Ensam mamma söker

Okej, jag bara måste skriva en gång till idag.
Alltså, "ensam mamma söker" på tv3 är så bra! Jag tycker det är helt fantastiskt och romantiskt och gulligt och allt fint som finns. Ungarna är helt underbara.
Måste ju säga att jag hoppas på att Veronica väljer Jonas (värnamopojken:)). Alla satt hemma hos hongarna idag och tyckte det. Men jag och Anna är helt sålda på programmet. Och nästa vecka kommer bli så spännande att se när Veronica ska berätta om snedsteget med Jonas och Daniel tappar bort Susannes barn. Åh, kan inte vänta tills dess!
Det är ett program som alla måste se! :D

Hängig

Idag kan jag inte påstå att jag mår som bäst. Det var verkligen trevligt igår, bättre än vad jag förväntade mig. Var riktigt skoj att träffa de andra hos Anna, är bara så besviken på att jag inte kunde gå med dem till faddertacket.
Jocke och Gabbes fest var också skoj, ända tills runt kl 22. Stod och pratade med en tjej då och började helt plötsligt frysa och blev jättetrött så jag började skaka. Mådde inte alls bra. Gick och drack massa vatten men ingenting hjälpte. Vid 0.30 tog vi en taxi hem. Var så tråkigt för jag tyckte verkligen det var skoj men när jag började må dåligt, då var det inte skoj längre. Gick bara och önskade att jag kunde ta mig hem men jag ville ändå inte förstöra festen för Jocke, men han är ju så söt så han följde ju med mig direkt. Tycker om honom så mycket!

Så idag är jag riktigt seg känner jag. Mår inte riktigt bra, magen och huvudet hänger inte riktigt med men jag hoppas det inte är något. Har ju tenta på fredag och har inte riktigt kommit igång ännu. Ska åka hem till Skeppshult på tisdag för att fira pappa så då måste jag plugga.

Nu är Jocke iväg och städar efter festen och jag borde sätta igång och städa här hemma. Är så otroligt skönt att gå runt här nu när det är så fina väggar :)

Sen ikväll är det "Ensam mamma söker" på tv så det ska vi gå och titta på hos Anna och Gabbe. Tycker verkligen att det är ett härligt program! Det är alltså en lugn och skön dag här hemma :)

Rödvin, fixa och dona och nu fest

Nu ska jag alldeles strax ge mig iväg så det blir inte så mycket skrivet idag. Jocke och Gabbe har sin födelsedagsfest ikväll men först ska jag hem till Anna och träffa dem jag var fadder med under Nolle-P. Det ska bli skoj men det känns lite dumt eftersom jag missade så otroligt mycket när jag var sjuk. Hela andra veckan låg jag nerbäddad hemma. Efteråt ska de hem till Linn och ha faddertack. Förstår verkligen inte varför allt roligt måste inträffa samma dag!

Igår hade vi det jättemysigt här hemma. När Jocke slutade jobbet åkte jag ju och hämtade honom som jag skrev igår. Sen åkte vi till IKEA och han köpte en byrå till mig som jag kan ha mina kläder i. Så nu kan jag äntligen plocka upp dem från alla kartonger och påsar.
När vi kom hem började han sätta ihop den medan jag gjorde hasselbackspotatis, potatis, stekte kantareller och gjorde sås. Sen åt vi det framför tvn och kollade på Mission impossible 2 och drack rödvin. Allt var jättebra ända tills Jocke råkade tappa ut sitt vin över vår sandfärgade soffa. Då blev det fart men efter att ha baddat in soffan med potatismjöl så var fläcken nästan borta. Idag syntes det knappt. Potatismjöl är alltså bra mot rödvin!

Idag har vi fixat och donat i köket så nu är det mysigt där igen. Har bara ett par hyllor som ska köpas och sättas upp. Sen är det klart :) Ska ta och lägga upp lite bilder här sen när vi fått ordning överallt.

Nä, nu måste jag rusa iväg till bussen. Dags för att ha en skojig kväll :D


Lycklig

Idag känner jag mig oerhört lycklig! Varför då, kan man undra. Jo, idag blev målaren Peter klar med vår lägenhet så nu har vi fina tapeter i köket och hallen också. Igår blev han klar med sovrummet så där gjorde vi i ordning igår.
Så nu är det bara dags att börja städa i ordning.
Jag har hittat ett jättefint avlastningsbord på IKEA som jag verkligen vill ha till hallen, men vi får se hur länge det dröjer tills jag har pengar att köpa det. Gick på en del nämligen.,,

Annars har dagen varit bra. Eller ja, bra och bra, jag har fått massvis gjort. Jag har tvättat 5 maskiner tvätt, plockat i och ur diskmaskinen, pluggat, varit i skolan, varit och handlar och gått runt och småplockat. Känner mig lite huslig :)

Skolan går INTE bra just nu. Inte nog med att jag ligger efter, jag fattar ingenting! Idag var det den tredje föreläsningen i kursen "språkhistoria" och det var också den tredje föreläsningen jag inte fattar något av. Han står och pratar om en sak, till exempel Rökstenen, mellan15-30 minuter. När han pratat klart säger han: "Men det här behöver ni inte kunna, bara känna till", Så är det på allting. Jag förstår inte VAD vi ska kunna om allt bara ska kännas till... Jaja, hoppas verkligen på att litteraturen som jag beställt kommer på måndag. Känner att jag får förlita mig på litteraturen till 100% i den här kursen. Det får bära eller brista.

Nu ska jag ut och hämta tvätten som hänger på tork och sen åka och hämta Jocke på jobbet. Han vill åka och köpa "godsaker" och kolla på IKEA :)
Imorgon har han och Gabbe sin födelsedagsfest. Det ska bli...spännande!


Det tog ett tag men nu är jag här!

Okej, jag erkänner...Det finns bra saker med bloggar. Jag har bara inte förstått det innan.

Jag har varit helt emot det här tidigare men efter att jag har börjat läsa vänners bloggar så märker jag hur kul jag tycker det är att få hänga med i deras liv. Det är inte mer än rätt än att de (ni) också får veta hur jag har det.
Men jag är väl lite på det här sättet antar jag.

Från början hatade jag Harry Potter, utan att ha läst en enda sida i någon av böckerna, men när jag väl bestämde mig för att ge honom en chans så var jag fast. Helt underbara böcker (sämre som filmer).
Och World of warcraft, hur många gånger klagade inte jag och Emelie på Pelle, Albin och Calle om att de spelade för mycket och hur korkat det var. Men det är ju hur roligt som helst!
Jag ska alltså inte yttra mig om något förrän jag har tagit reda på hur det verkligen hänger ihop.

Nåja, nu är jag här i alla fall och har hur mycket som helst att skriva, men jag måste sovra bland allt just nu för att det inte ska bli tråkigt.

För er som inte har hängt med i mitt liv det närmaste halvåret eller längre så kan jag säga att nu har jag flyttat...igen! Men jag är fortfarande kvar i Linköping, Ryd också för den delen. Det är nu den fjärde lägenheten på två år men nu ska jag stanna har jag tänkt. Jag och Jocke har nämligen äntligen flyttat ihop och det känns jättebra!
Vi fick lägenheten den 12 juni men den 16 åkte jag iväg till Wien och bodde och pluggade där i fem veckor så det tog ett tag för oss att komma i ordning. Fast i och för sig...Det är fortfarande inte i ordning. Igår kom målarna äntligen hit så nu håller vi på att få nya tapeter och färger i kök, hall och sovrum så snart är det dags för inflyttningsfest och för våra nära och kära att komma på besök :)

Annars så pluggar jag 150% den här terminen och var sjuk i över en vecka i början av terminen och missade massor, men det ska nog gå bra. Det som ligger på schemat är fördjupning i svenska 41-80p och etik 10p. Är väldigt intressanta ämnen så jag är nöjd!

Detta får vara tillräckligt för nu. Vill ju inte tjata ut alla första gången och jag måste ändå sätta mig med etiken ett tag nu.

RSS 2.0