Itrim v. 13

Idag är det 13 veckor sedan jag började på Itrim! Helt galet vad fort tiden går! Måste erkänna att jag tröttnade på att uppdatera om det till er efter ett tag. I början gick det så fort neråt och jag märkte resultat på en gång. Sedan planades det ut och gick sakta, sakta. Då var det inte roligt att skriva längre. Ni kanske tror att jag har slutat helt bara för det, men så är det inte!
Jag har varit iväg på semester i Karibien i 10 dagar med älsklingen och våra mammor. Bilder hittar ni på min andra blogg här. (Hoppas kunna slå ihop de båda bloggarna på något sätt, för ångrar att jag lämnade denna gamla och startade en ny). Hur som helst, så innan vi åkte på semester var jag på min 3 månaders uppföljning på Itrim fast det bara hade gått 10 veckor. Resultatet för dessa veckor var:
- 9 kg varav 7 kg fett
- 10 cm i midjemått
Jag är otroligt nöjd med mitt resultat! Tyvärr gick jag upp lite på resan, men nu är jag hemma igen och kan fortsätta kämpa ner mot mitt mål. Har bara 3 kg kvar nu + det jag gick upp på resan. Känns otroligt bra och jag känner mig piggare hela jag. Den allra största förändringen är nog ändå att jag knappt aldrig har ont i ryggen längre och att jag kan sova på nätterna. Underbart! Nästa gång jag nämner Itrim hoppas jag kunna säga att jag har nått mitt mål :)

RSS 2.0