Uppehåll

Nu har jag haft ett litet uppehåll här igen. Har inte riktigt tänkt på att skriva om jag ska vara ärlig och så har jag haft massa andra saker att göra. Efter att vi kommit hem från London åkte jag på förkyldning och feber igen, vilket var lite segt, men nu är det nästan över igen.

Förra helgen efter att jag frisknat till någonlunda hade vi fullt upp vilket var riktigt skoj! På fredagen var vi ute några stycken och åt mat på BK och sedan gick vi till Storan och drack några drinkar. På lördagen var jag i sporthallen här i stan för första gången för att kolla på Div 1 daminnebandy. Var ganska segt i början men det blev bättre mot slutet. Sedan på kvällen var jag och Jocke på Parisien med Sebbe och Maria. Var riktigt trevligt och de har ju så god mat på det stället! MUMS! Söndagen var inte heller ledig för då var vi med Ninja på rallylydnad först på morgonen och sedan på kvällen kom Gabbe och Anna hit och åt tacos och kollade på Ensam mamma söker. Helt underbar helg!

Igår fick jag tillbaka fonetiktentan, äntligen klarade jag den! :) Till och med ett litet plus på den fick jag. Samtidigt var jag och lämnade in min B-uppsats i svenska som jag skulle ändra mitt referenssystem på så nu är jag lite spända på hur det ska gå med den. Har varit mer plugg nu än på länge, och det har faktiskt känts riktigt bra! Har suttit en del med ekonomin, som för övrigt vi hade sista föreläsningen om idag. På måndag startar sociologin istället, vilket jag är lite skeptisk till. Men det kanske är bra, då kanske jag blir positivt överraskad!

Annars i veckan så har Jocke varit i Dublin så det har varit lite tomt här förutom måndag-tisdag när hans mamma var på besök. Vi var och tittade på Mamma Mia på bio. SÅ BRA DEN VAR! Jag älskar ju musikaler och den här var helt fantastisk! De hade fått ihop filmen så bra till låtarna verkligen! Förutom det har jag suttit en del med styrelsens ekonomi. Vill få ordning på den nu så att jag kan släppa det så fort som möjligt efter att vi är klara. Tycker inte om att ha saker liggande bakom mig, är så otroligt stort stressmoment det där.

Nu i eftermiddag ska vi upp till Sthlm. Var jättelänge sedan jag var där så det ska bli riktigt skoj! Jocke ska på möte där imorgon så jag och Ninja ska följa med upp och träffa Matilda. Ska bli roligt för det var ett tag sedan jag träffade henne. Blir väl så att vi åker hem till Linköping i morgonkväll igen för på söndag är det näst sista rallylydnaden och det vill vi ju inte missa. Kan vara skönt att ha en dag här hemma tillsammans också nu när han har varit iväg. Jag kommer nämligen inte att vara hemma på två helger sen för jag ska hemhem då. Nästa helg ska jag hem för på söndagen ska jag och Jenny på bokmässan i Göteborg. Är så glad för att hon åker hem från Umeå för att följa med på den :D Helgen därefter fyller min lilla pappa 47 år så det ska det bli kalas. Jocke ska tyvärr inte följa med någon av gångerna, men han får passa på att få vara lite själv med Ninja.

Nu blev det så där mycket skrivet igen, men det blir ju så när man inte skrivit på ett tag. Det är så mycket som har hänt och så mycket som man tänker på. Hoppas att ni som läser står ut med det. Tycker väl att det är mest skönt för mig själv att sammanfatta det jag har gjort och se att jag faktiskt har fått något gjort och att jag sedan kan gå tillbaka för att se vad jag har hittat på. Är verkligen som en dagbok, fast öppen för alla :)

London

Nu har jag och Jocke kommit hem från London. Har haft det jättebra!
I fredags kväll när vi kommit dit åkte vi till Gordon Ramseys restaurang The Maze och provade på lite olika rätter. Var inte helt nöjd med huvudrätterna men förrätterna och desserten var så otroligt goda! Mums!
På lördagen vandrade vi runt lite och var på British Museum och Ripley´s Belive it or not- museum, vilket var riktigt skoj! På kvällen var vi och såg The Lion King. Var faktiskt den bästa musikalen jag sett tror jag. Otroligt härliga dräkter och många med väldigt fina röster. Igår blev det inte av att vi gjorde mer än tog det lugnt på hotellet och var ute och åt lunch intill innan vi åkte hem till Sverige igen. Anna och Gabbe var så snälla och hämtade oss så vi kunde åka hem och hämta vår lilla vovve. När vi hämtat Ninja gick vi över till Anna och Gabbe för att titta på Ensam mamma söker via 3:ans hemsida, men då har de såklart inte fått upp avsnittet så vi får gå och vänta lite till nu...
Nu ska jag sätta mig och äta lite frukost och sen vid 10 ska jag till skolan.
Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en härlig dag!

Typiskt Ninja

Väcka mig 5.50 på morgonen för att gå ut och göra mig klarvaken för att sedan gå och lägga sig igen. Jaja, jag har ju fått massa gjort här på morgonen i alla fall och ändå har jag en timme kvar tills jag behöver cykla iväg till skolan.

Igår hade jag en så härlig dag. Var i skolan mellan 10-12 och hade första didaktikföreläsningen. Första gången någonsis någon har fått mig att tycka att det är intressant med styrdokumenten! Vilken fantastisk föreläsare vi har! En stor applåd till honom!

Resten av dagen ägnade jag åt att ta Ninja på promenader, ringa och prata med några vänner, spela dataspel, titta på Tv och sedan en film. Bara tog det lugnt helt enkelt. Var oerhört skönt!

Idag har jag lite mer att göra. Mellan 8-12 har jag föreläsning och sedan ska jag ner till banken en sväng. Efter det hem och fixa mat och plugga lite innan jag ska börja tvätta vid 16. Sen kommer Jocke hem ikväll, men han ska iväg direkt antagligen men jag får bilen i alla fall så jag kan åka hem till Lisa och de andra som ska passa lilla Ninja nu när vi åker till London. Imorgon är det ju vi åker! Hade jag helt glömt bort att det var så snart! Hjälp! Måste verkligen se till att inte glömma tvättiden idag då! Oj, nu försvann jag, men jag och Ninja ska dit en liten stund ikväll så att det inte blir så att jag åker dit imorgon och bara släpper av henne och åker bort över helgen. Kan vara skönt om hon träffar dem lite innan.

Ska bli riktigt skoj att åka iväg imorgon. Kul att hitta på något själva nu när han är så mycket i Sthlm och att vi har haft så mycket annat planerat på helgerna när han väl är hemma.

Nu ska jag ta och fixa lite frukost och göra mig klar för att åka till skolan.
Ha en härlig dag!

Nästa tenta gjord

Japp, nu har jag precis kommit hem från fonetiktentan och ojojoj vad bra det kändes den här gången. Satt där inne 1 timme bara för jag kände att "det här kan jag" så jag slapp ägna massa tid till att sitta och tveka. Det var en fråga jag inte begrep mig på men den var den med lägst poäng så det gör inte så mycket. Sen var det vilket artikulationsställe bokstaven s har, men jag tror nog att jag skrev rätt även där. Är så nöjd över att det känns så bra med tanke på att jag misslyckats med den tentan så många gånger innan.

Resten av dagen ska jag bara gå här och plocka och ta det lugnt har jag bestämt mig för. Har 10 sidor i ekonomiboken kvar att läsa, men det går fort. Är värd att ha en skön avslappnande dag nu tycker jag :-)

RSS 2.0