var det dags för mellanmål så jag fick i mig ytterligare en blåbärsshake, vilket passade utmärkt efter loppet!
Det blev en blåbärsshake efter loppet medan alla andra fick njuta av underbar ostkaka!

Efter loppet skyndade vi oss hem och duschade och gjorde oss i ordning för att åka in till stan och äta. Nu var det dags för att fira Jennys examen och vi gick till Bröderna Olssons Garlic & Shots för att äta. De har fantastiskt god mat där och jag tänker erkänna, jag fuskade med min diet på kvällen! Jag har funderat fram och tillbaka hela veckan om hur jag ska göra. Det var flera veckor sedan vi planerade att vi skulle ut och fira Jenny där och skulle jag ta med en shake medan de andra åt eller inte. Jag har verkligen funderat och kollat på alla för och nackdelar och frågat andra, men jag bestämde mig för att äta med dem där. Det var ett val jag gjorde som jag vet inte var så smart men jag ångrar det inte. Det betyder inte heller att jag bara vräkte i mig maten. Nej, jag har knappt aldrig varit så stolt över mig själv. De andra börjar med att beställa in vitlöksbröd och öl. Jag tar ett glas vatten. Till huvudrätt tar de andra mat som jag i vanliga fall hade tagit, Skaldjurspasta, hamburgare med pommes och halloumiburgare. Jag var mycket noga med att kolla igenom menyn och valde den enda rätten utan kolhydrater: Ceasar sallad med grillade räkor och kyckling. Till det vatten. Jag satt och tänkte på vad som kan vara minst dåligt att äta och när jag fick in tallriken gav jag bort brödbitarna, åt räkor och kyckling så att det motsvarade min handflata och knappt två knutna nävar med romansallad. Valde de salladsblad som hade minst dressing på sig och så försökte jag undvika baconet och parmesanen så mycket som möjligt. När jag hade ätit knappt hälften kände jag mig nöjd och lämnade resten, fast det var så otroligt gott! Jag vet att det var fel att gå ifrån dieten och jag kommer kanske känna av det idag eller imorgon men det var ett val jag gjorde.
Min ceasarsallad
Efter maten tog vi oss till Surbrunnsgatan och gick till Boulebar. Vi hade bokat en bana i 2 timmar och det är otroligt roligt att spela. Bra alternativ till bowling tycker jag! Här beställde de andra in öl men jag fortsatte på mitt vatten och samma sak när vi kom hem och de ville ha likör så fick de så gärna dricka det, men vattenglaset har blivit min bästa vän den här veckan! (Och jag som alltid tyckt vatten varit så äckligt!)
Suddig bild men här är vi på Boulebar: Lukas, Emma, Jenny & Emelie. Bara Veronica och jag som inte är med på bild.
Underbar dag med vännerna igår helt enkelt och nu har jag precis ätit min grötfrukost och så får vi se när de andra vaknar och kommer upp. Idag har vi inget mer planerat än att gå 5 kilometersrundan med Ninja och bara umgås. Ha en bra dag mina vänner!
Min medalj från igår som jag är otroligt stolt över!

iTrim Dag 4

Vikt: -2,4 kg
Steg: ca 11400 än så länge
Träning: 5 km promenad
Det blir en tidig uppdatering idag. En kompis kom hit från Växjö tidigare idag och ikväll kommer en annan med flyg från Luleå och den tredje med buss från Värmdö ;) Imorgon är det nämligen dags för Tjejmilen som vi ska försöka ta oss runt och så ska vi även fira Jenny som tog sin examen i somras. Kommer bli en riktigt härlig helg! Idag mår jag som vanligt igen och känner mig mer och mer motiverad för var dag! Emelie tog med sig träningsskorna hit så vi har varit ute och gått 5 km här nu. Just nu håller hon på att göra klyftpotatis och lax till sig, mums! Själv har jag lite svårt att bestämma mig för om jag ska äta ytterligare en kycklingsoppa ikväll eller om det blir en blåbärsshake. Är lite sugen på något riktigt kallt just nu. Ska försöka hinna med ett inlägg imorgon, annars kommer det på söndag. Trevlig helg!

iTrim Dag 3

Vikt: -2 kg
Steg: ca 8400
Träning: Ingen
Idag har jag varit så hungrig! När jag hade ätit frukosten tog det inte mer än 2 timmar innan magen skrek efter mat. När jag väl fick äta min lunch tog det inte mer än 1,5 timme tills jag återigen blev hungrig. Det var så att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen, men jag har lyckats äta 100 % rätt idag också. Gröten till frukost, chokladshake till lunch och blåbärsshake både till mellanmål och middag. Den är nog godast och även lättast att ta med sig. Självklart är den dyrast då också... En av orsakerna till att jag varit så hungrig idag tror jag är att jag inte har druckit lika mycket vatten som de andra dagarna. Har stressat hela dagen mellan jobb, skolan och rasta hunden.
Jag och Ninja såg tre rådjur på vår promenad igår

Men ikväll har jag haft det lugnt och skönt. Träffade Emma och Matilda inne i stan och var på bio. Det blev Apornas Planet (R)evolution. Den var helt okej. Känns som jag är mycket mer medveten om vad andra äter just nu för det var lite irriterande att folk satt och åt snacks runt mig. Lukterna är så mycket starkare! Men men, det känns som om jag vänjer mig och att jag verkligen har fått ett helt annat tankesätt alla redan. Ser fram emot morgondagen!

RSS 2.0