Stökigt, men på rätt väg

Har inte så mycket att skriva om nu för tiden. Det enda jag gör är att plugga men ändå går det inte speciellt bra just för tillfället :( Vi håller fortfarande på med köket här hemma men om 2-3 veckor är nog allt klart och det ska bli så skönt att få i ordning här hemma och inte minst kunna laga mat igen.
Något som inte har med köket att göra, men som jag länge har haft oordning på är mina smycken. Skrev för ett tag sedan att jag varit inne på mihi och hittat massa smarta smyckeshållare och nu har jag fått hem ett av dem. Väntar på att de ska få in armbandshållarna igen. Tycker det blev väldigt bra i alla fall :)

Ingen konsert...

Igår gjorde jag och Jocke oss i ordning och gick iväg till Mosebacke för att gå på konsert med Sanna Nielsen. Hade kollat programmet dagen innan för stället och det skulle vara tre konserter där samtidigt. När vi väl kom dit var det helt tomt förutom två gubbar som stod utanför och rökte och några som satt inne och åt middag. Vi gick runt där inne en liten stund och sen tittade jag på biljetterna och upptäckte att konserten är den 28:e mars och inte februari! Vad irriterande! Hur förvirrad är jag inte egentligen?! Det var bara att vända och gå hem igen och Jocke fick köra ner till Linköping. Stackaren, han hade jättemycket att göra på jobbet i helgen egentligen och kom upp för att han lovat gå med mig på konserten och så blev det inget... Jaja, inte mycket att göra något åt. En sak som är tur är att den 27-28:e mars är den enda helgen vi är lediga innan en bit in i april. Hade varit väldigt tråkigt annars...
Imorgon har jag omtenta i ekonomistyrning så nu ska jag äta lite frukost och rasta Ninja innan jag sätter mig och pluggar. Ha en bra dag!

RSS 2.0