Rallylydnad

Nu är det söndag igen och dags för rallylydnad nu på morgonen. Vi har tränat de svåra sakerna ganska mycket med Ninja så förhoppningsvis går det bra idag! :-)

Var riktigt skönt att komma hem igår och veta att det inte kommer bli lika hektiska jobbiga veckor som de senaste varit. Har tenta imorgon, men till och med det känns bra. Ska sätta mig och göra en massa övningar när jag kommer hem i eftermiddag. Tror att det kommer bli en härlig dag!

Lillebror fyller år och ge-kås

Jag och Ninja är nere i Skeppshult på besök nu. Robin fyller år på tisdag så vi ska fira honom idag. Lite svårt för mig att åka iväg mitt i veckan när jag har skola och allt precis har dragit igång. Nu vid 13 kommer farfar, farbröderna, morbror och kusinen hit och ska äta lunch och sen paj och tårta. Ska bli mysigt!

Nu på morgonen har jag och Robin varit på Ge-kås. Köpte två fina handväskor, lite underkläder och två filmer, Edward Scissorhands och Gökboet, till mig själv och sen köpte jag ett set lakan och massa mat till mig och Jocke. Nu kommer vi ha så att det räcker ett tag framöver.

Antagligen kommer Jocke och David hit i eftermiddag. De tog motorcyklarna till Göteborg igår och drack folköl :-P När jag pratade med honom skulle de snart ge sig iväg ner mot Varberg och sen upp hit och sen till Linköping igen. David skulle tydligen vara i Sthlm och jobba imorgon. Jag och Ninja ska också åka hem idag för vi ska på rallylydnaden imorgon och sen har jag ju fonetiktenta på måndag. Känns helt okej nu efter VG-resultatet! Förstärkte mitt självförtroende när det gäller att plugga ganska rejält. Ska nog sätta mig och läsa på lite nu innan släkten kommer hit.

Uppe överdrivet tidigt

Jag vet, klockan är bara 5.30 o här sitter jag. Ninja har varit lite knäpp inatt så jag orkade inte mer, men nu ligger hon o sover i hallen istället så jag funderar på att lägga mig o sova i två timmar till innan jag ska köra ner till Linköping igen.

Tyckte faktiskt att festen på Jockes jobb var riktigt skoj! Tror till och med att jag hade valt rätt klädsel för en gångs skull :-P
Var inte hemma jättesent, strax efter 23. Ville inte att Ninja skulle vara själv hemma längre och det var nog rätt tid att gå för det började bli tråkigt istället när de börjar spela Guitar Hero. Det kan man ju göra hemma, plus att det var inte som vår hemma så jag misslyckades totalt när jag skulle testa.

Men oj, jag har ju skrivit en massa och inte skrivit det viktigaste som har hänt nu ju! När jag öppnade min mail nu på morgonen hade jag fått tentaresultatet från Litteraturhistorian- Antiken t.om. renässansen. Blev jättespänd och hoppades på att det inte skulle stå U igen. Fick kolla till ett par gånger för det stod VG! Kan ni fatta?! Jag fick VG på kursen! Det är helt underbart! Jag är så otroligt glad! Nu var det absolut värt allt slit som jag lade ner när jag var på Gotland och ett par veckor innan dess! Hoppas på ett bra resultat på det andra jag har gjort också!

Känner att nu kan jag nog somna om. Är nog bra att sova lite till så jag är helt utvilad när jag ska sätta mig och köra till skolan sen.
Ha en jättehärlig dag allesammans!

Fest i Sthlm ikväll

Japp, nu är jag i Sthlm. Var ett tag sedan jag var här. Kom upp igårkväll och hann inte med mer än att äta lite innan det var dags att sova. Nu på dagen ska jag läsa i ekonomiboken de sidor jag har kvar och sen ska jag plugga till fonetiktentan som jag har på måndag. Känns faktiskt som om jag skulle kunna klara den nu. Hade verkligen varit på tiden.

Ikväll ska jag med Jocke till hans jobb för de ska ha fest där. Hittade faktiskt kläder när jag var íväg och shoppade igår. Blev en svart hängselklänning och en rosaaktig blus. Lite annorlunda, men fint :-) Kjolen var nyinkommen och hon hade plockat upp den igår. Så tidig har jag nog aldrig varit med något tidigare :-P
Ska se om det finns något att äta här uppe nu eller om jag måste gå och handla frukost. Är faktiskt riktigt hungrig nu. Försöker skriva mer imorgon när jag kommit hem till Linköping igen. Använder Jockes dator nu för jag glömde min egen hemma.
Ha det så bra tills dess!


Väckt tidigt

Perfekt för mig att Ninja ville gå ut tidigt idag. Det betyder att jag kommer ha hela förmiddagen fri att fixa det jag ska :-) Var väldigt trött igår kväll så det blev inga fonetikövningar gjorda. Tänkte sätta mig med dem nu efter jag har ätit frukost. Fick en glad överraskning nu på morgonen när jag gjorde min invägning. -2 kilo på 7 dagar! Det är inte dåligt faktiskt! Snart är jag förhoppningsvis nere där jag var när jad dansade.
Måste ringa Jocke sen och se vad han ska ha på sig imorgon kväll. Då vet jag ju lite vad jag ska kolla efter... Blir alltid lite stressad när det gäller kläder. Tycker aldrig att jag har något, trots det att jag nu har lite grann som är fint. Måste ju bara vara rätt tillfälle.
Nu är det i alla fall dags för frukost!

Mysa hemma

Nu har jag kommit hem från dagens nolle-p. Ganska skönt att vara hemma någorlunda tidigt. Funderar på att sätta mig i soffan och mysa lite med min vovve och kanske titta på någon film. Hade behövt göra lite fonetikövningar också så det kanske blir det först.
Funderar på hur jag ska göra. Behöver köpa något att ha på mig på torsdag kväll i Sthlm, men jag vet inte om jag ska stressa ut i morgon på förmiddagen eller om jag ska springa runt på torsdag i Sthlm. Kan tänka mig att jag blir riktigt stressad om jag bara har några timmar på mig så nu lutar det åt att komma upp i någorlunda god tid imorgon.

Nej, nej, nej...

Trodde inte att det skulle bli någon lång kväll ikväll, men jodå...Klockan 1 ska vi städa inatt. Betyder alltså att jag måste cykla ett par gånger fram och tillbaka till universitetet ikväll eftersom Jocke ska iväg till Sthlm och Ninja är hemma. Hade inte varit några problem om det var fint väder, men nu regnar det och det är kallt och min bil är sönder! Usch, fy och blä!
Har precis slängt i mig lite mat så nu ska jag byta om och stressa iväg till universitetet igen.

Färdigpluggat

Hade rätt, det blev lite lite tid till att hinna iväg och träna. Nu har jag i alla fall läst klart allt i ekonomiboken som ska vara läst så jag känner mig lite nöjd. Hoppas att han går igenom de sista sidorna på föreläsningen idag för det var allt lite krångligt tycker jag.

Har precis fått sms om att jag ska vara vid key vid 16 istället för 17 som det stod i mailet. Hoppas jag hinner äta lite mellan det och skolan i alla fall. Åt så sen frukost så jag tänkte att jag kunde vänta med lunchen tills efter skolan, vilket kanska var lite dumt.

Har ringt och ändrat min klipptid nu också. Skulle dit på torsdag egentligen, men då kommer jag vara i Sthlm så det blir lite svårt. Ska dit på morgonen samma dag som vi ska till London istället. Blir perfekt för då är jag fin i håret när vi ska till Gordon Ramsey´s restaurang så slipper jag oroa mig för det :-)
Nu ska jag packa ner mina böcker och en frukt i väskan. Lite tråkigt att jag inte hittat någon ny väska ännu... :-( Hoppas jag gör det snart för det dröjer nog inte länge till tills jag har ett stort hål i botten på väskan.

Riktigt pigg faktiskt

Igår var det en oerhört hektisk dag. Först iväg till universitetet för att hämta pengarna från förra veckan som jag skulle till banken med och sen hjälpa till att bära tälten. Efter det åkte jag till stan, satte in pengarna, var med Jocke och köpte en kostym och var på en lägenhetsvisning. (Inte för att vi ska flytta, men det var kul att se!) Efter det stressa tillbaka till universitetet och ha två föreläsningar, hem och byta om och slänga i mig en smörgås och en tallrik yoghurt och sen iväg igen för att anordna Viva La Mexico. Jag var helt slut när jag väl kom dit!

Kvällen gick faktiskt jättebra! Det var Foul, Läx, Öf och styrelsen som anordnade den tillsammans vilket gjorde att vi hade massa jobbare. Jag satt inne vid försäljningen fram till 23, vilket var perfekt för mig så jag kunde varva ner mig lite. Vi trodde inte att vi skulle vara klara förrän kl 4 i natt, men jag var hemma redan vid 3 och var jättenöjd! Vi jobbade så otroligt bra ihop allesammans! Stor applåd till oss! Det var bara stackars Amanda som råkade illa ut och fick sin hälsena avsliten av de där hemska tälten så nu ska hon opereras på morgonen om de inte gjorde det inatt. Gips i 7 veckor för henne :( Det är som jag sagt flera gånger innan: ALDRIG mer att jag ska röra de där tälten! Men ändå ger man sig in i det gång på gång, men efter det här får det allt vara slut.

Trots att jag kom hem så sent känner jag mig riktigt utvilad. Jocke försov sig idag och vaknade vid 9 och då vaknade jag till också och flög upp, pigg som bara den! Nu har jag precis ätit en ordentlig frukost och ska sätta mig och plugga. Hade hoppats på att hinna iväg till Campushallen och träna lite på gymmet innan skolan kl 13, men det ser ut att bli lite tajt med tid. Måste ju träna nu när jag köpt träningskort. Är VÄLDIGT motiverad för allting just nu! Är jätteskönt med tanke på att jag mått så otroligt dåligt sedan förra hösten.

Nä, dags att läsa lite ekonomi nu då :)
Ha en härlig dag!

Skönt med helg!

Vad jag njuter nu när det är helg! Har massa saker att fixa och nu har jag verkligen tid till det :)
Efter svartanfrukosten igår fixade jag lite saker som var kvar från i fredagskväll och när det var klart kom Jocke hem! Har saknat honom en massa!

Vi skulle bort till Anders och äta surströmming. Jocke testade det faktiskt, men jag ville verkligen inte ha. Så fort jag hör det ordet blir jag illamående efter tävlingarna från gymnasiet. Vi stannade inte så länge för jag började bli jättehungrig så vi cyklade iväg så jag fick äta på snoddas istället. Resten av dagen spelade vi wow, frostade ur frysen, var vid spåret och tränade och lekte med Ninja och tittade på ett avsnitt Buffy.


Nu på morgonen ska vi på rallylydnad med Ninja. Har inte hunnit öva så mycket på läxan vi fick förra gången, så jag hopaps att det går bra ändå idag. Hon tycker det alltid är så skoj att få träffa andra hundar. Efter det har jag massa saker jag vill göra idag. Jag vill till skopunkten och köpa ett par skor, jag vill till åhléns och intersport och kolla på väskor, jag vill till campushallen och fixa ett träningskort. Sedan måste jag åka iväg och storhandla idag också så jag har lite mat här hemma. Förutom det ska vi antagligen träna på ett gyckel i eftermiddag som vi ska sjunga imorgon på Nolle-P. Är sektionens gemensamma dag. Kommer nog att bli skoj!

Ha en härlig söndag allesammans!

Sent igår!

Ja, jag vet inte riktigt vad man ska säga.Antar att det här är ett sådant tillfälle när man har all rätt i världen till att som patet säga "bättre förr". Vill inte riktigt ta upp allt exakt, men vi kan väl säga så att styrelsen kom hem lite senare igår än vad vi hade tänkt oss. Tyckte lite synd om Ninja som fick vara själv massa igår, men hon fick följa med mig ett par timmar och sen var jag hemma med henne ett par timmar innan jag åkte tillbaka. Idag kommer hon nog tycka att det blir roligare.

Om 1,5 timme ska hon och jag åka iväg till universitetet och vara med på svartanfrukosten. Sedan kommer Jocke hem när han känner att han är kapabel till att köra igen. Ska bli riktigt skönt. Han har varit lite väl mycket i Sthlm den här veckan... Innan han kommer hem har jag lite att ta itu med. Tänkte sätta mig med litteraturhistoriehemtentan som jag har kvar och så ska jag rensa ut ur frysen och lämna det hos Basse så att jag kan frosta av den idag. Är helt tjockt med is så man får knappt plats med något i den översta facket.

Nu när skolan har satt igång känner man hur mycket man njuter när det blir helg. Det ska bli så härligt :)
Min mage är lite sugen på frukost så jag ska nog äta lite innan jag äter med de andra. Min mage vill inte vänta i två timmar till.

Glad, glad, glad :D

Nu har jag varit i skolan och träffat min handledare. Hon blev förvånad över att jag var klar, hon trodde att vi bara skulle träffas för att prata om den. Det var ju bra för mig :) Allting såg fint ut, är bara några fotnötter som jag måste fixa till lite och sen ska den in i pappersformat och sen ska jag få den opponerad på. Känns så skönt att jag snart har den bakom mig och samtidigt får in mina poäng!

Har sprungit runt lite på stan efter det. Var tvungen att hämta en ny bankdosa för min har slutat att funka och så skulle jag kolla efter en ny väska. Den jag har nu går snart sönder. Ser rakt igenom den i botten, så utsleten är den. Hittade en jättesnygg men självklart kostade den 2150:-! Vem betalar det för en väska?! Fanns ett par fina på intersport också för 400:- vilket kändes en aning rimligare. Blev inget köp ändå, tänkte ta med mig Jocke som smakråd sen och se vilken av dem han tycker är finast. Sen skulle jag köpa ett par träningsskor också för Ninja har tuggat upp mina. Hon hämnades när jag var på Gotland i så många dar. Men det blev inga skor heller. Tycker att de är på tok för dyra de också.

Om 15 minuter ska jag åka iväg till dagens föreläsning. Hoppas jag inte missade för mycket när jag var iväg igår. Tur att jag läst den kursen en gång innan...

Det kommer bli en lång dag idag...Usch, fy och blä! Hade helst bara viljat ta det lugnt, men det får jag göra nu i helgen. I morgon är det bara frukost med alla X-arna. Är ju svartan, men jag ska inte gå på det i år. Sen på söndag har jag bara rallylydnad med Ninja. Helt perfekt helg!

Dags att plocka ihop allt som ska med till skolan nu och göra mig i ordning!

B-uppsatsen är klar!

Åh, vad det känns härligt nu när den är ivägskickad! Tyvärr lite sent, vilket gör att jag antagligen kommer få lite skäll idag på seminariet och bli tvungen att åka dit ännu en gång senare. Men jaja, det är det väl värt. Jag är ju klar :D
Litteraturhistorian- Antiken har jag gjort och väntar bara på resultat, fonetiken läser jag nu och går om alla föreläsningar och har tenta den 1 september. Har missat en föreläsning och det var igår när jag satt och skrev klart uppsatsen. Känner att jag har hamnat i fas igen och det känns väldigt bra.

Har gjort ett fint litet schema för nästa vecka eftersom jag har lovat att vara med och hjälpa till under nolle-p och ska vara med varje kväll nästa vecka eftersom jag inte kunnat vara med något nu. Måste planera för att hinna med allt som ska göras i skolan. Det är det viktigaste just nu.

Snart ska jag som sagt iväg på seminariet och sen är det föreläsning i eftermiddag. Efter det är det GuldruCet, tror jag det var, ikväll som läx anordnar och som jag ska vara och hjälpa till på. Ska försöka vara där så mycket som möjligt, men måste hem till min lilla vovve emellanåt. Jocke kommer hem först imorgon och jag vill inte att hon ska vara själv för mycket.

Jag och Ninja har precis varit ute på en promenad. Idag käkade hon i alla fall inte upp någon fågel som hon gjorde igår... Det var oerhört äckligt! Nu är det i alla fall dags för mig att fixa lite frukost till oss båda och sedan ska jag sätta mig med fonetiken tills jag ska iväg. Hade planerat in det lite senare, men hade varit skönt att få det gjort redan nu.Inte helt illa att jag tänker sådär va? ;)

Skolan dragit igång

Kändes som om jag skrev igår, men det var ju flera dagar sedan. Nu har i alla fall skolan och nolle-p dragit igång, så det är antagligen därför som dagarna rinner iväg utan att man hinner reagera.
Tyvärr har jag inte hunnit vara med speciellt mycket på nolle-p än så länge eftersom jag sitter här med b-uppsatsen och jag har faktiskt inte kommit så mycket längre än sist jag skrev. Så fort jag sätter mig ner med den så är det något annat som dyker upp. Mobilen går i ett här känns det som.

Ikväll är det München Hoben och det hade jag verkligen viljat gå på, men jag känner verkligen att jag inte hinner det. Måste skriva klart idag för imorgon behöver jag skicka in den. Känns oerhört tungt faktiskt!

I måndags började fonetiken som jag ska läsa om i höst eftersom jag missade den förra hösten. Känns sådär, men den är ju bara 2 veckor och det underlättar nog väldigt mycket att gå på alla föreläsningarna innan tentan. Annars blir det mer jobb här hemma att sitta med och det vet jag ju hur det går med den saken när det gäller mig.

Igår började samhällskunskapen som jag ska läsa i två år nu. Känns jättebra faktiskt, trots att det känns en aning förvirrande och oklart alltsammans. Första kursen på 15hp heter Svenska samhällsförhållanden och innehåller nationalekonomi, sociologi, statsvetenskap och didaktik. Nu ska vi köra med ekonomi i två veckor och jag känner mig taggad. Känns inte helt enkelt bara. Har gått igenom planekonomi, marknadsekonomi och alternativkostnader dessa två dagar. Kommer nog bli bra :)

Nu ska jag alldeles strax cykla iväg till skolan för att ha fonetikföreläsning och sen ska jag hem och skriva, skriva, skriva... Jocke är iväg i Sthlm och ska vara där till lördag, vilket kanske är bra för mig. Har fullt upp fram till fredagkväll så då behöver jag inte tänka på att jag inte kan umgås med honom om jag sitter och skriver.

Dags att plocka ner allt i väskan och cykla iväg.

Hatar att vara förkyld...

Näsan är täppt, halsen gör ont varje gång jag hostar och febern har kommit och gått... Hatar det här! Det värsta med förkyldning är att man inte vet hur länge man behöver stå ut med skiten!

Igår åkte Jenny hem. Var riktigt skoj att ha henne här. I torsdags så åkte vi ner till stan med Jocke och Basse och bowlade. Pojkarna vann stort denna gång! Efter det gick vi till BK och käkade trerätters, drack vin och drink. Sedan åkte vi hem till oss och jag och Jenny drack te, tittade på gamla kort och kollade på filmen när vi dansade för många år sedan. Igår skulle jag skrivit tentan på morgonen, men det blev inte mycket sömn den natten för febern slog till och jag hostade hela tiden och kunde inte sova speciellt mycket. Hade inte pluggat tillräckligt till den heller så nu har jag tänkt att gå på de föreläsningar jag hinner senare i höst och hänga med lite bättre istället. På förmiddagen åkte jag och Jenny ner till stan och gick runt i lite affärer och käkade lunch. Sedan gick resten av eftermiddagen åt till att försöka fixa plats på bussen till Jenny så hon kunde komma hem och vara på jobbet på morgonen idag. Tack och lov lyckades den snälla personalen hjälpa oss så hon kunde åka med.

När hon hade åkt hem hämtade jag Jocke på jobbet och sen satt vi hemma hela kvällen och spelade dataspel och tittade på serier. Perfekt kväll för mig som behöver ta det lugnt för att friskna till.

Nu på morgonen har vi också spelat massa dataspel men nu har Jocke precis åkt iväg för att hälsa på sin mamma i Uppsala. Det var nog bra för mig för då kan jag sätta mig med min B-uppsats som jag måste skicka in på torsdag för att kunna träffa min handledare på fredag. Hoppas verkligen jag klarar av det här. Är så himla petig när jag skriver för jag vill att det ska bli perfekt, vilket leder till att allt tar sån himla tid och att jag inte har tillräckligt med tid för att göra klart och stressar så det blir dåligt tillslut ändå.... Får se hur långt jag kommer idag. Har skrivit 8 av 20 sidor än så länge så förhoppningsvis ska det gå bra.

Ha det mycket skojigare än vad jag ska ha det idag!

Jenny på väg hit

Nu är jag hemma i Linköping...igen. Har varit väldigt mycket åkande fram och tillbaka ett tag, men nu ska det i alla fall lugna ner sig.

Begravningen gick bra och det var en bra stund med släkten tycker jag. Det är synd att man bara träffas vid sådana där tråkiga tillfällen... Det jobbiga var bara att jag började tänka på mormor inne på begravningen. Var jobbiga minnen eftersom hennes begravning var den jag var på senast.

Jag har åkt på en ordentlig förkyldning, vilket känns jättetrist! Det som är bra att jag hade samma sak förra året, men då kom den andra veckan på Nolle-P och i skolan så jag missade jättemycket. Nu kom den i alla fall innan allt drar igång så jag hoppas att jag hinner friskna till.

Jenny är på väg hit nu. Känns jätteskoj att jag hinner träffa henne igen innan hon flyttar upp till Luleå! Har lite planer för kvällen men vill inte skriva dem nu om det jag skriver skulle läsas. Måste ju ha någon överraskning att komma med :-) Vet inte riktigt när hon kommer, bara att hon skulle ge sig iväg till stationen nu och hoppa på första bästa tåg/buss. Vet inte hur länge hon stannar heller, bara att hon ska jobba någon gång på lördag hemhemma igen. Men så är det med Jenny :-) Lite skoj eftersom jag själv alltid vill ha allting planerat och klart.

Imorgon har jag tenta: Litteraturhistoria - Renässansen fram till 1800
Känns inte lite tungt...Har inte alls pluggat så mycket som jag hade behövt så jag borde gå och sätta mig med det igen innan hon kommer hit. Skriver mer imorgon.

Hemma och tentan avklarad

Ledsen att jag inte skrev igår nu när jag kommit hem från Gotland igen, men hade fullt upp med att plugga till tentan som jag haft nu på morgonen. Det kändes bra faktiskt, men man vet ju aldrig...Salstentor har ju aldrig varit min starka sida.

Det var riktigt skoj på Gotland. Vi var i Lummelundagrottorna, på medeltidsmarknaden och vi vandrade runt i Visby. Sedan åkte vi runt ganska mycket och tittade och stannade till vid olika ställen. Vi var t.ex. vid Krysmyntagården och jag köpte massa kryddor och massa goda teer :-)

Idag på morgonen gick jag upp vid 5.45 för att hinna kolla lite till i mitt häfte inför tentan. Många säger att det inte hjälper något, men för mig gör det faktiskt det för jag brukar få panik kvällen innan och glömma allt, men då kan jag pigga upp hjärnan lite innan jag åker iväg. Idag i alla fall så hörde jag massa prat utanför och tittade ut eftersom det var så tidigt och då stod polisen där och jag hann förstå att något hänt och så kollar jag åt andra hållet och då ser jag att Jockes motorcykel är vält. Väcker honom och han springer ut och kollar och hinner stanna polisen innan de åker iväg. Tydligen två ungdomar som förstört en annan motorcykel och repat en massa bilar. Det var någon som såg dem så de stack. Jocke polisanmälde i alla fall händelsen så nu måste han lämna in motorcykeln. Hade blivit repig där fram när den vält. Så himla tråkigt!

Nu ska jag sätta igång och städa för jag ska hemhem ikväll och gå på begravning imorgon och när jag kommer upp hit igen så är Jenny med mig och jag vill ju inte skrämma henne. Det ser helt fruktansvärt ut här. Igen! Hjälper inte hur mycket jag plockar och städar. Blir som om ett bombnedslag har gjorts i lägenheten direkt. Är så otroligt trött på det nu så ni kan inte ana!

Jaja, hjälper inte att skriva. Ska sätta igång istället så att jag kommer iväg hemåt sen.

Gotland

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Gotland. Har inte tid till att skriva för jag måste packa klart, men är hemma igen på söndag.
Ha så skoj allesammans :)

Rolig helg!

Hade verkligen skoj i helgen när Emelie var här. På fredagkvällen när jag hämtat henne på stationen åkte vi hem hit och grillade med Jocke, Basse och Sebbe och efteråt gick vi på bio. Jag och Emelie såg Kung Fu Panda och jag var riktigt besviken på den. Håll på att somna emellanåt och inte så mycket skratt som man hoppats på...

På lördagmorgon åkte jag och Emelie iväg till Kolmården. Först åkte vi safarirundan vilket var riktigt spännande. Var både större och bättre än jag förväntat mig! Men det var en bil framför oss som stannade hela tiden, vilket man inte fick göra och det var väldigt störande! Sedan var det även flera bilar som åkte runt med nedvevade rutor, vilket verkligen var förbjudet! Förstår inte hur de tänkte! Efter det gick vi in i själva parken och tittade på alla djuren. Delfinshowen var det jag hade sett fram emot allra mest och det var också det absolut bästa! Emelie tyckte mest om noshörningarna för hon hade inte sett sådana tidigare och blev väldigt fascinerad av deras storlek. Vi hade lite tur i oturen under dagen för det var första dagen på länge som det regnade, men det var så pass lite och det gjorde att alla djuren var framme för de var nog glada över att slippa värmen som varit.

På kvällen var vi uppe i Stockholm och gick och åt på Koh Phangan. Var lika gott som sist och väldigt trevligt! Vi var ganska trötta efter att ha vandrat runt i djurparken hela dagen så vi gick hem när vi ätit och lade oss i varsin soffa och tittade på Hairspray. Kan se den flera gånger för jag tycker den är så härlig!

Igår tog vi en promenad så Emelie fick se lite mer av Sthlm än vad hon tidigare sett och så hittade jag en jättefin vit klänning med svarta prickar som jag köpte. Helt underbar var den! Sedan åt vi lunch på Barista och efter det var det dags för Emelie att ta bussen hem igen. Jag åkte tillbaka till lägenheten och plockade lite och sedan åkte jag hem till Linköping igen så nu är jag här igen, fast inte så länge. Imorgon åker jag hem till Skeppshult för sedan på onsdag är det ju dags att åka iväg till Gotland. Ska bli skojigt :-)
Lång och kortfattad berättelse om min helg nu. Känner att det är dags att fixa något att äta för jag börjar bli riktigt hungrig.
Kram!

Varmt varmt varmt!

Man ska inte klaga, men när man är inne i lägenheten och fixar så är det rikigt jobbigt att det är så fruktansvärt varmt! Man vill ju bara vara ute i den fina solen och sola och kanske till och med bada.
Nu har jag förberett maten för kvällen. Potatissalladen är klar, såsen till laxspettet är klar och laxen har precis tinat så jag kan börjar göra i ordning det också. Har dammsugit överallt och städat i ordning köket. Nu ska jag bädda sängen, plocka lite i hallen och göra klart laxspetten, sen är det nog lagom att hämta Emelie på stationen. 1 timme och 45 minuter tills hon är här. Ska bli jätteskojigt!
Basse och Sebbe ska också komma över och äta för sen ikväll ska pojkarna gå och titta på den nya Batman-filmen. Jag har aldrig sett någon av dem så jag kollar hellre på någon som jag verkligen vill se. Jag och Emelie har istället beställt biljetter till Kung Fu Panda. Den är nog jätteskojig :-)
Åh, det ska bli så himla skoj att få besök hemifrån! Ni andra hemhemma som läser detta får jättejättegärna komma hit också! Jag blir så glad då!
Jaha, då är det dags att sätta fart igen!

God morgon!

Uppe tidigt som vanligt idag men det är bra för jag har massvis med saker att göra. Nu om en liten stund ska jag åka och handla. Emelie kommer ju upp ikväll och då tänkte jag att vi skulle grilla. Sedan måste jag verkligen städa här. Det har behövts ett par dar så det är bra att hon kommer på besök så att jag tar tag i det :-) Gick inte speciellt bra med att plugga igår och det lär inte bli jättemycket idag heller. Får försöka få allt klart fort så att jag kan sätta mig med det en liten stund i alla fall.
Ja, det var väl allt för den här gången!
Kram på er!

RSS 2.0