Itrim Dag 42

Vikt: -8,1 kg
Steg: ? (det är omöjligt att hitta batteri till stegmätaren...)
Träning: Ingen
God morgon! Jag är för trött för att skriva på kvällarna så det har blivit en vana att jag skriver lite innan jag åker iväg till skolan eller jobbet. Igår var jag riktigt nöjd över vikten. 8 kg på 5 veckor är jag otroligt nöjd med! Nu har jag bara 4 kvar till mitt mål. Underbart :)
Igår kväll efter jobbet tog jag och Ninja en promenad. Så otroligt skönt det var ute. Bara för att det är mörkt så drar man sig från att gå ut men luften var fantastisk! Får se om det blir en runda på Itrim i eftermiddag/kväll. Funderar på att ta en tur till Uppsala höstmarknad, men jag har inte bestämt mig ännu.
Ha en härlig höstdag!

Itrim Dag 41

Vikt: -7,5
Steg: ?
Träning: Itrim 30 min
Igår gick jag upp 0,2 igen, vilket säkert berodde på den goda tunnbrödsrullen. Lite straff ska man väl få för att man fuskar ;) Jag var i alla fall iväg till Itrim igår kväll när de hade öppet och tränade. Jag kommer aldrig mer träna på en söndag om jag kan undvika det. Det var helt fullt med folk så man fick knappt plats någonstans när man kom dit. Nej, vardagar runt 15-tiden känns som den bästa tiden att gå dit. Nu har jag bara en påse kvar av gröten och jag är tveksam om jag ska köpa en förpackning till, även om jag har lärt mig att tycka om den, eller om jag ska försöka och hålla mig till bars de veckor som är kvar nu. Får nog fundera på det lite...

Itrim Dag 40

Vikt: -7,7 kg
Steg: ?
Träning: Ingen
Godmorgon!
Var iväg i Rättvik på höstmarknaden igår så orkade inte uppdatera på kvällen när jag kom hem. En rolig liten utflykt blev det. Marknaden var helt enorm och vi gick och gick i över 4 timmar utan att hinna gå igenom alla gångarna. Helt otroligt! Vi gjorde ett par fynd var. Jag köpte ett par Alpacastrumpor, eftersom jag alltid är så frusen och sen hittade jag en plåtskylt med magneter som är en almanacka. Helt otroligt fin var den och när jag hade tagit den sista de hade kom ytterligare två fram och ville ha den, men fick då veta att det var den sista. Vilken tur jag hade :)
Glömde mina måltidsbars igår vilket ställde till problem och jag var tvungen att fuska... Det enda vi hittade på marknaden var munkar, godis, pizza, hamburgare, korv och kebab. Blev tvungen att ta något eftersom jag redan hade väntat för många timmar så det blev en tunnbrödsrulle. Tack och lov låg nästan allt moset på botten så jag fick inte i mig så mycket av det. Blev mest korv, räksallad, sallad och tunnbröd. Vet att det var illa, men kände inte att det fanns så många alternativ heller. Idag ska jag iväg till Itrim och ta i extra hårt! Nu är det dags för frukostgröten i alla fall. Trevlig söndag!

Itrim Dag 38

Vikt: -7,2 kg
Steg: ?
Träning: Ingen
Skrev visst fel igår, var på Itrim och tränade men skrev att det inte blev någon träning. Nu är det ändrat i alla fall. Idag blev det ingen träning. Planerar att gå till Itrim imorgon igen. Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och på jobbet på eftermiddagen. Måste återigen säga att kokboken jag köpte på Itrim är helt fantastisk! Så otroligt goda rätter jag har lagat. Det har bara varit en enda som jag inte varit så förtjust i.
Det går sakta men säkert neråt på vikten. Nu har jag bara 4,8 kg kvar till mitt mål :)

Itrim Dag 37

Vikt: -6,9 kg
Steg: ?
Träning: Itrim
Nu är jag hemma igen efter en härlig långhelg i Dalarna. Vi har varit på hockey i Leksand, vandrat runt i Mora, varit på Fryksås hotell utanför Orsa för att äta födelsedagsmiddag och sen bara varit i stugan och spelat spel och läst. Härligt har det varit! Otroligt mycket frestelser har det varit också...
Familjen satt på kvällarna och drack öl/vin/drink och jag satt bredvid och drack te eller vatten. Familjen hade varit inom Mullsjö och Ryfors godisfabrik på vägen upp och köpt massa gott som de mumsade på. Jag fick inte ta något. Inne i Mora åt de pizza och kebabtallrik. Jag fick äta en fruktansvärd tråkig Grekisk sallad som mest innehöll isbergssallad eftersom både fetaosten och paprikan var slut. På födelsedagen var vi på Fryksås för att fira. Alla drack gott, men jag drack vatten och var chaufför. Sedan skulle det bli 3-rätters. Då fuskade jag! Jag åt en liten brödbit till min Toast skagen till förrätt och till huvudrätt åt jag halva potatiskakan som var med till oxfilén. Första gången jag ätit potatis och vitt bröd på över en månad. Desserten var en rabarberkompott som jag fullkomligt älskar, men den tackade jag nej till. När vi kom tillbaka till stugan tog jag ett litet glas champagne också. Det är faktiskt inte varje dag som ens pappa fyller 50 år. Visst, jag har fuskat men om man tittar på alla frestelser som uppstod denna helg så är jag otroligt stolt över mig själv att jag "bara" åt lite bröd, potatis och champagne! Vågen visade på +0,1 kg sedan vi åkte, vilket mycket väl hade kunnat visats ändå. Det har varit en bra helg!

Itrim Dag 33

Godmorgon!
Åh, vad det är härligt med helg! Denna morgon visade vågen 69,1 kg, alltså -7 kg. Underbart! Det blev ingen träning på Itrim igår heller. Efter tentan på eftermiddagen åkte jag hem och fixade i trädgården istället. Smultronplantorna som pappa grävt upp för att slänga, och som jag lagt beslag på planterades och sedan klipptes gräset också. Förhoppningsvis för sista gången detta året.
Om ett par timmar ska jag åka till Arlanda för att hämta Joakim som kommer hem över helgen. Min pappa fyller 50 år på måndag och han har hyrt en stuga i Dalarna till hela familjen så vi ska åka upp dit redan idag och vara där tills tisdag. Ska bli roligt att komma upp dit igen, vi brukade vara där varje sommar när vi var små.
Dags att packa väskan så att jag inte glömmer någonting.
Trevlig helg!

RSS 2.0