Gott nytt år!

Jaha, då var det dags för nyråsafton igen.
Är uppe i Linköping nu igen för att fira nyår. Jag, Jocke, Bazze, Sebbe och David ska ha en liten fin middag och sedan ska vi ner på stan är det tänkt. Antagligen ska vi möta upp Gabbe och Anna och deras Gävle-kompisar där nere. Ska bli lite annorlunda och skojigt!

Julen har varit bra. Det var mysigt att träffa släkten igen, men de flesta vännerna får vänta tills jag åker hem på onsdag igen. Har fått så mycket fina julklappar. Pengar, presentkort, filmer, ljushållare, saker till köket m.m. När jag kom tillbaka till Linköping så hade min andra julklapp från Jocke kommit fram med posten. Hade redan fått 4 presentkort med mycket på, men sen fick jag Pippis kappsäck med alla Astrid Lindgrens biofilmer!!! :D Var så oerhört glad, så nu har jag mycket att kolla på.

Nu när jag kom hem igen så skulle vi kolla på ny bil eftersom vi måste få in hunden i bagaget och det går inte på min toyota och inte heller Jockes volvo. Var och kollade på en del bilar, men helt plötsligt stod det en sån som jocke velat ha så då köpte vi den. Vi var lite chokade båda två men jag skrattade en massa. Det gick fort men det känns bra. Det var en riktigt fin bil :D Volvo för den som undrar.

Nu ska jag duscha och göra mig iordning inför kvällen.

Jul utan jullov

Nu har julen varit och jag har fått en massa fina klappar. Sitter hemma i Skeppshult nu hos familjen och det har varit trevligt, men nu längtar jag efter min pojke. Ska åka hem imorgon men sen ska jag ner hit på onsdag igen för att gå till hemska tandläkaren...
Det tråkiga är ju att jag har så oerhört mycket att plugga. Ska sätta fart med det så fort jag har skrivit klart här. Igår var jag och mamma i Ullared och jag fick tag på en diktafon så jag hoppas att den kommer underlätta mitt arbete något.
Skriver mer nån annan dag här. Måste sätta fart nu.

Jul

Ja, nu börjar det allt närma sig julen. Äntligen börjar vi få julfint här hemma också! Är klart bästa tiden på året för att vara inne och ha mysigt. Nu idag ska jag fixa det sista som är köket och kontoret för ikväll ska jag också Jocke ha en mysjulkväll. Vi ska baka pepparkakor, göra knäck och mysa och sedan ska han få sina julklappar. Skönt att ha det lite så tillsammans innan vi delar upp oss.

Imorgon kommer vi båda åka ner till min familj men han åker upp till sin mormor och morfar på lördag kväll eller söndag morgon. Sedan efter jul ska han jobba direkt och jag ska plugga så vi kommer antagligen vara på olika håll fram till nyår då vi ska ha lite finmiddag o trevligt här i linköping antagligen.

Nu hoppas jag verkligen att snön kommer snart, eller åtminstone att det är vitt av frost, för jag vill inte ha en till grön jul... Men men, det blir antagligen så i år igen.
Det bästa med julen är ändå att mina små kusiner ska fira nere hos oss i år också och inte i Sthlm. Förra året var de verkligen julens stora ljus. Tycker om dem så mycket! Man märker det verkligen nu när man blir äldre och äldre att julen är till för de små.

Nu ska jag sätta igång med det sista. Plocka in saker i förrådet, putsa köksfönstrena och sätta ut tomtar där sedan.

Nyförlovad och hemma från semestern

Från nyförälskad till nyförlovad. Det är inte illa det!
Vi har haft två fantastiska veckor i Sydafrika och första kvällen hände det underbara. Jag visste ingenting om det men helt plötsligt stod han på knä framför mig och höll fram en ask med förlovningsringar. Visste knappt vad jag skulle säga, var så otroligt glad!!! :D

Förutom detta underbara så har vi varit på safari, i droppstensgrottor, jocke har hoppat världens högsta bungyjump (216 meter!!!), vi har flygit helikopter över kapstaden, varit vid godahoppsudden, på robben island där Nelson Mandela satt fängslad i 18 år, shoppat, solat och ätit och druckit massa gott! Helt fantastiskt helt enkelt!

Så fort vi kom hem efter en oerhört seg och jobbig hemresa så klippte jag av mig håret för att sedan ha inflyttnings-/förlovningsfest! Det var också jätteskoj, både gamla och nya vänner till oss var samlade.

Efter att alla åkt hem så har jag varit i skolan en dag för att sedan åka hem till Skeppshult för att gratulera min mamma på 41 års-dagen. Då var vi på Bambu i Bredaryd hela familjen och åt mat och tidigare på dagen var jag och pappa på Ge-Kås och shoppade som aldrig tidigare. Lite över 6000:- spenderade vi tillsammans!!! :S

Jaja, det var väldigt kortfattat om allt som har hänt!
Just nu håller jag på att stöka för fullt för att kunna göra julfint, men nu har jag fastnat och behöver lite hjälp av Jocke. Ska strax iväg på mitt första styrelsemöte och det ska bli spännande.

I helgen blir det fullt upp också. Imorgon ska vi till Västerås för att fira jul med dem, på lördag ska vi ha julbord med våra vänner här  i stan och på söndag ska jag och jocke ha en julfixardag!
Så ser programmet ut, så nu har ni lite koll på mig igen ;)

RSS 2.0