Snart är det över!

Igår skrev jag den första tentan och det kändes så otroligt bra! Kommer absolut ha klarat den denna gången! Idag däremot är det dags för redovisningstentan och jag har känt mig så otroligt laddad inför den. Har legat bra i fas hela tiden och hunnit läsa all litteratur. Men de senaste 3 dagarna har inte tentan känts bra alls. Det är boksluten och nyckeltalen som ställer till det för mig så jag börjar bli riktigt orolig faktiskt. Men jaja, jag får väl gå dit och göra så bra jag bara kan så får vi se om det räcker tillräckligt!
Ikväll ska jag träffa Emma och Matilda och imorgon kommer Cissi, Mattias och Millie hit. Kommer bli en härlig helg det här. Den nya kursen börjar först på tisdag också så jag har några dagar att andas ut nu. Håll tummarna för att det går bra i eftermiddag!

Tentavecka

Vad kul det är att se i statistiken att det är några som håller sig kvar trots att jag är inne i en period när jag inte hinner skriva någonting knappt. Denna veckan är det fullt upp. Har en tenta på torsdag och en på fredag och jag gör inget annat än att sitta med böckerna i knät och bara läsa och läsa och läsa...
Hoppas ni har överseende med det och håller tummarna för att det går bra för mig när det är dags att skriva dem!

Godmorgon!

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Känns ju inte bra. Är bara det att jag har fullt upp för tillfället! Har varit iväg på massa saker sedan sist och när jag väl är hemma orkar jag inte göra något. Ska försöka skriva lite mer senare men nu måste jag ta en dusch och sedan äta frukost. Ska till skolan nu på morgonen och sedan kommer jag inte hem förrän efter kl 20. Känns skönt att Joakim tog med Ninja ner till Linköping nu på morgonen så att jag kan gå på allt som jag behöver. Men jaja, måste skynda mig nu. Ha en bra dag!

Tandläkaren

Usch, om 1,5 timme ska jag ta plats inne hos tandläkaren. Hatar de dagar det är så! Nog för att jag har lyckats få världens bästa tandläkare men jag är ändå sjukt rädd! Vet inte ens vad de ska göra idag men jag antar att det är en vanlig undersökning. Då borde det i alla fall gå ganska smärtfritt! När det är klart ska jag i alla fall åka och hämta Matilda och så ska vi ner till Ullared så lite roligt har jag att se fram emot :D

Min dag

Var uppe sent igår (kl 2) men ändå lyckades jag ta mig upp kl 6 och vara i skolan i tid. Hade mitt första seminarium på denna kurs och vi skulle lära oss bokföring med hjälp av dator. Det var riktigt skoj eftersom jag bara gjort allt manuellt tidigare. Jennie som jag arbetar med hade varit duktig och gjort alla konteringar innan så det var bara att skriva in allt så vi var helt klara redan kl 10. Hade tänkt att vi nog inte blir klara förrän 15 så jag var glad!
I eftermiddag ska jag egentligen ha spanska men jag fick en inbjudan till Unga aktiesparares föreläsning på skolan och eftersom jag väldigt gärna skulle vilja lära mig lite mer om sådant så har jag valt att gå på det istället. Måste passa på när man får sådana här chanser! Efteråt ska jag hämta Ninja och sen åka till Åkersberga och hämta Matilda innan vi beger oss ner till Småland.
Får inte glömma att hämta ut biljetterna till Hairspray som jag bokat också. Sista dagen idag att hämta dem!
Hoppas ni får en bra dag!

Forts. Sthlm-Göteborg-Sthlm-Linköping-Sthlm-Linköping-Sthlm

Igår avslutade jag med att jag kom tillbaka till Sthlm från Göteborg. Direkt när jag parkerat bilen gick jag ner till Axela som är restaurang och bar där vi bor och där mötte jag upp Joakim, Gabbe och Anna som hade varit på Öl- och Whiskeymässan. Satt inte där länge för så fort de druckit ur de glas de hade gick vi upp och bäddade i ordning.
På söndagmorgonen när vi ätit frukost och Anna och Gabbe gett sig iväg ut på stan tog åkte vi ner till Linköping. Det var nämligen så att städfirman som skulle fixa flyttstädningen skulle komma dagen därpå så vi var tvugna att rensa ut det sista som fanns kvar. På kvällen gick vi sedan och såg standup-artisten Pablo Francisco. Tyckte faktiskt att han var riktigt dålig. De andra tre han hade med sig var däremot ganska bra.
Dagen efter åkte jag själv upp till Sthlm igen för att börja min nya kurs, Redovisning och beskattning. Det är riktigt roligt att äntligen få börja med ekonomi nu. Förra kursen var ju bara metod egentligen. Resten av den dagen ägnade jag åt att plugga och bara titta ikapp mig på alla serier. Var himla skönt!
På tisdagen hade jag åter igen skola och så fort föreläsningen var slut tog jag bilen ner till Linköping och tittade på LHC-St Louis Blues. Var riktigt tråkig match faktiskt för Linköping blev helt utklassade. 0-6 blev resultatet. Efter matchen hämtade vi Ninja och sen åkte vi direkt upp till Sthlm igen så vi var här en bit efter midnatt.
Vinnande laget går av isen. Kolla vilken jätte de hade till målvakt!

Sen var vi ju framme vid igår när jag först var i skolan, sen tillbringade en timme i hundrastgården och sen pluggade och lade in lite nya låtar på min Ipod. Ikväll ska jag och Matilda nämligen ner till Småland och eftersom vi hann lyssna igenom det mesta i helgen när vi var i Göteborg så kan det behövas lite nytt.
Nu har ni lite koll på vad jag har hittat på som gjort att jag inte kunnat skriva så mycket som jag egentligen hade önskat.

RSS 2.0