Deppig

Idag har inte varit någon bra dag. Ville bara komma härifrån ett tag. Har köpt naturgodis och hyrt film för att piggna till lite. Skriver imorgon när jag är lite piggare istället.

Gästföreläsning

Fy vad trött jag var idag på morgonen när klockan ringde. För en gångs skull var det inte Ninja som väckte mig men såklart att väckarklockan skulle vara ännu tidigare. Jag hade nämligen en gästföreläsning med Spendrups klockan 8 på morgon, vilket betydde att jag var tvungen att gå hemifrån senast 7.15 och innan det hinna duscha, ta en promenad med Ninja, göra mig i ordning och äta frukost. Jag var som en zombie här hemma. Inte likt mig.
Nu är jag hemma en sväng hos Ninja. Nästa föreläsning börjar först kl 1 så jag tyckte att jag kunde åka hem. Hon kan ju inte vara själv så många timmar heller. Nu ska vi i alla fall ut till hundrastgården och busa lite :)

Tjejmilen

Nu har jag kommit hem från Gärdet. Idag har det nämligen varit Tjejmilen därute. Ojojoj vad många det var som sprang. Mina vänner Emma och Sara var så duktiga och sprang på under 1 timme båda två medan jag och Matilda satt och kollade på och åt godis :) När de kommit i mål och gjort sig i ordning så åkte vi hit till Söder och åt god mat på Coffeehouse by George.

Sitter här hemma själv nu. Har massa plugg till i morgon som jag måste ta tag i. Börjar redan klockan 8 också så det blir väldigt tidigt.
Tänkte ju berätta vad jag hittade på igår också. Joakims vänner åkte hem runt lunchtid och eftersom jag var så himla trött så sov jag en timme innan Joakims jobbarkompis och hans tjej kom hit. Hon skulle nämligen också springa tjejmilen idag och han hade lovat att hjälpa oss med väggen så de kom en dag tidigare. Nu är väggen på plats i alla fall och det är bara att fixa det sista. Längtar så tills det är helt klart! Sen på kvällen gick vi till en italiensk restaurang som ligger här bredvid och åt helt fantastisk mat.
Har varit en riktigt bra helg helt enkelt. Skönt med en liten paus från skolan efter denna intensiva vecka men nu är det dags att ta tag i det igen :)
Joakim skär till gipsskivorna i rätt storlek medan jag och Lisa sitter och tittar på Bröllopsduellen. Riktigt bra film, kan jag verkligen rekommendera!


Emma och Sara har precis kommit i mål


Lunch på Coffeehouse by George med dessa underbara vänner

Besök

Vi har haft besök här sedan i fredags och har därför inte kunnat uppdatera. Ska iväg och kolla på Tjejmilen och träffa några vänner nu idag. Skriver mer om helgen ikväll när jag kommer hem.

Pluggmorgon

Godmorgon!
Har inte sovit speciellt mycket i natt. Gick och lade mig först vid 1 och sen så kom Jocke och hans vänner hem runt 4 och då vaknade jag till ordentligt. Sen satt de och spelade hockey till kl 5 när han kom och lade sig och då vaknade jag igen och kunde knappt somna om. Sen ville lillan ut tidigt som vanligt. Blä säger jag!
De andra ligger fortfarande och sover och om ca 3 timmar får vi besök. Idag ska gipsskivan i väggen som saknats på plats. Ska bli otroligt skönt. Sen kan jag sitta och plugga vid mitt skrivbord äntligen!
Nu på morgonen ska jag ta tag i pluggandet. Har varit väldigt mycket i veckan men i början låg jag långt före där jag borde vara. Nu däremot så ligger jag 70 sidor efter, snart ännu mer, så nu är det dags att göra lite innan de kommer hit.

Fredagsmys

Det är dags för fredagsmys *lalalalalala*!
Åh, vad underbart! Har verkligen varit fullt upp denna vecka vilket jag älskar. Däremot har jag vant mig bort vid detta en aning vilket har gjort att jag varit väldigt trött.

Dags att berätta lite vad som har hänt nu. I onsdags var jag och Matilda på bio, som jag får skriva om senare, och därefter gick vi och satte oss på Pizza Hut och åt underbart goda vitlöksbröd och pizzor. Riktigt kul var det! Skönt att bo här uppe nu på heltid så att det finns tid till att träffa mina gamla, underbara, vänner ofta!

Igår var jag i skolan och hade föreläsning och sedan träffades vi i våra seminariegrupper för första gången. Jag ska arbeta ihop med tre tjejer och vi har valt att göra en enkät om studenter arbetar extra vid sidan av studierna. Igår var jag lite fundersam över hur det skulle gå för vi ändrade inriktning hela tiden men idag träffades vi innan föreläsningen och blev faktiskt klara med allt vi skulle till på onsdag och till och med lite till så det känns riktigt bra! Kommer ha en lugn start på nästa vecka helt enkelt.

Nu i eftermiddag har vi haft inspark. Skulle hålla på till kl 1 i natt men vid 16.30 hade vi lekt klart alla lekar och så så jag begav mig hemåt. Ganska skönt faktiskt! Känner att jag behöver en kväll hemma nu! Om en liten stund kommer Emma hit och så ska vi fixa lite mat och kanske hyra en film och ta det lugnt. Hon skulle egentligen vara Ninja-vakt ikväll när jag var borta. Blir mysigt!

Imorgon får vi lite hjälp med att sätta upp gipsskivorna för väggen så att vi kan komma i ordning här hemma. Det blir bra! Ha en underbar fredagkväll!


På väg tillbaka

Nu har jag kommit hem ifrån mitt första träningspass sedan april. Vad jobbigt det var! Var på S.A.T.S Medborgarplatsen och körde ett spinningpass i 55 minuter. Ett tag trodde jag verkligen jag skulle kräkas, så tufft var det. Men jag får väl skylla mig själv när jag  väljer det långa och tuffa passet istället för det kortare och lite lugnare. Otroligt skönt att komma igång i alla fall! Genom att förbättra matvanorna kom jag en bit på väg mot min gamla kropp och nu ska det här hjälpa mig ännu mer. Var och köpte nya träningskläder idag också eftersom jag inte har några bra att köra just spinning i. Riktigt nöjd med dem också! Dags att sätta igång och pluggar, får komma med ytterligare uppdatering om senaste två dagarna senare tyvärr...


Mycket på en gång

Godmorgon!
Ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår, men just nu har jag fullt upp hela tiden. Ska strax iväg och träffa Emma och lämna nyckeln så hon kan komma in till Ninja och passa henne i morgon och sen ska jag direkt till skolan. Kommer vara en lite lugnare kväll i kväll så det kommer en uppdatering när jag kommit hem igen.


Jobbiga linser!

Jag har absolut inte vant mig vid linserna ännu. Igår lyckades jag inte få dit dem alls, vilket inte var så bra. Idag däremot tog det "bara" ca 30 minuter så nu är de i i alla fall. Det dumma var att de inte hade min styrka inne så jag fick några som var ungefär samma. Det konstiga med dem är att allt är suddigt. Ser jättedåligt med dem! Får försöka stå ut några timmar idag och sen hoppas jag att dem jag ska få i morgon och som jag ska använda sen är mycket bättre!

Nåväl, om ca 1 timme ska jag åka iväg mot skolan. Börjar inte förrän klockan 14 men jag tänkte åka dit tidigare och fotografera mig till studentkortet och även anmäla mig till seminariegruppen. Om jag får ytterligare lite tid över kan jag alltid bekanta mig med biblioteket och sätta mig och plugga lite så det blir inga problem.

Har bara tre timmar föreläsning idag också så sen ska jag hem och gå ut med Ninja och släppa in Joakim eftersom jag har båda nycklarna för tillfället och sedan ska jag iväg mot Hötorget och möta upp Matilda. Ikväll väntas nämligen Linje 1-2-3 kapad med John Travolta, min absoluta favorit!

Ha det så bra!
Kramar

Gårdagen

Godmorgon!
Som jag skrev igår, jag kommer inte få sova så länge. 6.30 var det dags att gå ut tyckte Ninja. Det är ju bra att jag kommer igång tidigt för då får jag så mycket mer gjort, men det hade varit lite skönt att sova bara någon timme extra!

Skolan igår då. Det gick bra så det gjorde. Var väl inte speciellt roligt däremot. Om man inte har pluggat på högskola/universitetet var det säkert jättebra men för mig som redan läst fyra år var det de sa inte direkt någon nyhet. Passade på att försöka lära känna lite folk i alla fall och det gick ganska bra.

På kvällen, efter jag varit ute med Ninja en sväng och busat lite med henne, åkte jag iväg till T-Centralen och träffade Emma och Jenny. Vi gick till Ben & Jerrys i Gamla stan och köpte med oss varsin glass som vi satte oss och åt nere vid vattnet. Var riktigt kul att träffas och sitta och prata om lite allt möjligt. Efter det var Emma tvungen att åka hem men jag och Jenny gick och satte oss på Medborgarplatsen och drack lite vin så det blev en sen kväll igår men roligt hade jag!

När de inte är riktigt beredda...

Och sen en typisk Jenny-min från henne när hon väl har sett kameran :)

Intensiv dag

Jag är helt slut just nu. Har nästan precis kommit hem så det har varit en lång och intensiv dag idag. Men det har varit en väldigt bra dag. Börjar inte förrän kl 14 imorgon och om jag känner min hund tillräckligt så kommer hon ändå vilja gå upp senast kl 7 så då hinner jag skriva och uppdatera er på morgonen. Sov så gott!

Redo

Nu har jag precis ätit frukost och gjort mig i ordning för skolan. Ska ut med Ninja på promenad en gång till och så ska jag förbi Filmstaden Sergel och se om det finns några biobiljetter till mig där. Håll tummarna för att det går bra för mig idag! Kram på er!

Nya tröjan, linnet, ringen och diademet används idag.

Första skoldagen

Godmorgon!
Hade satt klockan på 8.30 men klockan 6 ville min lilla vovve ut så jag har varit uppe ett tag nu. Sitter och avslutar den första kursboken. Idag är det alltså första föreläsningen ute på Södertörn. Än så länge känner jag mig inte nervös, men det kommer säkert. Så länge jag kommer på pendeln som jag ska så behöver jag inte oroa mig.

Efter skolan ska jag hem en snabbis och ta ut Ninja på promenad och sen ska jag iväg och möta upp min kompis Jenny vid T-Centralen. Hon är på besök i Sthlm nu innan hon åker tillbaka upp till Luleå för att plugga så då får jag passa på att träffa henne. Ska bli roligt :)

Nu är det dags för frukost. Börjar bli riktigt hungrig!

Höst

Nu börjar det verkligen märkas att det är på väg att bli höst. Sedan klockan var 20.30 har jag suttit här och gäspat. Borde verkligen gå och sova! Antagligen beror det på att det har varit mörkt ute sedan dess och för att jag sov lite illa i natt. Sov i soffan eftersom jag inte ville sova bredvid Joakim och åka på magsjuka jag också. Har lyckats hålla mig ifrån det än så länge i alla fall :)
Godnatt godnatt! Sägen kallar...

Fullspäckad härlig dag!

Vilken härlig dag jag haft idag! Har haft fullt upp och det har varit lite smått stressigt men det gillar jag.

Morgonen började i Linköping där jag gick till Modeklippoteket och fixade till topparna och min utväxt så nu är jag fin i håret igen. Efter det åkte jag hem och packade ihop det sista och tog Ninja med mig och körde upp till Stockholm.

Här började vi med att ta en promenad till Vitabergens hundrastgård så att Ninja fick springa av sig och efter det var det dags för mig att gå till optikern. Skulle prova linser och jag var så orolig. Var med Matilda när hon skaffade sina i 7:an och jag var livrädd då. Jag som var med! Den där bilden har satt sig fast i huvudet på mig men de rörde faktiskt inte mina ögon. Jag fick göra allt själv. Tog väl 30 minuter innan jag lyckades få dig första linsen men sen gick det bättre. Ovant, men jag tror det blir bra. Ska prova några dagar och sen gå tillbaka och se hur ögonen har klarat av dem.

Efter det tog jag en liten tur längs Götgatan och besökte lite olika klädbutiker. Fastnade inne på Gina och därifrån fick jag med en del. Vill ha lite nytt till skolstarten imorgon. Har tagit bilder på vad jag köpt som ni får se nedan men sidan krånglar och det tar tid att lägga upp så därför visar jag bara några saker. Förutom det på bilderna köpte jag ett par leggings, ett vitt linne med spetskanter, en stor svart ring och ett svart diadem med en rosett på. Allt detta inne på Gina.

Efter shoppingrundan stannade jag till vid SATS och fixade ett medlemskort dit. Nu är det dags att ta tag i träningen ordentligt! Tror att det kommer bli jättebra och jag får träna på alla deras ställen runt om i Sverige vilket kan vara bra när jag till exempel är nere i Linköping. 

Som avslutning på denna dag tog jag en promenad till Södra Station med Ninja. Ville veta så att jag säkert hittar när jag ska åka iväg till skolan imorgon. Är inte nervös över själva skolstarten, mer över att jag inte ska komma på rätt tåg eller att det på något vis ska krångla för mig. Håll tummarna för mig imorgon!

Provat  linser idag. Får se hur detta fungerar...

En fin rosa kofta

Denna fina tröjan blev det också. Det är lite olika längder på den.

Tyvärr gör de inte sin rätt på bilderna. Mycket finare i verkligheten!

Ett snyggt armband som jag hittade på H&M för 59:-

Godmorgon!

Underbart! Jag har lyckats sova hela natten och vaknat upp utan att vara sjuk. Hoppas det håller i sig. Om 2,5 timme är det dags för mig att ta plats i frisörstolen. Ska bli så himla skönt faktiskt. Därefter åker jag direkt upp till Stockholm för i eftermiddag har jag en tid inbokad för att testa linser och på kvällen ska jag göra ett besök på SATS och bli visad runt i deras lokaler. Fullt upp med andra ord.
Ha det så bra idag så skriver jag mer ikväll!

Det får inte vara sant!

Har börjat få klumpar i halsen och mår lite illa. Han får inte ha smittat mig! Jag vill verkligen inte vara sjuk första skoldagen! Förhoppningsvis är det bara förkylning som är på väg och att illamåendet beror på att jag slarvat väldigt mycket med maten idag bara för att Joakim inte har klarat av att äta. Håll tummarna att jag vaknar upp pigg och kry i morgon. Dagen är fullspäckad så jag hinner inte med att vara hemma!

Sjukling

Hej på er!
Idag pysslar jag om min sjukling här hemma. Antingen har han blivit matförgiftad eller så har han åkt på magsjuka. Bra mår han i alla fall inte. Själv mår jag kanon, vilket är väldigt konstigt. Här hemma är det nämligen så att det alltid är jag som drabbas av allt och han som är frisk och får pyssla om mig. Jag är väldigt glad över att det är ombytta roller denna gång. Hoppas bara att jag inte åker på det om några dagar. Vill inte vara sjuk i skolstarten!

Sitter just nu ute på altanen i solen och skriver. Så himla härligt faktiskt! Håller på att plugga lite och har kommit halvvägs i första kursboken. Den ska vara läst till föreläsningen på torsdag så jag ligger bra i fas. Som sagt så har jag ju inte börjat ännu. Älskar när schemat och kursens upplägg finns på hemsidan långt innan, det gör att man kan förbereda sig väldigt bra!

Nu ska jag fortsätta. Skriver mer senare ikväll!

Myskväll

Ikväll har vi bara varit hemma och haft en myskväll. Det är antagligen sista helgen i denna lägenhet innan vi flyttat ut allting och eftersom jag kommer vara mycket i Sthlm nu och han en del här nere så fick vi passa på. Joakim lagade god mat medan jag förberedde lite snittar som vi skulle ha senare på kvällen.

Efter maten plockade vi fram mousserande vin, lösgodis, naturgodis, snittar och chips och satte oss på baksidan och spelade lite maxiyatzy och pratade lite. Var skönt att kunna koppla av. Vi har också suttit och kollat på lite Lost och så har Joakim hjälpt mig med datorn. 

Imorgon blir det annat. Då är det dags att packa massa igen, har varit lite dålig på det den här helgen än så länge så nu får jag ta och sätta fart.
Hoppas ni haft en jättehärlig lördag!

Massa godsaker på bordet denna lördag!

Shopping efter kass runda

Det har aldrig gått så dåligt på golfen som idag. Allt kändes jättebra men jag fick bara sjuor hela tiden, vilket betyder noll poäng. Lyckades totalt få ihop 3 av 18 poäng! Katastrof! Hur som helst var det riktigt skönt att spela igen i alla fall. Var två eller tre veckor sedan sist och det var så där lagom varmt på banan idag.

Efteråt åkte vi in till stan och åt sushi och sedan shoppade en del. Joakim kom hem med säkert 10 tröjor, vilket verkligen var behövligt eftersom jag slängt hans p g a hål i dem eller fula fläckar. Själv köpte jag en ny golfbag som var på rea och bara kostade 500:-. Min är en vagnbag men jag vill hellre ha en som jag bär och den jag har nu är alldeles för tung för att bära. Har lyckats hittills men förstört ryggen på köpet så det var på tiden med en ny. Sedan köpte jag också ett par nya converse. Har haft röda och svarta tidigare så nu tyckte jag att det var dags för ett par vita. De grå är iofs också väldigt fina, men nej, vita fick det bli denna gång.


Godmorgon!

Har suttit uppe i ett par timmar och pluggat nu på morgonen. Känner mig väldigt nöjd! Ska göra mig i ordning nu och så ska jag och Joakim åka ut till golfbanan och gå ett varv innan vi åker in till stan för att shoppa kläder till honom. Ha en bra lördag!

Härlig dag

Hade tänkt att jag skulle packa hela dagen men ibland blir det inte alltid som man planerat.  Inte för att det dök upp något speciellt, utan mest för att jag kände att jag borde kunna och ville ta det lite lugnt en dag. Det har varit så mycket att tänka på och göra senaste veckan så jag behövde det. Sen vet jag också vilken kaotisk vecka det kommer att bli.

Istället har jag idag köpt lite naturgodis och satt mig och tittat på säkert 10 avsnitt av Friends. Nu har jag lyckats komma till säsong åtta. Sedan har jag också suttit och skrivit in allt som ska göras i min kalender och fixat massa skolsaker. Bland annat lagt in allt jag måste läsa i den kommande kursen i Things, ett smidigt program på min Mac, som gör att jag kan få en överblick och påminnas över allt jag har att göra och sedan kryssa bort det jag gjort så det sparas i en loggbok. Perfekt!

Ikväll har jag suttit och tittat på Bröstsim och gubbsjuka. Har alltid älskat Stefan och Krister så det blev en härlig fredagkväll. Joakim var nere på stan med en vän och åt middag så jag passade på att ha det lite mysigt själv. Behövs sådana kvällar.
Nu är det snart dags att sova. Godnatt!

Retroväskan

För ett litet tag sedan köpte jag en retro adidasväska för 26 kronor! Riktigt kap och idag fick jag äntligen hämta ut den.


Besiktning

Idag på morgonen hade vi lägenhetsbesiktning inför flytten. Det var lite irriterande för jag fick ringa till hyresvärden och fråga vart de tagit vägen för det hade inte kommit någon efter 25 minuter och då visade det sig att han glömt oss och dök upp lite senare. Lägenheten var det inga problem med i alla fall förutom att vi satt upp kabelkanaler  och att vi satt upp ett vitrinskåp och två hyllor på en vägg i köket. Det var 11 plugghål på en vägg vilket var för mycket, men eftersom vi haft så mycket problem med vattenskada och annat så lät han det vara tack och lov. Hade inte varit roligt att betala nya tapeter för att vi satt upp saker på väggarna för att göra det lite fint...

Oväntat...

Upptäckte att vi glömt att stänga frysen ordentligt och efter fyra dagar i Sthlm var hela frysen igenfrusen. Det går inte ens att öppna lådorna. Måste frosta av den helt enkelt. Hade jag inte direkt räknat med eftersom jag gjorde det för ca 1 månad sedan bara...Tråkigt!



I Linköping igen

Yes, återigen nere i Linkan. Har haft möte hos hyresvärden idag. Gick väl sådär... Himla nonchalanta de där så jag är glad att vi inte behöver ha mer med dem att göra snart. Efter det åkte jag iväg till Universitetet och sålde ytterligare en bok och sedan hämtade jag ut några böcker till nya kursen som jag beställt från biblioteket. 

Ska sätta igång och städa här hemma nu. Klockan 19 ikväll kommer några som ska kolla på vår lägenhet så det är väl bäst att se till så att de kan komma innanför dörren utan att snubbla i alla fall.

Södertörn

Nu är det klart, det blev Södertörn. På universitetet tog de bara in reserv nr. 7 i min urvalsgrupp och jag hade nr. 21 men jag tror att det kommer bli väldigt bra med Södertörn också faktiskt! På tisdag drar alltså skolan igång på allvar så nu ska jag försöka få så mycket som möjligt gjort med flytt och annat.

Min älskling var så gullig idag. Kom hem med en stor, fin, röd ros i en vas och så bjöd han mig på middag för att det var min första skoldag. Blev väldigt förvånad och glad!

Nu är snart klockan 20 och det är dags för Miss Marple.


Upprop

Godmorgon!
Om en timme ska jag ta bilen och köra ut till Södertörns högskola. Det är dags för upprop äntligen :) Ska bli spännande att se vad som händer idag. Kl 13 ska jag vara på reservuppropet på universitetet också och måste därför ta bilen för att kanske hinna. Med pendeln skulle jag inte hinna alls. Är faktiskt inte speciellt nervös...ännu. Mest orolig för att jag inte ska hitta rätt och missa uppropen. Tror att jag kommer vara mer nervös på måndag/tisdag när skolan verkligen drar igång och det är dags att träffa nya klassen.
Håll tummarna för att det går bra idag!

Benjamin Buttons otroliga liv

En annan film som jag glömt att jag skulle skriva om är min nykomling bland favoriterna i hyllan; Benjamin Buttons otroliga liv. Hyrde den med Matilda sist jag var uppe i Stockholm och tyckte att den var lite i stil med Forrest Gump på något sätt, vilket betyder att det var helt i min smak.

Filmen handlar om Benjamin Button som födds med en gammal mans utseende och sjukdomar men som blir yngre och yngre ju äldre han blir. Man får veta allt som händer i hans liv, människor han träffar, händelser han är med om och känslan att vara annorlunda gentemot alla andra. En helt fantastisk film!

De personer som har gjort maskerna till denna film är helt otroligt, jag förstår inte hur de kan göra som de har gjort.
Detta är en film som ni helt enkelt måste se, men se till att ni inte är för trötta för den är tre timmar lång.

Betyg: 5/5


Ice Age 3

Har ju glömt att lägga upp massa filmtips som jag lovat. Fixar det nu. Först ut är Ice Age 3 som jag såg för ett par veckor sedan med Joakim och Matilda ute vid Heron City. Blev nämligen så att vi såg den i 3D. Vilken häftig känsla det var! Nu har man verkligen kommit på en idé om hur bio verkligen blir bättre än film hemma! 

Nu var det ju inte 3D i sig utan filmen vi såg som jag skulle skriva om. För er som har sett 1:an och 2:an så kan jag säga att ni inte kommer att bli besvikna! Sid och gänget hamnar i dinosaurernas värld under deras egna is, där de får fly från köttätarna. Sid har nämligen hamnat i knipa p g a att han stulit några ägg. 

Det är lite svårt att sätta betyg och jämföra den med de andra filmerna eftersom det var i en annan form som vi såg den men jag tyckte verkligen att den var bra!


Design

Jag blir aldrig nöjd! Vill verkligen få till en bra design här på bloggen, men jag lyckas inte. Någon som är duktig och vill hjälpa mig?

18.50?!

Jag och Emma tänkte gå och titta på The Proposal ikväll efter att hennes tenta är klar kl 19. När vi ska boka biljetter upptäcker vi att den sista tiden den visas i HELA Stockholm är klockan 18.50, vilket betyder att vi inte hinner. Är inte det konstigt att den inte går senare någonstans? Om Emma blir klar tidigare med tentan ska vi mötas upp och se om vi kan få tag på några biljetter i  sista sekund. Hoppas på det!


Börjar komma i ordning

Godmorgon!
Nu har jag snart hunnit packa upp alla de kartonger som jag hade med mig upp så då är det dags att ta hit nya efter helgen. De som bodde här i lägenheten innan oss har verkligen inte varit speciellt smarta. De har satt upp hyllor på avstånd från varandra som gör att det inte går att få in något på dem. Sedan har de inte satt upp allt utan det ligger kvar på botten av garderoberna. Förstår inte varför för det är inte så många ställen att förvara saker så man måste verkligen utnyttja allt man kan. Därför har jag nu ägnat stor del till att skruva ner hyllor och sätta upp dem på andra ställen, allt för att det ska vara bra förvaringsutrymmen. Har också satt in filmer och böcker i de nya bokhyllorna. Har lite bilder till er så kan ni se vad jag hunnit med än så länge i veckan.

En av de två bokhyllorna jag satt på varsin sida om vår tv. Har inte bestämt om jag ska sätta dit ytterligare en hylla i mitten och bara ha böcker eller om jag ska sätta fotoramar eller prydnadsföremål där istället så att det inte ser så fullpackat ut. Får se hur det blir...

Här har jag lyckats sätta upp en extra hylla så jag får plats med fler skor. Hade dock behövt två-tre hyllor extra. Måste lösa det på något sätt.

I min garderob har jag perfekt förvaring för bland annat mina sjalar, skärp och diadem.

Fröken Duktig-dag

Idag har det varit en sådan där dag då jag försöker vara så duktig som möjligt. Det kan vara skönt med sådana dagar för man känner sig så nöjd efteråt! 

Vaknade 6.30 och tog en promenad med Ninja och när vi kom in igen ställde jag mig och bakade solrosbröd som var varmt och gott till Emma och Joakim när de vaknade. Förmiddagen ägnades sedan åt att plocka upp filmer och böcker ur kartonger vi hade med oss upp igår och sätta in i hyllorna. Efter det gick jag till hundrastgården med Ninja ungefär en timme innan jag tog en shoppingrunda och matrast. 

Nu ska jag sätta igång och plocka ur kartonger igen. Emma har tenta imorgon och måste plugga ikväll så då kan jag passa på och plugga jag med. Har redan böckerna till första kursen och då skadar det inte att redan börja läsa lite, jag har ju redan fått läshänvisningar och vet vad jag ska göra. 

Nybakat solrosbröd till frukost

Skolstart

Nu är det två dagar kvar tills uppropet är. Har fått massa papper hem och det känns riktigt bra. Lite jobbigt blev det för jag har fått brev om reservupprop på universitetet och det är en timme efter mitt ordinarie upprop är där jag måste tacka ja eller nej. Undrar om jag kan tacka ja till det och sen se om jag kommer in på universitetet och i så fall tacka nej till Södertörn igen. Vet inte hur det där fungerar... Hur som helst är jag glad att jag snart börjar, vart det än blir. Riktigt härligt ska det bli!

Massa informationsblad har kommit nu. Känns skönt för då blir allt lite klarare.

Födelsedagsfester

Nu har jag satt mig ner för att bara koppla av ett tag och det innebär att det är dags att lägga upp lite inlägg till er kära läsare. Tänkte börja med helgen som jag lovade igår. Har ju skrivit innan att vi varit på massa födelsedagskalas.

I fredags eftermiddag hoppade vi in i bilen och begav oss till Västerås. Strax utanför besökte vi Skultunas brukshotell där vi åt riktigt god mat för att fira 65- och 70- åringarna med deras familj och vänner. Var en trevlig och lugn kväll. Stannade över natten i deras stuga och på lördag morgon åkte vi åter igen hem till Linköping.

Hann stanna hemma ungefär 2 timmar innan det var dags att ge sig iväg igen till Basses 25-års fest. Var 10-15 personer där och vi åt god mat och drack och hade det trevligt. Stannade kvar alldeles för länge egentligen för jag skulle ju hem och packa inför flytten men det fick jag göra morgonen efter.

Tog tyvärr inga bilder på fredagen men däremot på lördagen blev det flera stycken. Tänkte visa några stycken av dem i alla fall.

Den randiga sidan av bordet

Självaste födelsedagsbarnet

Han fick en låda av Julia och Anders som han var tvungen att skruva upp. 

Alla väntar nyfiket vid presentöppningen

Av Johan fick han det roligaste i alla fall. En navelluddsborste hahaha!

Älsklingen undrade om jag kunde se hans ögon. Väldigt tydligt tyckte jag.

Vin var det i den hemliga lådan

Hade ett par till att visa men just nu fungerar det inte att lägga in dem. Väldigt konstigt, men nu har ni fått se lite i alla fall.

Nya älsklingar

Tog en liten shoppingrunda i Ringen idag. Det blev en sjal, ett halsband och de underbara skorna som jag gått och trånat efter någon vecka nu!

Underbar sjal som kommer användas flitigt i höst. (H&M 59:-)

Likaså detta halsband. Liknar det som fanns på MQ för några månader sedan men som jag kom på att jag ville ha alldeles för sent. (H&M 129:-)
Helt underbara skor som jag vill ut och promenera runt i omedelbart. (DinSko 399:-)

Tuff dag

Ojojoj, är helt slut just nu! Vilken dag! Har burit och slitit hela dagen så när vi var klara rann det om mig. Var nära att vi inte kom iväg först för vi har avtagsbar dragkrok på bilen och först fick vi inte dit den men älsklingen löste det till slut. Sen var det jättekö i Södertälje. 30 minuter tog det att ta sig 3 km genom stan. De borde ju kunna lösa det där på något smidigt sätt, det är ju inte så att det är något ovanligt att det är kö där. 

Nu är vi i alla fall framme och allt är inburet i lägenheten. Det är otroligt stökigt just nu för vi har inte orkat ställa något på plats. Det fixar jag imorgon istället. Emma kom hit nästan samtidigt som oss och ska bo hos mig till på torsdag så när hon är i skolan imorgon och Joakim på jobbet så kan jag gå och pyssla och dona. Ikväll har vi istället suttit nere på Axela och ätit god mat efter en dags hårt slit och nu sitter vi i varsin soffa med varsin dator :)

Skriver om resten av helgen som varit imorgon. Just nu är jag alldeles för trött!

Godmorgon!

Är uppe tidigt som  vanligt. Men idag är det faktiskt okej (och förståeligt) för idag flyttar jag ju faktiskt till Sthlm. Äntligen! Har längtat så länge. Kl 12 ska släpet hämtas men jag har inte hunnit packa allt ännu. Gick inte hem tidigare igår, hade det för trevligt för det. Men jag har ju 6 timmar på mig så det är lugnt.
Skriver uppifrån Sthlm nästa inlägg då :D

Kalas för fullt

Precis hemkommen från Västerås och 65 & 70 års kalaset. Nu ska jag iväg på 25 års kalas. Kommer hem tidigt för jag måste packa mer innan släpet till Sthlm går kl 12 imorgon.

Rensa, rensa, rensa

Har haft fullt upp hela dagen. Har rensat i kontoret och fortfarande inte blivit klar. Gått igenom varje pärm, varje tidskriftssamlare och varje låda och slängt massvis med saker. Så otroligt skönt! Än så länge har det blivit tre soppåsar, två påsar med kartong och tre stora påsar med papper. Känner mig så nöjd nu efteråt men ändå känner jag att jag har alldeles för ont om tid. Imorgon kommer jag inte vara hemma på hela dagen, på lördag är jag bara ledig några timmar och sen på söndag bär det av till Sthlm. Får ta resten nästa helg när jag är nere igen.

Snart dags att sova tror jag jag men jag håller på att lägga över mina foton från det stationära till den här så jag kan sitta och sortera dem vettigt och besluta vilka jag vill ha kvar. 3500 kvar ungefär, kommer att ta ett tag misstänker jag. Sov så gott allesammans!

Skittenta

Den tentan jag har pluggat allra mest till gick skit! Kunde ingenting och var första gången någonsin jag tänkt lämna in en blank tenta. Försökte i alla fall och om jag har fått full pott på de jag försökte på kan jag få 14 poäng och 10 är godkänt så chansen finns, men den är OTROLIGT liten!

Aja, det kommer väl fler tillfällen men jag tyckte verkligen jag kunde det så det känns så himla frustrerande. Nu ska jag börja plocka ner massa saker i flyttkartonger i alla fall och tänka på annat...

Bara en tenta

Har tagit beslut här ikväll om att bara skriva tentan i svenska imorgon. Det fungerar inte att göra båda när jag inte ens hunnit kolla på den ena. Jag har tid på mig. Tyvärr är det svenskan som är klockan 8, inte så roligt! Ska sitta uppe ett tag och läsa igenom anteckningarna en sista gång innan det är dags att sova. Håll tummarna för mig imorgon!

Första inlägget

Yes, det här är första inlägget från min nya fina bärbara dator. Känns riktigt bra faktiskt! Saknar naturligtvis massa program och filer än så länge men det får Joakim hjälpa mig med imorgon när han kommer hem igen. Nu har jag i alla fall utforskat den lite grann. 

Har suttit och stirrat på morgondagens tentor ett tag nu. Det känns jättejobbigt att det är två att oroa sig för och plugga till och den ena har jag inte kollat på förrän nu ikväll och den känns helt omöjlig. Har nästan bestämt mig för att strunta i den och bara göra svenskan och fokusera mig på den resten av kvällen. Låter det vettigt? Vet verkligen inte hur jag ska göra men en sak är säker och det är att jag just nu inte får något gjort när jag inte vet vilken jag ska sätta mig med. Den jag inte kan alls eller den jag kan ganska bra men som jag hade behövt kolla lite extra på....

Bilderna får berätta


Just nu vill jag bara leka med min nya, fina dator, men...



jag måste plugga till morgondagens tentor, men...



istället får jag gå och torka bort fågelbajs i hela köket efter fågeln som flög in och fick panik tills jag hjälpte den ut igen. Måste den bajsa när den blir rädd?!

Fixat

Jag lyckades! Det gick riktigt snabbt och enkelt faktsikt. Tack och lov att inte alla nya studenter börjat ännu, då brukar det vara 2 timmar kö för att fixa korten.


Steg 1: Betala för att få en värdecheck som kan användas på andra sidan universitetet för att få ut kortet


Steg 2: Hämta ut kortet

Var faktiskt nöjd med mitt gamla foto och då visar det sig att jag kan få använda det igen om jag vill för det fanns sparat på datorn. Självklart tar jag det när jag stressat iväg och inte hunnit göra mig i ordning!

Ojoj!

Hjälp!!! Kom precis på att jag inte har något LiU-kort efter att min plånbok blev stulen och eftersom jag inte ska fortsätta i Linköping nu i höst har jag inte känt någon brådska över att fixa ett nytt. Kom precis på att jag inte får skriva tentorna om jag inte har med kortet.Tack och lov har de öppnat på universietet så jag får skynda mig dit och se om de hinner fixa ett nytt till mig innan tentan börjar kl 14! Stress, stress, stress! Håll tummarna för mig, vill inte ha pluggat i flera veckor i onödan!

Längtar

Mycket jag längtar efter just nu, allra mest att börja skolan igen faktiskt. Men närmast ligger ändå att få min dator. Idag stod det på beställningsspårningen att den var i Jönköping men att den "inte lastats på något flyg-, lastbil- eller tågtransport på grund av att det uppstått en oväntad situation". Va?! Jag fattade ingenting och jag blev jättearg, vad har de gjort med min dator?! Nu står det i alla fall att den är på väg igen men att den är i Polen! Har den varit i Sverige och åkt tillbaka neråt eller hittade de bara på att den var i Jönköping ett litet tag? Skumt i alla fall! Antagligen kommer den på torsdag och ojojoj vad jag längtar!


Bild på min fina dator åter igen. Skynda dig till mig nu!

Trevlig middag

Nu har vi kommit hem igen. Satte oss på The Bishops Arms uteservering och delade en plocktallrik och åt sedan lite mat. Självklart blev det öl till det när man är på det stället. Eller ja, okej, för de andra. Jag drack ett så otroligt gott vin! Måste försöka komma på vad det hette och köpa det.

I alla fall hade vi väldigt trevligt och det är kul att träffas när man inte setts på länge. Finns så mycket att prata om då! Hade nog kunnat sitta kvar många timmar till men jag började frysa och sen har jag ju tenta imorgon så jag ville inte att det skulle bli för sent. Perfekt kväll i alla fall och det är väl så att man ska avsluta så länge man fortfarande har roligt!


Började kvällen med en stor och god plocktallrik!


Fina Anna & Gabbe som vi träffade var lika glada och härliga som vanligt!


Jag och älsklingen (som alltid ska fula sig på bilder)

Middag med vänner

Hej på er!
Nu ska jag alldeles strax ner till stan och äta middag med min älskling och två av våra vänner som vi inte träffat på väldigt länge. Ska bli riktigt riktigt trevligt tycker jag. Tyvärr blev det ett suddigt och mörkt kort men hinner inte ta något bättre. Tänkte visa min nya blus som jag köpte för några veckor sedan men som jag inte hunnit inviga ännu. Ikväll är det dags! Förresten så har min kompis som vi ska träffa nu gjort halsbandet och armbandet jag har på mig!


Ännu en kunglig förlovning

Jag säger det ännu en gång; jag älskar verkligen vårt kungahus! Och idag när jag går in och läser på olika nyhetssidor så ser jag att prinsessan Madeleine och hennes Jonas har förlovat sig. Helt underbart ju! Vilket år det har varit och vilket år det kommer bli nästa år när det blir två stora bröllop. Jättegrattis till det fina paret!


Vaknar tidigt...som vanligt

Godmorgon!
Har varit uppe i snart en timme, kunde inte sova längre trots att jag gick och la mig kl 1 inatt. Det betyder att jag kommer bli riktigt trött under dagen och det är så jobbigt! Sitter och kollar runt på lite väskor på tradera. Finns massa fina just nu! Vill ha en ny väska nu tills skolan börjar för jag har upptäckt att det är ett hål i botten av min nuvarande och allt lyckas hitta sig in där och lägger sig i fodret vilket gör att det ibland kan vara omöjligt att hitta det. Får se vilken det blir som jag försöker ropa in. Tycker verkligen att den sidan är bra! Har sålt massa där själv och även köpt en hel del. Bra när ordentliga saker kommer till användning hos någon än att de kastas!

Sista veckan

Godmorgon!
En ny vecka igen alltså, men det är inte vilken vecka som helst. Det är min sista i Linköping! På söndag flyttar jag upp till Stockholm. Åh, vad bra det känns!

Men fram tills dess är det mycket som ska göras. Nu väntar två dagar med tentaplugg innan mina tre tentor är på onsdag och torsdag. Så tråkigt men jag vill verkligen försöka klara dessa så jag får ut så mycket poäng som möjligt från Lärarprogrammet nu innan jag slutar.

Kommer väl inte ha så mycket att skriva om dessa dagar och inte tid heller egentligen, men möjligtvis kan det komma något inlägg. Håll tummarna för mig nu att jag klarar tentorna!

Trött ikväll

Hej på er!
Joakim och jag åkte ut till golfbanan en runda för att gå ett varv men det fanns inga lediga tider kvar om man inte vill gå med andra, vilket jag inte vill ännu eftersom jag inte kan spela, så det var bara att åka hem igen efter några slag på rangen. När vi kom hem beställde vi första pizzorna i sommar och började titta på Benjamin Button, men jag somnade nästan direkt. Är helt slut, men nu har jag vaknat till lite smått igen, nu när jag borde sova. Har ni haft en bra kväll?

Tråkdag

Joakim har precis åkt iväg med några vänner till Västervik för att titta sig omkring och  bada. Sedan skulle de vidare till Söderköping och Smultronstället. Själv stannar jag hemma tråkigt nog... Hade gärna följt med men nu måste jag verkligen plugga! Och tvätta... Fy, vilken tråkigt dag! Solen skiner i alla fall så jag skulle ju kunna sätta mig ute och plugga och sola samtidigt, något positivt i alla fall!


Ninja satt i soffan i solen och njöt tidigt på morgonen

Födelsedagsfirande

Igår var jag ute i Sturefors på födelsedagsfirande. Det var Martin på Joakims jobb som fyllt år och som vi var bjudna på grillning hos. Skumpa, vin, god mat och trevligt sällskap. Så skönt när man kan sitta ute och njuta av kvällssolen också. Framåt 22-tiden tog vi en taxi in till stan och gick och satte oss på BK och drack lite drinkar innan vi begav oss hemåt strax efter midnatt. Perfekt kväll!


Hela gänget har precis ätit klart av den goda maten.


Passade på att använda min fina klänning som jag köpte till midsommar ännu en gång.


Joakim och födelsedagsbarnet sitter och pratar efter att Othello-matchen avslutats.


Nu har Maria mött upp oss också. Jag verkar beundra min goda drink.

Ny dator

Har ju klagat på min bärbara länge nu som inte går att använda. Igår tog jag tag i det i alla fall och nu är en ny dator beställd och kommer till mig runt den 18:e. Känns helt underbart! Då kommer jag kunna lägga upp inlägg även om jag inte är hemma vid min stationära. Den kommer underlätta på många sätt! En MacBookPro blev det och den ser ut så här:




Ny lägenhet

Godmorgon!
Dags för mig att berätta det där andra som hände i fredags och som var så bra. Vi vann budgivningen på 2:an som jag tyckte så mycket om! Det var en lång och seg budgivning och ett tag trodde jag aldrig att vi skulle få den men så blev det till slut. Igår hade vi därför först möte med banken och sedan med nuvarande ägare och mäklare och allt har gått jättebra! Alla papper är klara och vi får tillgång till lägenheten i mitten av september antagligen.

Några av er kanske tycker att det är konstigt att vi går och köper en lägenhet i Linköping nu när jag ska flytta upp till Stockholm och plugga där, men Joakim jobbar tre dagar i Stockholm och två i Linköping varje vecka och jag kommer sitta kvar som kassör i styrelsen året ut och vi har många vänner här nere så därför kommer vi ha en lägenhet här också till att börja med. Den vi har nu är en trea (hyresrätt) som både är för stor och för dyr nu när vi inte ska vara här nere så mycket. Då blir en 2:a som kostar hälften så mycket bättre.

Nu på morgonen har jag hållt på att packa ner alla mina böcker i flyttkartonger. Bäst att börja redan nu eftersom jag kommer vara i Stockholm mestadels av tiden från och med nästa helg. Men jag får nog försöka vänta tills efter torsdag för jag måste plugga till tentorna några dagar till.

Ninja låg och blinkade till mig i hallen när vi vunnit budgivningen. Betyder det att hon också är glad?

Vår nya fina lägenhet i Linköping!

Lite lagom trött

Mina ögon vill inte vara öppna längre, är helt slut! Golfen gick så där. Kändes riktigt bra i början men fick ändå riktigt kassa poäng. Joakim spelade ju upp i onsdags och klarade det så han spelar från gul tee nu och jag får spela ensam från 150 meters pinnarna.

Jo, i alla fall, igår var jag uppe i Stockholm. Skulle flytta in två av garderoberna i hallen in i sovrummet men det var lättare sagt än gjort. När jag skruvat bort alla lådor och dörrar så kom Matilda förbi för att hjälpa mig och då upptäckte vi att det inte gick att få ut den genom dörren. Den tog i taket... Det betydde att vi fick skruva ner del för del, bära in delarna i sovrummet och sen sätta ihop allt igen. 2,5 timme tog det.Tror vi både var slut efter det. Gick till hundrastgården med Ninja och sen satte vi oss nere på Axela och åt varsin burgare innan Matilda åkte hem till sig igen. Det var himla tur att jag fick hjälp, hade aldrig lyckats med det själv.

När vi flyttat på garderoberna upptäckte jag att de som bott i lägenheten innan satt garderoberna för ett stort hål på 126x242 cm! Nu gäller det alltså för mig att åka och köpa en gipsskiva och sätta fast, spackla och måla om hela rummet innan jag kan placera skrivbordet där inne. Så himla segt!

Resten av kvällen igår ägnade jag åt nya numret av veckorevyn och sen bäddade jag ner mig i soffan och somnade till min absoluta favoritfilm: Forrest Gump.

Hände också annat fantastiskt igår som jag har fixat med hela dagen idag men det får jag dela med mig av imorgon för nu måste jag verkligen sova! Godnatt!


Matilda under nedmonterandet av första garderoben


Uppmonterade igen och börjar bli klara. Passar inte jättebra där men nu får jag i alla fall plats med ett ordentligt skrivbord!


Ninja och Matilda var båda nöjda när vi var klara. Bara lådorna kvar för mig att sätta in lite senare.


Här ser ni lite av hur slarvigt de gjort bakom garderoberna.


Tack och lov så finns balkarna ditsatta i alla fall!

Underbart!

Vilka bra två dagar jag har haft nu. Ska förklara varför snart men först en runda på golfbanan!

Södertörn

Nu har äntligen resultatet kommit. Suttit och väntat hela dagen och fy vad segt det varit! Blev Södertörns högskola och ekonomikandidatprogrammet som jag fick veta redan första antagningen och det känns riktigt bra! Hade reservplats 36 på SU från början och nu var det nere på 21. Jag tror i alla fall att Södertörn kommer att bli väldigt bra och nu längtar jag ordentligt efter att börja!




Sortera och rensa

Jag kan inte förstå hur mycket skräp som man kan samla på sig egentligen. Om det nu blir så att vi ska köpa en mindre lägenhet så kommer vi inte att ha plats för massa skräp så nu gäller det att rensa ut. Lade ju ut min kurslitteratur till försäljning i veckan och efter tentan så har jag två lådor med VHS-filmer och en stor låda med böcker som jag ska lägga upp på Tradera  och försöka göra mig av med.

Igår rensade jag bland en massa tidningar och andra papper. Förra veckan gjorde jag ännu en rensning bland mina kläder men även bland alla smycken och sminket som jag sorterade upp i olika burkar och muggar för att få bättre plats med allt. Det är så otroligt skönt att göra sådant emellanåt!

Det är mycket kvar att fixa men när tentorna har varit nästa vecka så har jag en vecka på mig att jobba på för fullt med det innan skolan börjar igen så det kommer nog att bli bra.


Blev lite mer ordning i badrumsskåpet efter att jag rensat och organiserat allt!

Budgivning

Var och kollade på en 1:a (t.h.)i måndags och en 2:a (t.v.) igår som varit väldigt fina. 2:an igår lade vi första budet på och jag hoppas verkligen inte att någon vill bjuda för mycket för jag vill verkligen ha den lägenheten. Nyrenoverad från 2007 så den var himla fin. Tyvärr tror jag att det gör att den kan skjuta iväg ordentligt. Den andra har budgivningen börjat på men den har inte gått iväg så mycket så vi får se. Annars har vi fyra lägenheter till helgen att spana in också. Tycker det är roligt att titta på allt fint som finns ute.


Några timmar kvar...

Imorgon verkar det som om slutliga resultatet om antagning till höstens utbildningar kommer. Är lite spänd faktiskt! Ska det bli Södertörn eller blir det universitetet i stan? Om några timmar vet jag nog :D

Bultande öga

Hej på er!
Har precis kommit in efter en promenad med min lilla vovve och så satte jag mig ner för att plugga lite, men det gick inte. Ibland får jag något som känns som bultningar i mitt ena öga vilket är riktigt obehagligt. Har känt av det sedan jag gick upp idag men när jag skulle läsa i anteckningarna blev det ännu värre. Får hitta på något annat en liten stund och se om det går över så får jag sätta mig och ta tag i det där ordentligt om en liten stund... Är det någon av er som känt samma sak någon gång och vet vad det beror på? Sökte lite på det och hittade bara att det kan bero på stress, men jag är ju inte stressad just nu. Inte vad jag vet i alla fall...


Dyrt med kurslitteratur

Har precis suttit och samlat ihop all min kurslitteratur som jag inte längre behöver ha kvar och lagt upp dem på universitetets anslagstavla. Ojojoj vad böcker jag köpt dessa fyra år och vad pengar jag lagt på dem! Säljer dem väldigt billigt, ungefär halva priset från vad de kostar i affären och de flesta är som nya. Ändå kommer jag få ihop lite över 5300:- om jag lyckas sälja allesammans. Tänk då vad jag lagt på dem, säkert 10000:-!!! Nu hoppas jag verkligen att många hör av sig och vill köpa dem efter att skolan dragit igång igen för det hade inte varit helt fel med de där pengarna. Speciellt inte nu när jag måste köpa massa ny kurslitteratur till nya programmet...


Mysig kväll

Vi brydde oss inte om lägenhetsvisningen ikväll. Hittade två andra på Hemnet som var fina och denna såg egentligen hemsk ut så det är bara onödigt att kolla på den när det finns små fina pärlor kvar.

Istället lagade vi lite god mat här hemma. Blev kyckling med potatisklyftor, campinjonsås och smörstekta kantareller med vitlök. Till det delade vi en flaska rödvin och hade det mysigt hela kvällen. Håller på att se om Lost för att fatta den så vi såg ett avsnitt och sen såg vi Gran Torino. Den var mycket bättre än jag trott och hade faktiskt en mening. Gillade den verkligen! Nu är det nog dags att gå och sova.
Sov så gott!

Helg i Linköping

Hej på er!
Är helt slut! Är så varmt och kvavt ute så jag står inte ut! Hoppas det kommer ett riktigt regnoväder snart så att luften blir lite lättare, det skulle verkligen behövas idag!

I fredags var vi i Västerås och gratulerade Joakims mamma. Gick till restaurang West och åt helt fantastisk mat och restaurangens nya kock är ingen mindre än tv3s kock Alexander Nilsson. Åt först en ceasarsallad med äpplen och valnötter, sedan deras hamburgare med blåmögelost och het paprika och slutligen en melonsallad med citronsorbet. Underbart!

Alexander Nilsson, kock på restaurang West i Västerås, lagar riktigt god mat!

På lördagen åkte vi hem till Linköping efter vi ätit frukost och åkte nästan direkt ut till golfbanan. Det går inte bra längre...Förstår inte hur jag kan bli sämre och sämre för varje runda. Jaja, det går väl åt rätt håll snart i alla fall. På kvällen åkte vi hem till Sebastian och Maria och grillade med dem och massa vänner, vilket var riktigt trevligt. Kom inte hem förrän strax efter tolv.

Sov förbi nästan hela morgonen och sen åkte jag och Joakim ut till golfbanan igen och det gick lika dåligt idag som igår oturligt nog... Gick ut och försökte klippa gräset på baksidan så fort jag kom hem men orkade knappt hälften. Är riktigt riktigt högt så det är så tungt att klippa det. Får ta lite i taget nu.

Om 1,5 timme ska vi iväg på tredje lägenhetsvisningen. Får se hur den är. Är bara en 1:a men det kan ju bli bra ändå. Har 4 kvar att titta på om den inte skulle fungera så det är ju inga problem. Ska sätta mig och läsa och bara koppla av fram tills dess.

RSS 2.0