Långhelg

Godmorgon!
Det här har varit en av de värsta veckorna någonsin. Skulle skriva igår men var bara ledsen. Orkade inte berätta om allt. Har kanske inte varit så mycket stora saker men det har varit otroligt många små och lite större saker som har hänt. Berättar om det när jag kommer hem från långhelgen, då har jag nog samlat på mig lite ork till det.

Idag ska vi åka upp till Hede. 8 timmar i bil tydligen men jag tycker det är härligt. Älskar att åka bil! Kommer nog bli en riktigt bra helg tror jag! Kan inte bli annat efter veckan som varit... Kommer tillbaka på måndagkväll igen. Nu håller jag på att äta lite frukost och ska sen göra mig i ordning. Ska åka ner till banken om lite drygt en timme och sen hemma och packa. Åker klockan 12 så jag kommer nog inte hinna skriva mer innan dess.

Hoppas ni får en riktigt härlig helg!

Fullt upp

Hej hej!
Vet att jag skrivit väldigt lite nu men jag har massvis att skriva och gör det i eftermiddag/ikväll! Nu måste jag till skolan!

Nu är det bråttom

Godmorgon!
Fy vad dåligt jag har sovit inatt. Drömt otäcka drömmar, tydligen hållt på att putta ut Joakim ur sängen så jag vaknade av att han puttade tillbaka mig till min sida. Hans telefon har ringt, han har fått massa sms och sen har jag haft svårt att sova gott där emellan. Måste lära oss att stänga av mobilerna. På natten när de låter så är man för trött för att stänga av dem.

7.30 var vi borta på Toyota och lämnade in min bil på förbesiktning och lagning. Ska bli spännande att höra hur mycket fel de hittar på den... Om knappt två timmar kommer några från klassen hem till mig och så ska vi skriva vårt grupparbete men innan dess måste jag duscha och städa av har lite. Ninja fäller så grymt mycket päls nu. Igår borstade jag henne två gånger och fick totalt bort 7 borstar med tjock päls, helt galet. Amanda är tydligen allergisk så jag tänkte att jag skulle dammsuga innan de kommer så det kanske hjälper lite.

Ha en bra dag!

Det känns bättre nu...

Inte för att det hänt något bra, men jag har ätit mat och värken i magen som jag haft hela dagen har försvunnit, vi har haft det lugnt här hemma ikväll och kollat på lite serier och nu håller jag på att städa ut julen. Det känns lite befriande. Lugn kväll men ändå en sak som jag tar i tur med och fixar som har varit lite av en tyngd på axlarna. Ska fortsätta medan jag känner mig peppad!

Dagen fortsätter i samma anda...

Det här är inte min dag, det är inte min dag!
När jag kom upp till skolan så visade det sig att vi inte skulle göra någonting idag vilket hade betytt att jag hade kunnat vara hemma ytterligare en timme. På föreläsningen kollade vi bara på filmer, vilket i sig varit intressant men jag hade kunnat klara mig utan.

Förutom det så har jag fått veta att Rebekkamaria ska spela på Kårallen nästa lördag! Den helgen jag är i Egypten...naturligtvis! Allt ligger den helgen! Varför måste allt ligga den helgen jag är iväg?! Ville verkligen se henne! Älskar nya skivan och var så längesedan sist!

När jag väl kom hem så fick jag höra att litteraturvetenskapsomtentan antagligen är den 14:e februari...samma dag som statsvetenskapstentan...Jag fattar inte varför jag ska ha sån otur nu helt plötsligt! Vad händer?!

Borde nog inte uppdatera förrän min otur har vänt...Inte kul för er att läsa om min irritation!

Dagen är bestämd nu!

Efter mycket velande fram och tillbaka så har jag bestämt mig för att stryka massa saker från dagens egentliga schema. Jag orkar inte med det och jag tror att om inte jag tar tag i vissa av de sakerna som ligger här på hög så kommer jag aldrig kunna slappna av. Därför hoppar jag över dagens första föreläsning och åker upp till skolan först kl 12 för att göra grupparbete och sen går jag på den andra föreläsningen. Kvällens möte och träning får också plockas bort. Nu måste jag ta tag i det här!


Det här är en bild från april. Så fruktansvärt stökigt och så många högar med saker att göra.
Precis så här känns det just nu. Hela mitt liv känns lite stökigt och det är stora
högar med skit att ta tag i. Dags att städa i ordning allt nu!

Dålig dag än så länge...

Godmorgon!
Ledsen att jag varit så dålig på att uppdatera men mitt Internet bara krånglar. Vi har kommit fram till att det är virus så Joakim måste rensa och installera om datorn någon dag snart. Sen ska det fungera igen. Får bli lite sådär nu så länge med uppdateringen. Känner mig oerhört stressad också och har inte så mycket tid över.

Idag har det inte varit någon bra morgon....Ninja väckte mig kl 5.45 och ville ut och när jag gick upp fick jag näsblod så då kunde jag inte riktigt bara gå och lägga mig igen så jag satt uppe till 7. Kollade igenom mailen och såg att jag hade fått tentaresultatet på den tenta jag skrev nyss. Har sagt att jag skulle bli förvånad om jag inte klarade den och så blev det. 2,5 poäng ifrån. Jäkla skit! Har så mycket bakom mig nu och jag vill bara klara av det och blir klar. Känner mig totalt misslyckad och  motivationen för den här terminen är verkligen i botten! Måste fixa det. Har så mycket att göra innan vi ska åka iväg så jag vet inte hur jag ska lägga upp det. Har bestämt mig för att strunta i första föreläsningen idag och bara sitta hemma och läsa istället. Har ingen ork. Har inte kunnat sova inatt heller. Blir nog bättre snart!

Lång skoldag!

Hej på er!
Kom tillbaka sent igår så hann inte skriva. Om en timme ska jag vara i skolan så jag måste snabba på nu och göra mig i ordning och äta frukost. Har skola fram till 15 idag i alla fall, men då måste jag vara hemma och ta ut Ninja. Sen vid 16 ska jag träffa Anna och fika och så ska hon hjälpa mig att laga mitt armband. Hörs ikväll!

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott! Ninja gnällde för en liten stund sedan och ville ut så här sitter jag nu. Ska snart ta en dusch och sen göra mig färdig för dagens bilresa hem till Småland. Måste bara få upp Joakim först för han har lämnat sin bil hemma hos en kompis så vi måste ta min dit och hämta den. Min bil är alldeles för dålig för att köra så långt med just nu. Men på onsdag ska jag lämna in den och få den fixad. Ska bli så skönt!

Har så sjukt mycket att läsa till imorgon egentligen så jag lär få sitta uppe länge sen ikväll när jag kommer tillbaka till Linköping. Vi ska börja på vårt grupparbete i morgon och då ska allt vara klart egentligen. Jag kommer inte lyckas med det. Har så svårt att läsa kurslitteratur på engelska. Romaner går bra men i kurslitteraturen är det så många konstiga ord som jag inte förstår och det är så pass många så det är svårt att förstå det i sitt sammanhang också när man inte ens vet vad vissa ord betyder på svenska... Men jag försöker i alla fall, men det tar sin lilla tid!

Ska försöka skriva när jag kommit upp hit igen ikväll, men om jag inte gör det så vet ni att det är för att jag måste sitta och plugga.

Glass ikväll!

Datorn krånglar fortfarande lite så kan inte få upp några bilder ännu. Joakim har precis åkt iväg till en kompis för att spela poker ikväll. Hoppas han vinner! Själv har jag varit på hemköp och handlat glass som jag mumsa på ikväll. Härligt!
Har bestämt nu att jag ska åka hemhem en runda imorgon för att hämta mina skidkläder. Behöver något varmt nu när vi ska upp till Hede nästa helg. Men det blir lite långt att åka imorgon. 50 mil fram och tillbaka men det blir bra att bara få komma hem och äta mammas mat till lunch och sitta där och koppla av lite. Och det är exakt vad jag ska ta och göra nu också!

Tvättdag igen

Hej hej!
Har inte haft Internet på hela dagen, inte förrän nu. Joakim har köpt lite nya prylar som han har hållt på att koppla in och då har Internet och telefonen blivit lidande i omgångar.

Har inte gjort så mycket idag. Känner mig lite halvkrasslig så jag har mest suttit i soffan och läst och kollat på tv. Nu håller jag på att tvätt, så tråkigt!

Vi hade riktigt roligt igår men skriver mer om det när jag hinner lägga upp lite bilder också. Ska ut och starta två nya maskiner tvätt. Ha en härlig lördagkväll!

Promenad mot stan

Hej hej!
Har varit hemma från skolan ungefär en timme och inte gjort någonting. Ganska skönt faktiskt! Men nu måste jag göra mig i ordning för om en halvtimme ska jag möte Julia och ska vi ta en promenad ner mot stan för att sedan möta upp de andra och äta. Ska bli en rolig kväll tycker jag! Ha det så skoj!

Dagens

Hej hej!
Vilken tur jag har att Internet fortfarande fungerar!
Ska snart äta en snabb lunch innan jag ska iväg till skolan. Tänkte bara visa min nya tröja som jag använder idag. Kör på svart och rött idag!


Nya tröjan jag köpte på Gina i veckan. Koftan köpte jag i
någon butik i Wien när jag bodde där förra sommaren.

Internet lägger av...

Hej!
Mitt Internet ville inte fungera igår kväll men nu har Joakim lyckats fixa det, men det kan försvinna när som helst igen sa han så jag tänkte att det var bäst att jag skrev ett inlägg innan det inträffar.

Igår fick jag ett par glada överaskningar med posten. Fick mina välkomstpresenter från Elle och Chic. Från Elle fick jag två klänningar och från Chic en ögonskugga och en glittermascara från Face Stockholm. Men mascaran var tyvärr sönder. Borsten hade lossnat i den så jag fick bara upp den biten man håller i :( Men ändå, alltid roligt med lite överaskningar. Hade helt glömt att jag skulle få dem. Var ju i slutet av november jag började prenumerera.

Idag har jag föreläsning i två timmar men innan dess ska jag bara sitta hemma och läsa tror jag. Ikväll ska jag ut med Joakims jobb och äta på BK och sedan ska vi bowla. Ska bli jätteroligt, jag älskar att bowla! Vad ska ni hitta på ikväll?

Testar gränserna

Ibland testar verkligen Ninja gränserna och idag har verkligen varit en sådan dag. Jag är så slut så jag somnade en timme i soffan och jag har inte hunnit med en tiondel vad jag skulle idag...

Hon har bråkat hela dagen så då tänkte jag att jag skulle ta henne på promenad. Hela tiden drog hon i kopplet och det hjälpte inte hur mycket jag lockade med godis så åkte jag kana efter henne ute på isen. När vi väl kom bort till fotbollsplanen så fick hon springa lös och ojojoj vad hon sprang. Helt plötsligt fick hon se en kille borta vid busskuren på andra sidan planen och det hjälpte inte hur mycket jag ropade så lyssnade hon inte utan bara sprang på däråt. Självklart blev jag jätterädd för precis där ligger det en vältrafikerad väg... När hon hoda sprungit dit och upptäckt att det inte var så intressant kom hon tillbaka. På vägen hem var det fler saker som jäklades men inte lika jobbiga.
Sen har hon viljat gå in och ut här hemma hela dagen och nu sista gången hörde jag henne skälla och hon visade på att hon ville in, men när jag öppnade altandörren stod hon på ANDRA sidan vår häck och staket!!! Hur har hon kommit ut dit?! Får se till att hålla koll på henne resten av dagen tror jag...

För er som kommenterade igår och sa att hon är söt kan jag visa en bild där hon verkligen inte är söt utan där hon ser exakt så hemsk ut som hon idag har varit! (Hon visar inte tänderna för att bitas utan hon ligger så där och fräser när hon blir klappad och myser konstigt nog haha)


Hektisk dag

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott! Tack för alla kommentarer de senaste dagarna. Är så otroligt kul när någon skriver!

Idag känns det som om det kommer bli en hektisk dag, trots att jag bara ska vara hemma. Men det är så mycket att ta tag i. Upptäckte för en liten stund sedan att det inte är 8 kapitel i kurslitteraturen jag ska läsa till imorgon, utan 10! Ska alldeles strax sätta igång med det. Sen ska jag skriva in föreläsningsanteckningarna i mina papper, helst försöka hinna plocka ner julsakerna (en liten del av det i alla fall), försöka tvätta ikväll eller eftermiddag beroende på när paketnissen kommer, skriva ut verifikationslappar och fixa lite av det som är kvar av ekonomin, göra upp en planering för tiden innan vi ska åka iväg så att jag vet att jag hinner med allt. Förutom det ska jag och Julia iväg och träna ikväll och Joakim kommer hem från Sthlm så jag vill hinna ha det lite mysigt med honom ikväll också. Det låter inte riktigt som om dagens timmar kommer räcka till. Tur att jag är ledig imorgon med förutom 2 timmars föreläsning...


Avslappnande kväll

Ikväll har jag gjort...ingenting! Så skönt faktiskt! Har suttit och läst lite, suttit framför datorn och slötittat en del, spelat lite dataspel. Men egentligen inget speciellt. Halsen värker fortfarande och jag funderar på att stänga av datorn för ikväll och sätta mig med ytterligare en kopp te i soffan och läsa lite. Vill bli klar med boken jag håller på med så jag kan börja på Twilight-serien.

Imorgon måste jag bli mer effektiv. Måste städa lite här hemma och läsa i den där tjocka engelska skolboken. Blä! Men jaja, så får det väl bli. Vill inte sitta sista veckan och panikplugga. Måste vara hemma imorgon också för det ska komma någon och lämna ett paket till oss. Någon gång mellan 7-17 har de sagt...Snacka om att precisera sig... Vet inte ens om jag vågar tvätta imorgon då. Kanske de kommer precis när jag är ute. Nä, det får vänta och så får jag hoppas att de kommer tidigt. Kanske inte vid 7, men ändå ganska tidigt.

Godnatt allesammans!

Vill börja läsa dessa nu!

Veterinären

Har precis kommit hem från veterinären. Kom på idag att det är dags för Ninjas 1-års vaccin så det var lika bra att ta tag i det direkt eftersom det var drop-in och jag annars säkert hade glömt det igen. Det gick jättebra som vanligt när vi är där. Ninja sprang runt och lekte med veterinären och så fick hon försöka ta godis samtidigt som hon fick en spruta i nacken som hon inte märkte för hon var så inne i godiset. Hon är underbar min lilla prinsessa! Men nu är hon trött och har gått och lagt sig. Jag känner mig också lite slut efter dagen faktiskt. Har varit mycket som har hänt. Ska nog byta om till myskläder och krypa ner i soffan med lite varmt te.


Haha, Ninja med mattes nyköpta schampoo.
Bilden är någon månad gammal men jag tycker den är charmig!


Shoppingrunda

Hej hej!
Nu har jag kommit hem från en promenad med Ninja. Var riktigt härligt att gå ute i solen nu. Lite kallt och halt bara. Var nere en runda på stan idag och shoppade lite kläder. Har kännt mig lite nere några dar och idag började halsen göra ont...igen. Fick pigga upp mig själv med lite nya fina kläder. Gina Tricot hade fått in massa snygga nu, synd att man inte har pengar bara. Men fyra saker kom jag därifrån med. Var även inne på Monki och Bodyn som jag kollat på tidigare var nersatt med 75% så jag fick ge 45:- istället för 180:-. Vilket tur att jag väntade. Här är mina köp från idag i alla fall. Den översta från Monki och de andra från Gina alltså! (Mina bilder jag tog själv blev så dåliga så jag visar dem så här istället. Ni får säkert se när jag använder dem någon gång istället)



Få saker gjort!

Vet inte om ni har sett bloggen www.365saker.se där man varje dag får ett tips på någonting som man kan göra. Om ni inte har gjort det så kan jag rekommendera den. Det kanske inte har varit något som jag verkligen fastnat för, inte förrän idag, men det är många roliga idéer. Idag hette inlägget Få saker gjort! och det tycker jag är intressant för jag måste planera för att få saker gjorda överhuvudtaget och idag fick jag tips om hur jag kunde planera ännu bätte. Det fanns också ett boktips som jag tyckte var spännande och jag har redan reserverat boken på biblioteket. Det här kommer bli ett strukturerat och bra år tror jag!


Fruktsallad

Var så otroligt sugen på godis när jag kom hem från mötet och då måste jag bara ha något att tugga på så jag gick iväg till affären. Men istället för godis gick jag därifrån med äpplen, päron, ananas, apelsiner, bananer och vindruvor. Duktigt va?! Gjorde en jättegod fruktsallad som jag har suttit och ätit av och till det hade jag lite glass. Kanske inte lika nyttigt och bra. Har varit en bra och skön kväll. Har suttit och tittat på Obamas installationstal och sedan på ett par avsnitt Vänner och arbetat med ekonomin. Lite kvar nu bara. Joakim är uppe i Stockholm och jag hade gärna också varit där uppe men det är nog bra att jag är hemma och får lite gjort. Snart ska vi ju åka iväg en massa så då vill jag inte har något efter mig innan dess. Ska nog fortsätta nu.


Gynekologisk cellprovskontroll!

En sådan kontroll ska jag tydligen på nu. Fick ett brev hem idag med tid och allt och fy vad rädd jag är! Har hört att det ska göra jätteont. Hoppas verkligen inte att det stämmer! Sen är jag rädd för att de ska hitta något fel! Trodde att det var när man  fyller 25 som man får tid till sådant men tydligen är det vid 23... Jag var inte förberedd på det här! Men men, det är väl bättre att vara rädd och kolla upp det än att bara gå och hoppas på att det inte ska vara något fel och att man sedan får veta det försent... Är ändå rädd!

Tiden försvinner...

Jag vet inte vad det är men det känns som om hela den här dagen redan har försvunnit. Känner mig ganska stressad just nu. Har lagt allt jag måste/vill göra i soffan där jag sitter när jag är hemma och jag blir så irriterad över att jag inte kan ta tag i det. Gick upp ganska sent idag, åt frukost, renskrev några föreläsningsanteckningar under tiden jag kollade på The O.C. och nu tagit en dusch. Ska äta lite lunch nu och sen till föreläsning och sen ledningsgruppsmöte. Efter det kommer klockan vara runt 19 och jag har inte gjort något som jag hade behövt eller viljat göra...Så segt! Måste börja strukturera upp mina dagar igen så att det inte blir så här...

Nu blev bilden sne men så här ser det ut just nu. Vill ha tid till att ta tag i allt!

Långt telefonsamtal

Hej hej!
Jaha, idag började skolan igen. Var en gansak intressant föreläsning, även om det var väldigt mycket information så man blev helt trött i huvudet. Hade ekonomimöte med Lars efteråt och då fick jag veta att han hade samma kurslitteratur förra året så jag ska få låna den stora tunga boken av honom imorgon. Perfekt för jag har verkligen inga pengar kvar den här månaden...

Resten av dagen har bara försvunnit... Skulle iväg och hämta ut hockeybiljetter men de hade blivit felbokade, åkte och fixade tid för att lämna in bilen på kontroll, suttit i telefonkö till bilprovningen och lagat god mat. Skulle fixa massvis med saker men hann inte med något. Nu ikväll har jag i alla fall suttit och pratat med Emma en timme. Fick veta att hon kommit in i Stockholm och flyttat upp dit vilket gjorde mig jätteglad! Så kul att ha någon där igen när jag vill upp dit och ska försöka vara där så mycket som möjligt i vår. Är det bara Matilda som ska komma tillbaka också ;) Sen är det perfekt!

Ska sätta mig och läsa lite så jag blir klar med boken jag håller på med. Den är riktigt seg...Vilken får ni veta sen!

Terminstart!

Godmorgon!
Känner mig fruktansvärt seg idag. Beror nog mycket på att idag börjar nya terminen i skolan. Förra veckan var det bara tentor för att avsluta höstterminen. Idag ska jag börja läsa Internationella relationer, vilket i sig ska bli ganska intressant. Samtidigt känns det jobbigt. Jag vill inte göra det här... Men men, det får bli så den här terminen. Upptäckte igårkväll att jag skulle ha läst 4 kapitel till idag redan vilket stör mig. Hatar att läsa till kursstarten, då har man ingen aning om vad det handlar om. Får väl försöka få tag i boken under dagen då i alla fall.

Efter skolan ska jag ha möte med Lars om ekonomin. Ska bli skönt när jag får klart förra årets ekonomi så jag bara kan koncentrera mig på året som kommer.

Har riktig träningsvärk i benen idag. Båda passen denna helgen har varit grymt jobbiga, men det beror nog mest på att jag har gått in för det mer än vad jag gjort tidigare.

Ser att tiden börjar försvinna från mig nu. Ska vara i skolan om en timme och måste äta och göra mig i ordning innan. Ha en bra dag!

Igår var det dusch med schamponering som gällde för Ninja.
Visst ser hon ut att gilla det :)

Rensning av mailen

Godmorgon!
Söndag morgon och jag har redan varit vaken en timme. Ganska skönt faktiskt med tanke på hur mycket jag har sovit innan i veckan. Igår satt jag ju och arbetade med bokföringen men det var några fakturor som jag visste att jag hade på mailen och som behövdes skriva ut. När jag väl skulle leta så var det inte speciellt lätt när man inte vet vad det var för mail och jag har 350 att gå igenom. Därför satte jag mig och började rensa. Det var mail från början av 2006 och nästan allt var sparat. Nu har jag i alla fall rensat alla och slängt mer än hälften och stjärnmakerat dem som jag behöver använda nu. Så skönt att ha det gjort faktiskt. Då kan jag sätta mig ner och göra klart det sista i eftermiddag. Nu på morgonen ska vi först på teori med spårkursen som vi ska gå med Ninja. Ska bli lite spännande!

Jobbigaste träningen någonsin

Ojojoj vad jobbig träningen var idag! Förstod inte riktigt hur mycket motstånd hon ville att man skulle ha på cykeln så jag tog på mer och mer och mer och till slut kunde jag knappt få runt tramporna. Men jag lyckades med hela passet. Riktigt trött och svettig efteråt, skönt faktiskt! Det sista hon sa innan vi gick var att vi skulle hem och dricka massvis med vatten. Jag drack inte mer än jag brukar trots så hårt pass. Det är lika med en betongklump till huvud idag igen. Får komma ihåg det till imorgon också. Då är det ytterligare ett träningspass som gäller.

Resten av dagen har jag suttit och slutfört bokföringen till styrelsen så nu sitter jag bara och går igenom så att det inte blivit fel någonstans eller att jag missat något. Har några mail jag måste skicka iväg innan allt är klart men det är så skönt att se slutet på det här. Då är det bara att börja om och lägga allt fokus på det här nya året.

Jag och älsklingen har precis ätit lasagne som vi lagat och ska väl se något avsnitt av någon serie. Blev lite vin över sedan igår så jag ska plocka fram det också tror jag.

Hoppas ni haft en härlig lördag!

Träning och inget mer

Japp, det är allt som är planerat denna dag. Får se vad som mer händer. Är bara så skönt med lite ledigt nu tycker jag.
Igår hade vi en jättemysig kväll. Provade att laga en ny maträtt och till det hade vi en flaska rött som vi sedan fortsatte på tillsammans med ostar och kex. Kollade på en film som heter Transporter som var lite komisk, i alla fall i början, blev lite seg efter halva ungefär.

Tycker det är så tråkigt att jag inte har några bilder att visa men nu har jag bara varit hemma i ett par dagar och det händer inte så mycket som jag har tyckt varit värt att fota. Blir nog bättre i veckan som kommer.
Nu, dags för en ordentlig frukost!

Trött och huvudvärk

De senaste dagarna har jag kännt mig helt slut och jag förstår inte riktigt varför. Har även haft ont hela tiden. Först av träningsvärk i axlarna, igår ont i benen och ända sedan jag vaknade idag har huvudet kännts som en stor betongklump. Dags att ta en huvudvärkstablett kanske...

Jag och älsklingen har planerat att ha en lugn mysig kväll hemma ikväll med god mat och vin så jag tänkte åka och handla lite nu. Det kanske är så enkelt så att mitt huvud behöver lite frisk luft...

Sovmorgon

God morgon!
Har börjat komma upp sent varje dag nu, men det kan bero på att jag sitter uppe så länge.
Igår kväll efter träningen åkte vi hem till svärmor och åt mat och spelade TP. Trodde inte vi skulle ha en chans eftersom versionen är den första och kom ut -84. Men Jocke vann faktiskt och jag låg riktigt tätt inpå. Så roligt! Kom inte hem förrän halv tolv men då bestämde jag mig för att kolla på några avsnitt The O.C. och jag kunde inte sluta förrän andra säsongen var klar kl 2.20. Då är det okej att sova länge.

Idag har jag ingenting planerat vilket är skönt. Ska försöka ta tag i saker som jag inte fick gjort igår. Får se hur det går... Nu först är det i alla fall frukost!

Inget gjort

Hej hej!
Nu ska jag alldeles strax cykla iväg och möta Julia. Är alltid lite opepp när vi ska träna men tycker att det är skönt när vi väl är där. Benet värker fortfarande som bara den...
Hade en massa saker som jag hade tänkt ta tag i idag men det blev inget gjort med det. Skrivit lite anteckningar men annars har jag bara suttit vid datorn och kollat på The O.C.. Har snart sett klart den andra säsongen, riktigt bra är det!
Nehe, dags att plocka ihop allt och cykla iväg.
Ha en rolig kväll!

Så ont i benen!

Förstår inte riktigt vad jag gjort men när jag vaknade idag hade jag jätteont i benen och det vill inte ge med sig... Vet inte riktigt vad jag kan göra åt det heller. Ska bli spännande att träna idag!

God morgon!

God morgon!
Har precis kommit upp och ätit lite frukost. Var så skönt att låta bli tentan idag faktiskt. Hade jag aldrig orkat med. Nu idag ska jag ta tag i lite ekonomijobb och sen tar det lugnt fram till kvällen då jag först ska på Bodyjam med Julia och sen hem till svärmor och äta mat och spela TP.
Hoppas ni får en härlig dag!

Avanmält mig nu

Vilken seg dag det har varit idag. Är helt trött i huvudet och i hela kroppen. Sov inte så mycket inatt så mycket beror väl på det antar jag. Har precis avanmält mig från morgondagens tenta. Känner att jag inte klarar av att skriva den. Har pluggat väldigt mycket förlite men allt det lilla har jag lagt på litteraturhistorian så jag känner mig ganska körd när det gäller den andra. Just nu känns det som ett befriande beslut faktiskt. Sitter ändå och skriver massa anteckningar ordentligt under tiden jag kollar på The O.C. Ska inte låta dagen kastas bort helt, omtentatillfället är om en månad och innan dess ska jag upp till Hede och till Egypten och jag ska få så mycket annat gjort också. Det blir bra det här...

Förvirrad...

Det skulle ordnas sa de. Skulle komma tillbaka om tre veckor men det kan bli att jag får vara liten del på högstadiet. Gör inte mig något... Skulle maila till Västervik och säga att jag fått byta. Vet faktiskt inte om jag blev så glad av den underbara nyheten trots allt. Men det visar väl bara på att jag faktiskt bestämt mig för vad jag vill och det är ju bra. Ser ut som om det blir en termin till på lärarprogrammet då helt enkelt. Har varit och lånat en bok på biblioteket som jag ska visa sen men nu måste jag ta tag i morgondagens tenta. Blä!

Första tentan skriven

Godmorgon!
Nu har jag precis skrivit första tentan och det kändes faktiskt riktigt bra, till skillnad från hur det kändes igår. Kan väl säga att det var någorlunda rätt frågor.
Just nu sitter jag på universitetet vid deras dåliga, sega datorer och väntar på att klockan ska bli 10.30. Det är först då som VFU-mottagningen har öppet och jag kan prata med dem. Är faktiskt riktigt nervös just nu. Får se hur det går... Kan ju bli en stor vändning för mig idag eller så får jag stå ut med det jag håller på med i 6 månader till men då kommer jag nog göra på något annat sätt  tror jag. Mycket tankar i mitt huvud just nu. Det ända jag vet är att jag inte vill jobba som lärare längre och att jag vill hålla på med ekonomi istället. Hur jag ska ta mig från det ena till det andra återstår helt enkelt att se. Skriver mer om hur det gått när jag kommit hem igen.
Håll tummarna nu för att det går bra för mig! (Vet dock inte vad jag själv hoppas ska hända, att de ska säga att de löst det och jag kan läsa en termin till eller att de inte gjort det och jag direkt kan ta steget till att kolla något annat.)


Filofaxjakt

På tal om vardagen... Jag skulle behöva en ny kalender. Den jag har nu räcker i och för sig i 6 månader till men jag gillar den inte. Kalendern är så viktig för mig! Har hela mitt liv där i känns det som! Skulle nästan bli mer ledsen om den försvann än mobilen faktiskt. Jag vet bara inte vad jag vill ha... Just nu hade det varit praktiskt med en filofax faktiskt så att jag har allt med mig hela tiden, men när jag har kollat i affärerna hittar jag ingen som jag känner att jag skulle trivas med. Den måste ha allt som jag vill ha, kalender, adressbok, anteckningspapper och plats för massvis med kort och sedlar för att den ska fylla någon funktion känner jag. Samtidigt måste den se snygg ut. Hittade precis filofax.se och  de hade en del del fint faktiskt. Tyvärr var de lite för dyra för att jag skulle kunna köpa dem... Den här till exempel tyckte jag var helt underbar men den kostar 1995:- (vänstra, den lite mindre) respektive 2395:- (högra, lite avlångare)! Hade kunnat ge en fjärdedel för den, möjligtvis halva det priset men verkligen inte mer! Har ni något bra tips vart man kan hitta praktiska men ändå snygga OCH  någorlunda billiga filofaxer? Eller har ni något annat förslag när det gäller kalender?

 

Vardagen igång igen

På bara någon dag så märker man att vardagen har kommit igång ordentligt igen. Pluggar på som vanligt och mötestider börjar hagla in tillsammans med uppgifter som jag måste ta tag i och fixa. Jag älskar att ha lov, kunna umgås med familj och vänner och även ta en dag och bara koppla av. Samtidigt älskar jag när det börjar hända saker igen! Var skönt med möte idag igen, då är det som det ska vara. Och nu har jag panik över tentan imorgon. Känner mig verkligen inte beredd, men det är lite så det ska vara. Det hör till! De gånger som jag känner mig säker på en tenta, de gånger brukar jag ha missat något viktigt och det är då det skiter sig fullständigt. Nej, det här kanske går vägen ändå...

Inte roligt!

Det är så tråkigt att sitta och läsa litteraturhistoria just nu. Renässansen fram till 1800-talet är det nu som gäller. Jag vet inte ens om jag kan det jag ska till imorgon. Tror inte det egentligen men jag vill inbilla mig att jag gör det. 1,5 timme på mig nu, sedan är det dags för möte. Joakim är uppe i Stockholm idag så jag kan ju sitta hela kvällen och plugga också. Det är ganska skönt att veta faktiskt. Ska bli skönt att få skriva tentan imorgon i alla fall och bli av med den!

Lerig promenad

Har precis varit ute på promenad med Ninja. Var riktigt blött och lerigt, men idag kom vi i alla fall längre än igår. Gick en runda i skogen och då mötte vi en goldenhane som var 6 månader äldre än Ninja och han hade inte träffat någon goldentik någon gång så det var ett väldigt spännande möte! Ojojoj vad de lekte och gled runt i leran. Hade inte med mig en ljus hund hem utan en svart. Blev ett ordentligt bad för henne och nu ligger hon här och sover så gott. Då ska jag passa på att plugga!



God morgon!

Dags att sätta fart och plugga snart. Det är en sak som jag stör mig ordentligt på hos mig själv och det är att nu har jag hela dagen och hela kvällen på mig att plugga, förutom någon timme vid mötet kl17. Trots det blir jag stressad för att jag har annat inlagt på schemat. Kan jag inte bara vara nöjd för de timmar som jag har utan måste få panik över de 2-3 timmar som försvinner. Helt galet, jag vet!

Ska sätta fart så fort jag ätit lite frukost. Ha en riktigt bra dag!

Kär i en vampyr!

Nu har jag kommit hem från bion. Twilight var minst lika bra som första gången. Älskar verkligen den filmen! Det är synd att det är "sista chansen" nu, annars hade jag kanske sett den en tredje gång! Längtar verkligen tills den kommer ut på dvd. När jag hade hoppat av bussen och gick hem så hoppades jag nästan att Edward Cullen skulle komma fram bakom något hus och bita mig, haha skumt va?! Karaktärerna i filmen har verkligen fångat mig! Längtar så tills tentorna är över så jag kan börja läsa böckerna!

Har sett det senaste avsnittet av One Tree Hill efter jag kommit hem också. Det är verkligen min favoritserie! Och nu är det så bra som det bara kan bli! Förstår inte vart det ska leda om det fortsätter att vara så här underbart. Längtar så tills nästa avsnitt!

Nej, nu ska jag försöka ta mig tillbaka till verkligheten igen... Snart tentor och jag lever i fantasivärld. Illa, illa, illa....

Förvirrande dag!

Vilken dag det här har varit! Vad irriterad jag är, samtidigt som jag är glad för en del saker.

Hade seminarium idag när vi skulle gå igenom frågor inför tentan på litteraturhistorian. Hade glömt att vi skulle redovisa lektionsförslag, vilket jag inte bryr mig om alls just nu eftersom jag känner att jag inte ens vill undervisa. Var inte så mycket genomgång på tentan. Men det kändes okej ändå, fram till jag cyklade upp till Kårallen och mötte alla från min klass på samhällskunskapen. Då hade ju det informationstillfället innan tentan på torsdag ändrats till idag istället för imorgon så jag missade det, vilket hade varit viktigare än det som jag var på! Ojojoj vad irriterad jag blev! Nu känner jag mig ännu mer stressad inför tentorna, samtidigt som det betyder att jag har ytterligare två timmar på mig att plugga imorgon, vilket kan vara bra.

Sedan satte jag mig i sektionsrummet och räknade igenom alla dessa märken som ligger kvar där. Hade lovat mig själv när jag slutade Läx att jag aldrig mer skulle räkna dem, men nu satt jag där i alla fall och kommer få göra det ytterligare en gång sen...Blä! Nu har jag i alla fall gjort det och ska bara skriva in resultatet i mitt dokument på datorn.

Efter det åkte jag hem och gjorde lite lunch och skulle sedan ta ut Ninja på en promenad men jag vet inte riktigt vad det flög i henne idag för hon blev helt knäpp och bara hoppade på mig så efter 10 minuter gick jag hem med henne igen och nu ligger hon och sover. Var antagligen jobbiga 10 minuter för henne. Och jag är helt lerig efter hennes tassar nu.

Sitter och försöker plugga. Har börjat komma igång och vet exakt vad och hur jag ska läsa allt så det känns bra. Ska sätta fart igen så jag hinner få en del gjort innan bion. Ungefär 2 timmar tills jag ska träffa Julia.

Hade förresten fått ett tråkigt brev och ett roligt mail när jag kom hem. Det tråkiga: De har varit och läst av vår elmätare nu. Ända sedan vi flyttade in har de bara beräknat vad vi borde göra åt om man kollar på vad de som bodde här innan oss använde. Vi hade använt en hel del mer så istället för en räkning på 1200 kronor som vi brukar få så blev det nu 3100 kronor. Verkligen inte roligt! Måste bli duktigare på att stänga av alla datorer och sådant när vi inte använder dem.
Det roliga då: Hade fått mail från kursen jag anmält mig till men som var full att de fått ett återbud så att vi därför får vara med på spårkursen med Ninja. Hon kommer älska det!

Nu ska här pluggas!

Andra planer

Upptäckte precis att det är en stor oreda bland mina papper på det jag ska plugga och det är väldigt mycket papper så nu har jag planerat om min dag och bestämt mig för att plugga här hemma istället. Får hoppas att det går bra. Kan alltid åka till biblioteket i eftermiddag eller imorgon istället. Tror jag hoppar över träningen idag också. Har sådan hemsk träningsvärk i axlarna idag och känner mig lite stressad inför tentan. Ska ta till vara på tiden och plugga istället. Förhoppningsvis känner jag mig lite lugnare imorgon.

Förra gången jag läste den här kursen var det så sjukt mycket litteratur att hålla koll på, det gick bara inte. Den här läraren har dragit ner på det rejält, säkert en tredjedel av vad den andra hade, så lite nöjd är jag i alla fall när jag pluggar nu. Inte lika mycket att hålla koll på som förra gången.

Längtar tills tentorna är över så jag kan slutföra ekonomin. Efter det ska jag sätta mig ner och läsa! Längtar så efter att kunna läsa Twilight-serien som jag har varit och köpt och även mina tidningar som har sparats i en hög här och som jag inte haft tid med. Nya numret av Elle, Veckorevyn och Chic ligger här och bara väntar...Längtar tills den här veckan är över!

Uppe tidigt idag

Godmorgon!
Antar att de flesta av er fortfarande sover. Ninja bestämde sig för att väcka mig kl 6 idag så jag gick upp och släppte ut henne och gick sedan och lade mig igen...i 2 minuter. Kände att det var lika bra att gå upp och ta tag i pluggandet när jag ändå är ganska pigg. Så nu sitter jag här och försöker kolla efter litteraturverken på olika hemsidor. Några av dem läste jag förra året och vill inte ta mig tid till att läsa dem igen så jag kollar upp vad som finns om dem och läser igenom det för att fräscha upp minnet. Ganska smidigt faktiskt. Min mage vill redan ha frukost känner jag. Kanske borde äta lite innan jag fortsätter. Hoppas ni får en härlig dag utan massa tentaplugg som jag kommer ha!

Skönt med träning

Åh, vad härligt det är när man kommer hem från träningen. Är så nöjd över att vi åkte dit idag. Blir troligen ett träningspass imorgon också. Det jobbiga med spinningen är bara att jag får så otroligt ont i baken, är det någon mer än jag som har det problemet. Så fort jag sätter mig på dem gör det ont. Skulle ha något mjukt extraskydd med mig och trä på. Kanske skulle hjälpa?

Efter träningen har vi bara ätit mat och kollat på ett par avsnitt Supernatural, men nu är det dags att läsa lite till innan det är dags att sova. Imorgon har jag föreläsning igen. Känns lite konstigt efter juluppehållet. Hade gärna fått vänta ett par veckor till. Har er vardag satt fart ännu eller?

Hatar sociologi

Fattar inte varför jag alltid sparar det tråkigaste till sist. Nu sitter jag med den hemska sociologiboken och lider. Kommer inte så långt heller...Blä! Tog mig tid till att klippa Ninja efter att vi varit och köpt nytt koppel till henne i födelsedagspresent. Fin blev hon min lilla tjej men jag fattar inte hur hon kan få så mycket päls på så kort tid. Inte länge sedan jag klippte henne... Roligare att pyssla om henne än att plugga i alla fall.

Mycket päls klippte jag bort från Ninja idag.

Om 1 timme börjar dagens spinningpass. Tycker alltid att det är lika jobbigt innan vi ska iväg och kommer på massvis med andra saker som jag hade kunnat göra istället, men när man väl är där och när man kommit hem känns det underbart. Får försöka inte trötta ut mig helt idag. Halsen värker lite fortfarande men inte så farligt så att jag inte borde träna.

Tänkte plugga ca 2 timmar i biblioteket imorgon, antingen innan föreläsningen eller på eftermiddagen och sedan träna en timma på gymmet också. Hoppas jag kan vara så duktig. På kvällen är det ju bio sen och måste känna att jag kunnat plugga bra innan den.

Ska försöka läsa någon sida till innan passet börjar nu...

Grattis lilla prinsessan!

Idag fyller min lilla Ninja ett år! Stort grattis till henne!


Twilight...igen!

Nu är biljetterna bokade. Imorgon kväll ska jag se Twilight för andra gången. Är helt kär i den filmen och såg att det är "Sista chansen" på SF nu och jag hade sådan tur så Julia har inte sett den ännu. Kommer bli underbart! <3

Lång promenad

Hej hej!
Nu är jag hemma igen. Kom hem för några timmar sedan men har inte kunnat logga in förrän nu. Vet inte vad det är som krånglar men det är ofta som jag kommer till "sidan kan inte visas" när jag försöker logga in...Skumt!

Det var trevligt igår kväll hemma hos Johan och Janna. De hade gjort en riktigt god gryta med fläskfilé och ris och god sallad till det. Vi hade med oss en flaska vin som smakade utmärkt till. Stackars Johan var riktigt trött så det blev inte jättesent vilket nog var bra för jag var rätt så trött jag också.

Jag och Joakim kom precis hem från 1,5 timmes promenad med Ninja i spåret. Hon var ganska duktig idag faktiskt. Ska sätta mig med Don Quijote nu, har 20 sidor kvar att läsa. Sedan blir det tacos och en lugn och skön lördagkväll.

Disney on ice

Nu har jag lite tid igen. Har ju en tenta på onsdag och en på torsdag så jag sitter och pluggar en del. Kändes omöjligt ett tag men nu känns det bättre igen och på söndag, måndag och tisdag ska jag ta tid till att sitta i biblioteket och plugga lite så att jag får mer gjort. Annars är chansen stor att datorn och bloggen lockar för mycket.

Har en dag från veckan kvar att berätta om och det var naturligtvis the big day! Disney on ice! Föreställningen började kl 15 så innan dess tog vi en runda i affärerna. Blev inget shoppat för min del denna dag men det var roligt att bara gå med och kolla och prata med mina vänner. Sedan satte vi oss inne i Saluhallen på Medborgarplatsen och åt lunch. Tycker att det är en mysig känsla att gå runt där inne.

Sedan var det då dags för Disney on ice, som jag väntat! Hanna och Jenny köpte varsitt diadem med Mimmi-öron som var jättesöt! Var det enda som inte var sjukt dyrt i den där shoppen. Föreställningen var mysig som vanligt, var tredje året som jag kollade. Blev lite besviken i år bara för jag tycker att flera av scenerna var kopior från förra året och jag hade gärna viljat se något nytt. Men alla mina favoritlåtar var med så jag satt och rös i hela kroppen. Dräkterna är så otroligt fina verkligen och allt känns så levande. Självklart var min fina man Musse Pigg med och presenterade också, älskar Musse, han är så fin! Den första Disney on ice jag var på var när det var bara Skönheten och Odjuret. Jag tycker att den har varit bäst för då var det hela historien som berättades. I år var det prinsesstema och man fick se lite från varje film som handlar om prinsessor. Antagligen drar det mer folk men jag hoppas att de nästa år visar en film, kanske Lejonkungen...

Ska ta en dusch och sen plocka ihop det lilla jag ska ha med mig upp till Stockholm. Ska upp och äta middag med en av Joakims gamla vänner och hans flickvän ikväll vilket ska bli väldigt trevligt. Antagligen åker vi ner till Linköping imorgon igen eftersom jag ska tentaplugga och jag tror att Joakim har mer att hitta på här nere medans jag läser. Tar antagligen inte med mig datorn upp för den lilla stunden jag är där så jag skriver mer imorgon till er när jag kommit ner hit igen. Hoppas ni får en härlig fredag!


Emma och jag inne på H&M


Jenny och Hanna ska köpa Mimmi-öronen. Jag skulle gärna
vilja ha Musse-figuren uppe till vänster



Haha, så söta! Gissa om folk tittade på Jenny när hon gick in på Systembolaget,
Willys och Gunnarssons konditori med öronen på sig efter föreställningen.


Jag fick låna Jennys öron. Musse är ju ändå min man!

Söndagen

Så, nu är jag mätt och glad igen.

I söndags åkte jag, Joakim och Emelie ut till Globen Shopping och gick runt där ett tag. Ingen av oss hade varit där någon gång innan men jag tyckte inte att det var så mycket att hurra över. Vi åkte mest dit för att Boomerang låg där och Joakim skulle kolla efter en jacka där som han sett i en tidning. Det blev inget handlat förutom en mössa till Joakim, däremot hittade vi ett sushiställe där vi åt lunch. Första gången jag provade på det här som en hel måltid, bara smakat lite innan, men jag tyckte att det var gott. Var musslan som kanske inte var någon höjdare och musslor som jag i vanliga fall älskar!

Visst ser det gott ut!

Efter det splittrade vi upp oss eftersom Joakim skulle hem till en kompis. Jag och Emelie åkte tillbaka till Götgatan och gick där och kollade istället. Var inne i massvis affärer men såklart har jag inga pengar i januari. Jäkla CSN! Förstår inte hur de kan ge så lite i december och så mycket i januari. Hade varit bättre tvärtom. Samma sak på sommaren... Verkligen avskyr det! Jaja, rea var det i alla fall och mycket fint fanns men jag handlade inte så mycket. Kom därifrån med tre saker:

Duschcream från Body Shop

En jättehärlig kofta från Gina Tricot

En färgglad T-shirt från Gina Tricot

Efter vår lilla shoppingrunda var vi helt slut så vi gick hem en runda och bara kopplade av innan det var dags för Jenny, Emma och Hanna att komma upp. Det var väldigt skoj att ha alla på besök igen. Var på vår förlovningsfest senast och det var ju över ett år sedan. Vi ägnade kvällen åt att sitta och titta på massa bilder på Emelies dator, bland annat från vår skidresa, vi spelade spel, skvallrade och åt mat. Riktigt mysig kväll!


Mina fina vänner Emelie, Hanna, Jenny och Emma


Mysigt men trångt i vårt lilla kök


Blev både Settlers, Nya pratmakarna och Uno under kvällen.
Emma hade köpt ett Musse Pigg-uno till mig under resan hon var på. Så sött!


Frisk igen

Hej!
Magsjukan varade bara en dag men sen hade jag feber ytterligare en dag och igår bestämde jag mig för att sitta i soffan och kolla på tv och plugga inför mina tentor och koppla av ännu en dag så att jag inte skulle få tillbaka skiten. Nu är jag i alla fall tillbaka och tänkte skriva om förra helgen och veckan som varit som jag lovat innan. Har haft så roligt! Tänkte att jag skriver lite åt gången så att det blir flera inlägg istället, måste nämligen äta frukost snart. Min mage skriker efter det.

I lördags mötte jag och Jocke upp Emelie på stationen i Linköping och så åkte vi upp till Sthlm i en överfull bil. Hade inte tillräckligt med madrasser och täcken och sådant för alla så det blev mycket som skulle med. Stackars Jocke, han avskyr att åka iväg med mig ibland tror jag. Han kommer nog bli glad idag när vi ska upp till Sthlm igen och vi inte ska ha med så mycket.

Vi hann aldrig göra så mycket på lördagen eftersom vi kom upp vid 18-tiden. Lagade lite god mat och sedan gick vi på bio och såg Australia. Den var verkligen inte som jag tänkt mig, vilket inte behöver betyda att den var dålig. Nej, jag tycker faktiskt att det var bättre än vad jag hade trott. Den kan jag rekommendera. Nicole Kidman är helt fantastisk som skådespelerska!

Det var lite roligt när vi skulle se den för vi gick iväg till bion på medborgarplatsen och stod där och väntade på att få bli insläppta men det kom aldrig någon. Efter 20 minuter kollade jag på klockan och då upptäckte jag att den bara var åtta och bion skulle börja nio. Vår köksklocka har vi tydligen inte dragit fram ännu och det var den vi gått efter så det var bara att gå hem och vänta ett tag och gå tillbaka igen. Så snopet verkligen! Då är man glad att man har nära hem i alla fall. Hade inte varit så roligt att sitta där 1 timme när allt annat hade stängt.

Efter bion gick vi ner på Axela tillsammans med Jocke och drack varsitt glas vin. Tycker att det är lite vardagslyx när man är där uppe och bara kan gå ut och ta ett glas efter tolv vilken kväll i veckan som helst . Det blir lite extra tid till att bara sitta och prata. Hemma i Linköping är vi ganska duktiga på att starta en serie efter en lång dag och bara sitta och kolla på ett par avsnitt. Blir inte så mycket prat då. Uppskattar verkligen kvällar som lördagens!

Nu är det dags för frukost men skriver snart mer.


Samma dag vi skulle upp till Stockholm så kom äntligen snön tillbaka vilket gjorde Ninja glad.


Emelie inne på bion

Magsjuka

Hej på er!
Har lyckats ta mig upp en liten stund för att skriva till er. Var en riktigt jobbig dag och natt igår. Hängde över toaletten minst en gång i timmen från 17 igår till 04 inatt. Har varit helt slut i kroppen hela dagen och bara legat framför tvn. Har fått feber nu också... Har aldrig haft magsjuka tidigare vilket jag är väldigt glad för. Var längesedan jag var så dålig. Dags att krypa ner i soffan igen. Nu vet ni vart jag har tagit vägen i alla fall...

Shopping

Hej!
Hoppas ni haft det bra, de har i alla fall jag haft. Vi ska ut en runda på stan nu innan det är dags för Disney on ice. Jag och Emelie var ute och shoppade igår också och gjorde lite fynd. Ska försöka visa er ikväll eller senast imorgon igen. Nu åkte visst en munsköljsflaska i golvet så jag får väl hjälpa till lite här. Ha en bra dag!

Dålig uppdatering

Hej på er!
Är uppe i Sthlm nu och ska träffa mina gamla vänner. Kan bli lite dålig uppdatering nu, precis som igår, men jag ska försöka skriva lite senare i alla fall. Nu ska vi planera vad vi ska hitta på idag.

Igår...

Lovade ju att skriva mer igår men klockan 1 var jag för trött för det så det blir nu istället.

Vi var ju som jag skrev och kollade på ny bil. Jag har en liten toyota från -93 som jag verkligen tycker om men det är saker som krånglar på den hela tiden just nu. Igår gick det till exempel inte att öppna förardörren inifrån så då måste man rulla ner rutan och öppna eller så får någon hjälpa till. Jag var helt inställd på att när jag väl ska byta in min så ska det vara mot en ny toyota så vi var och provkörde en jättefin och som var riktigt skön, men Jocke vill ju prova massa annat också så vi åkte runt hela eftermiddagen men möttes bara av fula bilar. Förutom på Volkswagen av alla ställen! Har alltid tänkt på Volkswagen som fula tråkiga bilar, men där hittade jag en ny kärlek igår. En röd liten bubbla, cab! Den var så fin och så skön att köra, jag blev helt kär verkligen! Tyvärr var prislappen större än vi tänkt så det är bara för mig att glömma den just nu. Men jag tänkte att jag kan ju visa er i alla fall hur snygg den var!


Läcker va? Och så i min färg!

Vi hade riktigt trevligt igår kväll! Var så gott med ost och kex och räkor igen, var längesedan sist. Till det hade vi köpt två vita viner som faktiskt var riktigt goda också. Efter att vi ätit spelade vi först monopol på PS3 och sedan en omgång The Settlers som har blivit mitt nya favoritspel! Ska ta med det upp till Stockholm idag.

Det var detta jag gjorde under gårdagen när jag inte uppdaterade så mycket. Har faktiskt tänkt spara till en liten bärbar dator som jag kan ha med hela tiden och så jag kan uppdatera bloggen oftare. Hade också varit smidigt med tanke på att jag tänkt plugga en del i biblioteket nu också. Min dator är stor, klumpig, låter galet mycket och tar 10 minuter att starta. Nej, det är nog dags för ett byte snart.

Förresten en sak till innan jag ska äta frukost nu. Igår på morgonen satt jag och fixade lite med designen igen och börjar tycka att jag är nöjd. Problemet är bara att jag har fixat med tre olika bakgrunder och kan inte bestämma mig för vilken som är bäst så när jag gjort det så blir sidan lite roligare!

Nu, dags för frukost!

Ost och kex

Hej!
Har precis kommit hem från en lång dag. Har varit ute och provkört lite bilar eftersom min krånglar och nu ska jag sätta fart och fixa i ordning här. Om 1,5 h kommer Anders och Julia hit och ska äta räkor och ost och kex med oss. Så blir det vin och spel ikväll också. Skriver mer senare. Lite stressad nu!

Monopol en hel kväll

Vilken underbar dag det var igår! Att bara få gå omkring hemma och njuta av dagen gjorde till och med städningen rolig! På kvällen satt vi och spelade monopol hela tiden efter att vi ätit goda varma mackor till kvällsmat och sett ett avsnitt Prison Break. Det är faktiskt ett riktigt roligt spel! Och på tv-spelet så är det ju olika bräden som finns med olika teman vilket gör det extra roligt! Igår spelade vi Djungelbrädet, Ostbrädet, Världsbrädet och Art Deco-brädet och nu har vi snart ett fullt pass till så vi kan låsa upp det sista brädet.

Jaha, vad ska jag ta itur med idag då? Behöver verkligen städa idag igen. Hann ju bara med köket igår eftersom det var så otroligt smutsigt. Sen behöver jag verkligen sätta mig och läsa idag. Känns inte riktigt bra att tentorna ligger så nära just nu... Förutom skolan så måste jag någon dag nu sätta mig med styrelsens ekonomi och slutföra allting. Skriva bokslut, min del i verksamhetsberättelsen och en kassaberättelse. Måste först iväg och hämta bankpapperna som kommer först på måndag nu när det varit röda dagar... Ja, jag ska ju inte klaga på att det inte finns något att göra när man är ledig i alla fall.

Hade bara hoppats på att kunna komma iväg och träna snart också men halsen är fortfarande inte helt okej och näsan rinner lite fortfarande. Får försöka ta itur med det när jag kommer tillbaka till Linköping på onsdag. Ska ju upp till Stockholm med Emelie nu imorgon.

Nu ska jag starta igång dagen här. Ha en härlig fredag så hörs vi lite senare!

Bilder från igår

Hej hej!
Lovade ju er lite bilder från igår. Ledsen att det tog några timmar men jag har skrubbat köket i ett par timmar och sen spelat lite dataspel och kopplat av. Här kommer de i alla fall!


När vi kom hem till Basse höll Julia och Anders på att förbereda kalkonen. Så här fin blev den!


Men innan den skulle ätas så skulle vi äta två förrätter. Jag och Jocke hade den första;
halstrade pilgrimsmusslor med citrussmörsås. Riktigt gott, älskar musslor!


Jag och älsklingen matchade verkligen inte varandra igår...


Det gjorde däremot Sebbe och Maria!


Julia fick äran att skära upp kalkonen till alla sen eftersom hon gjort den.


Jag hittade ett par roliga nyårsglasögon när jag handlade sist.
Kunde få dem att lysa på olika sätt, helt perfekt ;)



Riktigt god dessert!


Vi stod på en perfekt utsiktsplats och såg fyrverkerierna runt hela stan!
Champagne är viktigt vid tolvslaget!


Det var många som gjorde som vi och kollade på det fina fyrverkeriet!


Le sa de och det gjorde vi verkligen haha!


Kvällen avslutades sedan med spel som jag tyvärr inte tog kort på.
Hade kunnat bli många roliga kort!
Gott nytt år allesammans!

2009

Vilken rolig nyårsafton det var igår! Åt riktigt god mat, drack gott vin, spelade roliga spel och träffade fina vänner igen. Helt perfekt! Blev lite trött på slutet bara, inte van med att gå och lägga mig 4.20...Speciellt inte när jag haft svårt att sova flera dar innan och kännt mig lite småkrasslig. Men roligt hade vi ändå in i det sista! Tänkte visa lite bilder senare under dagen.

Nu på morgonen har vi varit och hämtat Ninja som var hemma hos svärmor igår kväll. Hon hade inte varit det minsta rädd för fyrverkerierna vilket var skönt! Men hon är väl van med explotioner så mycket som hon har fått höra från tvn ända sedan hon var liten.

Idag måste jag ta tag i städningen här hemma. Är helt katastrofalt! Sedan måste jag plugga lite också. Är så skönt att vi inte har något planerat på hela dagen utan bara kan strosa runt här hemma som vi vill. Likadant imorgon också. Härligt!

Nu ska jag ta tag i skiten här hemma. Hörs senare!

RSS 2.0