Sthlm-Göteborg-Sthlm-Linköping-Sthlm-Linköping-Sthlm

Sådär har mina senaste 5 dagar sett ut, inte konstigt att jag inte blir frisk. Men ojojoj vad roligt jag har haft! Jag börjar från början...

I torsdags var min första tenta på nya utbildningen. Kände mig inte lika väl förberedd som jag önskade men förhoppningsvis lyckades jag ändå. Segt att vänta i tre veckor på resultatet nu...
Satt bara med tentan i en timme och sedan åkte jag direkt ut till Åkersberga där Matilda mötte upp mig och så gick vi hem till henne en liten stund. Sedan var det dags för vår första lektion i spanska. Vi har bestämt oss för att läsa det genom Medborgarskolan som kvällskurs denna höst. Jag älskar kvällskurser och det ska bli riktigt kul att lära sig ett nytt språk!
Vi var 7 i gruppen där jag och Matilda helt klart var yngst. Vår lärare frågade alla varför vi valt att läsa detta språk och alla hade riktigt bra anledningar. Utom vi två kanske haha :D Första lektionen lärde vi oss att fråga efter telefonnummer och sedan säga vilket telefonnummer vi själva har. I och med detta kanske ni förstår att vi lärde oss att räkna till tio också, lite svårt att säga telefonnumret annars. Vi lärde oss att hälsa och att fråga vart någon bor och sedan svara själva på detta. Ska bli roligt att se hur mycket vi hinner lära oss på 10 veckor!
När det var slut åkte Matilda med mig hem och så gick vi och köpte massa godis och bäddade ner oss i varsin soffa och kollade på Terror på Elm Street. Jag har faktiskt inte sett den tidigare men fy så dålig den var! Efter det spelade vi Vem vill bli miljonär på min dvd.
På fredagsmorgonen när vi vaknat och gjort oss i ordning hoppade vi in i bilen och körde iväg 50 mil ner till Göteborg. Där skulle vi hem till vår gamla kompis Helena och träffa henne och hennes pojkvän och deras jättesöta tjej som är 10 månader och världens sötaste!
När vi kommit fram hade vi genast massa att prata om och efter en stund åkte vi in till stan och satte oss på ett café med vår andra kompis Sara och hennes lillasyster Sofia. Nu var gänget från högstadiet samlat åter igen :D
När vi suttit där ett tag gick vi iväg till några affärer innan de stängde och sedan åkte vi hem till Helena igen och åt Tacos och sen ägnade vi resten av kvällen och halva natten till att spela sällskapsspel som är bland det roligaste jag vet! Vi hann med När då då, Pratmakarna och Vem vill bli miljonär.

På lördagen när vi vaknat och ätit frukost åkte vi åter igen in till stan, denna gång för att gå på årets höjdpunkt enligt mig själv; Bokmässan! Det var inte lika mycket folk som vanligt vilket var skönt men tyvärr hittade jag inte heller så många böcker som fick följa med mig hem. Det slutade med två av Denise Rudbergs böcker, en bok som verkade helt knäpp (men som jag nu i efterhand fått veta ska vara väldigt bra) nämligen Våtmarker och sedan 1001 filmer du måste se innan du dör. Köpte också ett schlager-frågespel.

Efter ett par timmar när vi kände oss nöjda gick vi och åt varsin pizza innan vi sa hej då till varandra och jag och Matilda åter igen satte oss i bilen. På något konstigt sätt hamnade vi på E20 istället för E4 så det tog längre tid, men jag kunde i alla fall stanna till i Västerås på vägen och plocka upp min älskade Ninja som varit på semester där i nästan en vecka.
Hade så otroligt kul i Göteborg och det är alltid så roligt när vi fyra träffas för det spelar ingen roll hur länge det dröjer mellan gångerna men vi har alltid lika mycket att prata om och det känns precis som förr! Nu är det nästan exakt 10 år sedan jag lärde känna dem och trots att vi är så olika allihop så trivs vi ihop. Det är verkligen äkta vänner!
Blev väldigt mycket på en gång så jag gör en liten paus och återkommer senare med vad som hände söndagen och framåt.

Stressfeber

Hej på er!
Idag känns det lite bättre igen men fortfarande feber. Det är inte så att jag har hög feber, den ligger bara på strax över 37 men eftersom jag normalt brukar ligga runt 36,3-36,5 så blir det skillnad för mig. Googlade lite på det igår och pratade både med mamma och Joakims mamma i telefon och allt tyder på att det är stress. Idag är det dag 9 med feber, vilket jag inte brukar vara van vid. Låg feber över en vecka kan tydligen bero på antingen stress eller att man är gravid och det sista vet jag säkert att jag inte är. Ska hålla koll på att det inte går upp mer eller att jag inte får ont någonstans för då måste jag in och kolla upp det.
Jag känner mig inte jättestressad men samtidigt känner jag att det inte finns någon tid till att bara bädda ner mig i soffan med en härlig bok. Måste vara i skolan och plugga, måste fixa med flytten och komma i ordning, måste vara med på allt jag planerat... Det tar aldrig slut! Men jag ÄLSKAR att ha saker att göra. Jag kan helt enkelt inte bara sätta mig ner och inte göra någonting... Nu har jag lite att göra de två kommande dagarna men sen ska jag ner till mamma och pappa över helgen och då hoppas jag att det blir lite lugnare. Nästa vecka känns också lugnare så nu ska jag försöka låta bli att planera in mer än vad som redan är planerat så jag kan försöka andas ut då.
Ska försöka få ork att sätta mig och skriva ner allt som hänt sedan sist ikväll när jag kommer hem från skolan!
Kram!

Feber...

Orkar inte mer... Ledsen, men min summering av de senaste dagarna får dröja ytterligare lite. Upptäckte att jag har lite feber fortfarande eller ännu eller vad det är. Känns inte bra alltså! Jag har legat nerbäddad i soffan och kollat på 5 avsnitt kändisdjungeln och lika många Idol sedan jag kom hem från skolan. Ska gå och sova nu och gå upp lite tidigare imorgon och börja plugga. Bara febern försvinner så skulle jag vara väldigt glad!
Godnatt!

Hemma igen

Hej!
Har precis kommit hem till Sthlm igen. Har varit mycket åkande fram och tillbaka sedan senast och jag får skriva vad jag hittat på senare ikväll. Ska nämligen iväg till skolan om 40 min och innan dess måste jag äta lite.
Hörs snart!

Joakims 25-års dag

Godmorgon!
Tenta idag. Just nu känns det inte alls bra men jag har fyra timmar på mig att gå igenom anteckningarna och känna mig lite mer säker.
Igår hade vi en bra kväll tycker jag. Jag hade ordnat så att vi skulle sitta med i publiken under tv-inspelningen av Comedy Fight Club som visas på tv3 på torsdagar kl 22. Johan Petersson (från Disneyklubben när jag var liten) är programledare och de tävlande igår var Thomas Järvheden, Felix Herngren, Yvonne Skattberg och utmanaren Niklas andersson. Själv tycker jag Thomas var bäst av dem. Ni får hålla koll efter oss i publiken när det visas i tv ;)
När det var slut åkte vi hem och åt smörgåstårtan jag gjort och drack vin och bara pratade. Mysigt var det!
Nu på morgonen väckte jag Joakim och han fick sina andra presenter. Vi har tänkt att åka iväg till New York en vecka i november så han fick en bok om staden så vi vet vad vi måste se när vi är där. Sedan fick han också 2 biljetter till Melissa Horns spelning på Göta Lejon i november. Han har precis börjat lyssna på henne och tycker hon är jättebra så vi får se om hon är lika bra live som på albumen.
Nu är det dags för mig att plugga lite.
Ha en bra dag!
Älsklingen med sin vanliga min när man ska ta kort på honom. Här sitter vi och väntar på att få gå in i studion på Teater Replica.

Smörgåstårta

Eftersom Joakim fyller år imorgon så har jag gjort en smörgåstårta. Den har blivit väldigt omtyckt varje gång så jag hoppas att jag lyckades i år också!

Dumma hals

Jag förstår inte detta. Har inte så mycket feber. Det ligger faktiskt på gränsen mellan att jag har feber och inte har det så det känns riktigt jobbig. Varken må bra eller dåligt! Det enda som är riktigt jobbigt är halsen som inte känns helt bra...
Glömde ju berätta om filmen Gamer som jag och Matilda var och såg. Kan ju säga så här: Det var en av de sämsta och konstigaste filmer jag sett på länge. Ni behöver alltså INTE gå och se den! Nog om den!
Nu har jag precis läst klart allt inför tentan imorgon och behöver bara studera mina anteckningar en del. Skönt det för idag kommer det bli lite fullt upp. Kan inte skriva varför just nu men som jag skrev innan så fyller Joakim 25 imorgon och jag hade tänkt fira honom ikväll istället eftersom jag har tenta imorgon. Måste fixa i ordning lite här hemma. Är så otroligt stökigt också.
Får höras imorgon så ska jag berätta vad jag hittat på.

Trött, trött och trött

Jag känner mig inte alls nöjd över min prestation idag. Har mycket att plugga, men har fortfarande lite feber och känner mig matt. Trots det har jag i alla fall pluggat en del så så illa har det inte varit. Resten av dagen har gått till att göra smörgåstårta till min älskling som fyller 25 på torsdag och även kollat på True Blood, Kändisdjungeln och Idol. Nu ska jag sätta mig och plugga ytterligare någon timme.

Feber...

Ja, det är sant. Febern har smugit sig på mig! Usch vad jag hatar det här! Har inte tid att vara sjuk, tenta på torsdag och sen göteborg till helgen. Nu ska jag iväg ikväll och se Gamer på bio med Matilda. Hoppas inte att febern stiger.

Tillbaka

Hej!
Är uppe i Sthlm igen. Har haft fullt upp med flytten i helgen och därför inte hunnit skriva. Kom precis upp och nu måste jag fixa lite mat innan jag ska till optikern. Fullt upp och så mår jag inte 100 heller...Typiskt!

Fredag igen

Jaha, då var det fredag igen. Galet vad fort tiden går! Nu får den allt tar och lugna sig lite för det är 1 vecka kvar till tenta bara. Måste sätta mig ner och ta tag i det där nu men det är så mycket annat med flytten och allt.
Idag ska jag iväg till universitetet i Linköping en runda och uppdatera mitt studentkort och sedan ska jag ner till stan. Ska skriva på de sista papperna för flytten och få nycklarna :) Sedan ska vi iväg till våra vänner Anna och Gabbe ikväll på middag. Ska bli så trevligt så :)
Nu ska jag sätta fart med packningen igen.

Klarade det!

JAAAAA! Jag klarade uppspelet! Är så glad :) Har gått max 14 innan och nu fick jag 21. Det behövs 18 så jag är jättenöjd! Nu får jag börja spela på banans par. Spännande!

Uppspelsdag

Godmorgon!
Om 5 timmar ska jag åka iväg och göra mitt uppspel för golfen. Är riktigt riktigt nervös, men tror dessvärre att jag inte klarar det. Det är ju värt ett försök i alla fall. Fram tills dess ska jag bara försöka packa så mycket som möjligt här hemma och kanske ta en liten paus för att sätta mig och plugga till tentan som är om exakt en vecka. Inte så rolig dag helt enkelt men nödvändig.
Hoppas ni får det roligare i alla fall!

Snälla regn, vänta!

Usch, det ser inte lovande ut det här. Det får inte komma något regn just nu! Kom ner till Linköping för 1,5 timme sedan och sitter just nu och gör ingenting. Känner mig lite trött så jag funderar på att ta en liten eftermiddagstupplur innan jag sätter fart. Somnade inte förrän efter 2 inatt och sen upp och till skolan strax efter kl 6 igen. Opponeringen gick i alla fall jättebra och vi är godkända så det är skönt. Nu kan jag fokusera mig på nästa veckas tenta till 100%.
Ska ta och packa ett par kartonger till idag har jag tänkt. Enligt planeringen måste jag hinna med hallen och sovrummet och det ska nog inte bli några problem. Sedan ska det bli en runda på golfbanan ikväll. Just därför vill jag inte ha något regn!

Sent...

Försökte ladda upp det här sent igår kväll men det ville sig inte. Nu kommer det i alla fall:
Ojojoj, vad klockan börjar bli mycket! Satt och kollade på dagens avsnitt av Idol i TV4Play och då försvann tiden. Har även fått in cd-skivorna så nu tänkte jag krypa ner i sängen. Tänkte bara testa er om ni kan se vad filmerna på bilden nedanför har gemensamt:

Sims 3

I helgen bekantade jag mig med Apple Store och köpte hem några spel till min mobil, bland annat TP och Sims 3. Farligt måste jag säga! Batteriet och min tid som jag behöver använda till så mycket viktigare saker bara försvinner. Förstår inte det ;)

Bättre kväll

Nu är jag på mycket bättre humör. Vilken kanonkväll jag har haft!
Först gick jag iväg till S.A.T.S. och träffade min personliga tränare för första gången och så lade vi ihop ett styrketräningspass som jag ska köra ett tag. Känner att det är hela kroppen som jag behöver få i form så därför har jag nu 10-15 repetitionerX2 av axlar, rygg, bröst, mage och ben som jag ska försöka köra i alla fall 1 ggr/vecka. Ska göra det fram till början på november ungefär och sedan ska vi träffas igen och se om det har fungerat bra och om jag märker någon skillnad. Nu gäller det att jag lyckas gå dit och genomföra detta. Men jag tror att det kan bli lättare än att komma iväg till gruppass, just för att jag slipper boka och krångla och faktiskt bara kan gå dit. Nog för att jag har varit duktig med att boka och hålla igång, men ändå :)
Efter den genomgången fick jag en paus på 20 minuter innan cycling-passet som jag bokat in mig på satte igång. Direkt efter det gick jag och körde ett corepass. Tycker den kombinationen är perfekt, även om jag tycker att cyclingen var lite för kort idag. Det betyder väl bara i och för sig att jag hade för lätt motstånd. Får bättra mig till nästa gång med det där.
När jag kom hem tog jag en dusch och sen åt lite mat och tittade på kvällens avsnitt av Kändisdjungeln. Många har klagat på det, men jag tycker faktiskt att det är lite roligt. Tycker om att de börjar komma på lite annorlunda program. Det är ju perfekta kändisar som är med också, sådär lite lagom kända. Ni kanske minns att jag verkligen älskade Hjälp jag är med i en japansk tv-show. Lite konstigt ska det vara :) Nog för att jag aldrig i livet skulle utsätta mig själv för det där, men ändå!
Ska ta och göra klart sorteringen av mina cd-skivor som jag precis packat upp innan jag ska sova. Imorgon är det sista seminariet för denna kurs och jag ska vara på plats redan kl 8. Usch!
Håller på att sortera mina cd-skivor just nu. Tycker det är så roligt!

Hittade denna underbara skiva i högen.
R.I.P. Patrick Swayze som avled inatt.

BLÄ!!!!

Idag är jag trött, irriterad och allmänt grinig! Ingenting har hittills gått som planerat men nu ska jag ta en timmes paus och bara ta det lugnt och sen se till att få lite pluggat innan jag ska iväg till S.A.T.S. och ha min första introduktion med personlig tränare. Sedan hoppas jag att jag är på bättre humör igen.
Hörs senare!

Dagen har rusat förbi

Har inte haft ork till att skriva idag, det får bli först imorgon. Tänkte bara skriva så ni vet att jag inte glömt bort bloggen helt. Ninja fick stanna kvar i Linköping igår så jag är själv i Stockholm just nu. Lite tomt men samtidigt lite skönt. Kommer vara fullt upp nu. Ska ta en dusch och sen krypa ner i den nybäddade sängen. Kl 8 imorgon ska jag vara i skolan så det blir till att gå upp tidigt!
Godnatt!

Massa golf idag

Har precis kommit hem från två rundor på golfbanan. Näsan rann hela tiden men roligt var det. Först 14 p och sen 12 p men jag är jättenöjd! Nu är jag i alla fall helt slut men måste packa lite till innan jag ska bege mig upp till Stockholm. Hörs när jag är på plats där uppe igen.

Förkyld

Usch, idag är jag riktigt förkyld! Vaknade flera gånger inatt av att näsan var helt igentäppt. Får se hur det här går. Har inte tid att bli sjuk just nu...
Ikväll ska jag åka upp till Sthlm igen för imorgon är det skola som vanligt. Det innebär att jag måste packa massa idag. Fick bara ner fyra kartonger igår så det finns fortfarande mycket kvar. Ska också ut på golfbanan med Joakim och Basse efter lunch. Igår gick det inte lika bra som i fredags men jag får hoppas att det går bättre idag igen.
Dags att starta dagen...

Grönt kort på väg?

Igår spenderade jag några timmar ute på golfbanan. Först tränade jag och Joakim lite själva och sen hade vi 50 minuter träningstid med vårt PRO. Jag har varit motståndare till att gå dit tidigare eftersom jag känner mig själv ganska bra och vet att jag tröttnar ganska fort på det jag håller på med om någon annan ska lära mig hela tiden och jag inte får testa mig fram själv. Hur som helst så lärde jag mig jättemycket på den tiden och fick iväg bollarna både långt och rakt. När vi sedan mötte upp Basse och gick en 9 håls-runda gick det mycket bättre än det gjort innan. Fick bara ihop 13/18 poäng men det är en klar förändring och jag var inte långt ifrån de sista poängen heller. Känner mig väldigt nöjd!
Vi har bokat in en runda i eftermiddag och en i morgon också. Tänkte ringa till kansliet på måndag och se om det finns någon tid kvar för uppspel på torsdag. Det hade varit perfekt. Håll tummarna för mig att jag lyckas få grönt kort innan säsongen är slut!

Cycling + Core

Som jag sagt innan har jag köpt ett träningskort på SATS och nu är det dags att komma igång ordentligt. I veckan var jag där och körde ett dubbelpass. Det var en kombination av cycling och core de satt ihop där man tränade 30 minuter av varje. Verkligen perfekt tyckte jag! Först konditionen och sen stärka rygg och mage. Kommer absolut fortsätta att gå på den kombinationen men nästa vecka på den tiden har jag mitt första pass med personlig tränare. När jag köpte mitt kort ingick det tre sådana pass, vilket passar mig perfekt. Ska bli härligt att komma igång och få ett eget schema att träna efter som passar mig och mina mål.

Min väska har kommit!

Jag kan inte sova längre. Har verkligen försökt, men det går inte! Är jättetörstig och bara längtar tills Hemköp öppnar så jag kan gå och köpa något. Så länge tänkte jag passa på att visa er någonting.
För ett litet tag sedan ropade jag in en Mulberry Bayswater-väska på Tradera efter att jag hade sett en bild på den och blivit helt förälskad. Kan ju påpeka att jag i vanliga fall inte bryr mig alls om just väskor och att jag brukar köpa alla mina på Ge-Kås i Ullared för runt 50-lappen. Nu tyckte jag att jag var värd denna underbara kreation. I veckan fick jag äntligen avin om att den hade kommit så igår var jag och hämtade ut den och den är så fin! Kommer inte vilja använda någon annan väska nu!
Lyckades inte få till en rättvis bild, men här kan ni ändå se hur den ser ut

Sminklektion

Hej!
Idag har jag gjort ett besök på Make Up Store. När jag fyllde år fick jag ett presentkort på en sminklektion som jag önskat mig så länge av min älskling och nu var det alltså dags. Han som skulle lära mig började att noppa ögonbrynen och sen rengjorde han mitt ansiktet ordentligt innan han började lägga basen. Måste säga att jag är världens sämsta på att veta hur jag ska sminka mig så det var bland det bästa jag varit på. Han visade produkter som kan användas vid rengörning och även vad som passar just mig. Efter att basen var klar gick han vidare med att testa lite färger och se gjorde han en 50-tals eyeliner linje som han tyckte passade med min ljusa hy. Jag är verkligen supernöjd och det var rätt så många produkter som fick följa med mig hem. Kommer antagligen köpa de andra också men lite senare.
Det som jag köpte var:

Rengörning:
Sensitive Foam Remover - Skumrengörning som rengör på djupet
Day Time - Dagkräm
Tea Eye Gel - Fuktighetsgivande ögongel

Bas:
Coverall mix - Concealer
Helsinki dual - Puder& Foundation i ett
Luxury - Rouge

Ögon:
Glam - Ögonskugga
Pinkfrost - Ögonskugga
Även två borstar, en till concealer och en till ögonskugga. Fick även ett prov med mig hem på ansiktsmasken som jag ska testa och så fick jag även en tredje ögonskugga (grön) som jag tyvärr inte vet vad den heter.
Eftersom det är rengörningen och basen som jag har så dåliga produkter till så var det detta jag satsade på att köpa nu, men jag tror att jag kommer köpa eyelinern lake black och läppstiftet cross som jag blev lite kär i. Riktigt skoj var det i alla fall och jag går gärna på en sådan sak igen!
Till er som aldrig varit på en sminkkurs så kan jag verkligen rekommendera det!
Produkterna som jag fick med mig hem
Kände mig jättenöjd över resultatet! Ångrar lite att jag inte köpte läppstiftet.

Helgen och veckan

God morgon!
Det har inte blivit mycket skrivet här denna vecka. Jag har varit helt slut! Misstänker att det är den vanliga höstinfluensan som ligger på lur men som bara inte bryter ut. Hellre riktigt snuvig och febrig i 2-3 dagar än att må lite sisådär i flera veckor!
Tänkte visa er ett par bilder från den senaste veckan i alla fall. I helgen var vi ju nere i Småland och hälsade på min familj eftersom lillebror fyllde 21. Riktigt skönt att vara hemma! God mat hela tiden och sen bara sitta och ta det lugnt och prata. Det behövde jag.
I veckan har det blivit alldeles för lite pluggat, om man bortser från allt grupparbete vi har gjort. På den fronten har det hänt väldigt mycket. Det har varit värre med det jag skulle göra själv hemma. Har varit helt slut varje dag jag kommit hem och bara bäddat ner mig i soffan och somnat framför tv:n.
Igår kom Joakim upp till Stockholm så på kvällen följde jag med honom till ett föredrag om företagsobligationer som JRS höll i. Var faktiskt väldigt intressant! Efteråt åkte vi hem och fixade lite mat och så tittade vi på det som var kvar av fotbollen och sedan Idol. Skön kväll!
Nu ska jag äta lite frukost och koka ris till min lilla vovve. Hon är fortfarande dålig i magen trots att hon inte fått någon mat på 1 dygn så nu får vi se om det blir bättre med riset. Ska iväg till skolan för lite grupparbete efter lunch och ikväll åker jag ner till Linköping igen. Dags att packa ihop allt i lägenheten för nästa fredag får vi den andra lägenheten och då går flyttlasset.
Ha en bra dag!
Joakim sitter i soffan hemma i Småland tillsammans med Alba och farfar.
Födelsedagsbarnet får börja på tårtan


Jag fick en jättemysig filt av mamma i försenad namnsdagspresent. Ninja gillade den också.
Här har hon klätt ut sig till vargen som klätt ut sig till ett får :D

Uppe i natten

Hej på er!
Kl är 3.40 och jag sitter uppe. Vaknade för 20 minuter sedan av att min lilla Ninja behövde gå ut samt att hon kräktes. Hon har väl ätit något dåligt stackaren för hon är riktigt dålig i magen! Tänkte att jag ska sitta uppe med henne fram till 4 innan jag går och lägger mig och se om hon mår bättre. Just nu ligger hon bredvid mig och halvsover i alla fall. Det är inte roligt om jag precis hinner somna om innan hon behöver gå ut igen. Typiskt att det blev just i natt för kl 8 nu på morgonen ska jag ha seminarium som jag absolut inte kan missa. Tur att det bara håller på i  två timmar. Jaja, hörs senare idag.
Min lilla tjej

Godmorgon!

Ninja väckte mig tidigt idag vilket faktiskt var bra. Ska inte iväg till skolan förrän om ca 2 timmar så jag hinner piggna till nu på morgonen och få lite gjort. Dags för frukost nu iaf!

Filmkväll

Har varit helt slut idag! Inte orkat göra något. Har bara legat i soffan och kollat på filmer och serier. Fanns två avsnitt True Blood på SVT Play som jag har tittat på och sen hyrde jag tre filmer och nu har jag hunnit se två av dem. Blev Silk, efter boken med samma namn, och Monster. Bra filmer båda två.
Nu är det dags att sova. Har sovmorgon fram till 8 imorgon i alla fall :)

Uppe

Usch, vilken natt! Jag har varit orolig över att försova mig eftersom det blev så sent igår. Det gjorde att jag sov riktigt dåligt, vaknade en gång i timmen från det att jag gick och la mig. Har precis tagit en dusch och upptäckte nu att frukosten är slut så jag får köpa något på vägen och äta på pendeln sen. Dags att ta ut Ninja på en promenad innan jag ska ge mig iväg. Hörs efter skolan idag, när jag hunnit ta en liten sovstund också. Annars kommer jag nog vara för trött för att orka göra något vettigt idag.

Sent

Kom upp till Stockholm strax efter kl 24 och nu måste jag egentligen sitta och skriva ner vårt resultat från enkäten. Tror jag sitter med det en halvtimme, bara så jag kommer igång och gör resten med gruppen i morgon. Blev massa strul och nu ska vi träffas kl 8  så det är verkligen på tiden att jag sover. Skriver mer i morgon. Godnatt!

Mot Småland!

Nu har jag kommit hem från skolan och hunnit äta en god ceasarsallad. Om en timme kommer Matilda hit och Joakim kommer hem från jobbet och då ska vi hoppa in i bilen och åka ner till småland. Min lillebror fyllde 21 i veckan så i morgon ska vi fira honom tillsammans med släkten. Matildas föräldrar har åkt i väg på semester så hon ska passa Leo (deras katt) och ska därför göra oss sällskap ner :) Ska bli skönt att komma hem en runda, även om det bara är två dagar. Har inte varit hemma sedan i juli och annars brukar det vara var fjärde eller var femte vecka. Nu blir det kanske mer sällan när det är ytterligare 20 mil bort.
På söndag ska vi upp till Linköping igen och fixa lite innan jag fortsätter upp till Stockholm själv. Har skola redan kl 8 på måndag igen så jag har inget val. Måste åka hela vägen den kvällen...
Kommer kanske ha svårt att skriva under helgen, men på söndag kväll kommer jag tillbaka. Ha en riktigt härlig helg nu!

Godmorgon!

Skola tidigt idag. Jag som är så van vid att gå upp tidigt tycker att det är fruktansvärt jobbigt ändå, men det beror på att jag inte kan ta det lugnt som jag brukar. Skynda sig upp och hinna med allt man ska. Skönt att det är helg nu!

Igår kväll bjöd älsklingen mig på mat på Axela och sedan gick vi och hyrde Watchmen. Somnade i slutet, men inte för att jag var trött, utan för att den var så fruktansvärt dålig. När halva filmen gått frågade jag Joakim om han trodde att den bara inte hade kommit igång ännu, eller om den skulle fortsätta i samma stil. Lite bättre blev det väl sen, men det är knappt... Båda två tyckte att den var dålig och det är inte ens värt att hyra den för att se den en enda gång. 1/5 av mig!

Veckorevyns förhandsvisning

Hej på er!
Hann aldrig lägga upp bilder igår, och det blev inte att jag använde den nya koftan heller.
I alla fall så hade jag och Matilda fått tag på biljetter till Veckorevyns förhandsvisning av den nya svenska ungdomsfilmen Prinsessa. Den handlar om en tjej som inte vill bli något annat än skådespelerska. Hon träffar på en tjej som är dokumentärfilmare och det blir så att en dokumentär om den här tjejen börjar spelas in. För att visa vem hon verkligen är. Tyvärr blir det inte alltid som man hoppats på och hon får möta många motgångar. Detta är en varm, något annorlunda och "äkta" film tycker jag. Absolut sevärd. Filmen har premiär den 11:e september och då tycker jag att ni måste passa på att se den!
Efter filmen var slut åkte vi hem till mig och tog ut Ninja på en promenad innan vi gick ner och satte oss på Axela och åt lite mat. Kvällen avslutades med att jag somnade i ena soffan medan Matilda satt i den andra och lyckades se Almost Famous.

Skulle ladda upp två bilder till på mig och Matilda men det fungerar inte! Fattar inte varför det alltid krånglar det där! Jaja, får se om jag får in dem senare...

Gårdagen

Igår blev det inte av att jag skrev något. Åkte ut till Täby efter skolan och mötte upp Matilda för lite shopping. Finns så galet mycket fint just nu. Blir ju helt sjuk! Köpte ett par byxor (eftersom mitt sista hela par gick sönder igår), en tröja och en kofta. Byxorna och koftan får ni se ikväll för då ska de invigas.

Mådde inte alls bra när vi kom dit. Vet inte om det berodde på att jag ätit något konstigt eller att jag blev åksjuk av tunnelbanan. Mådde i alla fall riktigt illa men det släppte efter ett tag, men på vägen hem var det samma sak. Bäddade ner mig i soffan och tittade på Changeling innan jag gick och la mig. Idag mår jag som vanligt igen så det var ju ingen fara.
Ska fixa till lite lunch nu. Tror det blir en version av ceasarsallad. Åt det igår och det blev massa ingredienser över och det är ju väldigt smidigt. Valnötter och äpplen använder jag i den. Smarrigt!

BSB & Grease

Allt känns mycket bättre idag! Det gjorde det i och för sig bara ett litet tag efter att jag skrev inlägget. Anledningen till att det ändrades var många:
* Köpte min favoritmat Sushi och var inte längre hungrig
* Köpte naturgodis som jag sedan åt...
* ... under tiden jag tittade på en av mina absoluta favoritfilmer: Grease
* Köpte två biljetter till Backstreet Boys-konserten på Hovet den 4:e december. Nostalgitripp till tusen ska det bli!
* Läste klart andra boken av tre i kurslitteraturen. Inte mycket kvar nu!
Nu ska jag äta lita och sen åka iväg till skolan. I eftermiddag ska jag ut till Täby med Matilda och shoppa lite :)

RSS 2.0