Skriver äntligen

Igår blev det inte att jag skrev någonting här. Vi åkte nämligen upp till Sthlm i tisdags kväll för Jocke skulle jobba och jag kom äntligen in i skrivandet på B-uppsatsen igår. Satt med det större delen av dagen och på kvällen kom Anders och Julia hit en runda och så gick vi iväg till en thailändsk restaurang som ligger på Skånegatan. Var jättehäftigt ställe för de hade inrett så att det skulle kännas som om man satt i Thailand och åt. Var bäckar som rann och fiskar som simmade runt och vid vissa av borden satt man i halva Tuk-Tuks. Helt plötsligt släcktes de flesta lamporna ner och så blev det monsunregn och åska. Riktigt häftigt, vilken känsla! Går inte riktigt att förklara det, men ni borde verkligen besöka stället om ni är på Södermalm någon gång. Koh Phangan heter stället.

Ikväll ska vi hem till Linköping igen för imorgon kommer Emelie på besök :-) Fram till dess ska jag skriva, skriva och skriva hoppas jag på. Ska ju hemhem på tisdag för att åka till Gotland och då vill jag gärna ha den klar eftersom jag ska lämna in den dagen efter jag kommer hem igen.

Ska bli jätteskoj att Emelie kommer upp imorgon! Får se vad vi gör på kvällen men på lördag ska vi i alla fall till Kolmården jag och hon och sen ska vi hämta Jocke och Ninja och så ska vi upp hit till Stockholm igen så hon får se vilken lägenhet vi köpte. Hon var ju med och kollade på de andra när det var visning. Kvällarna är inte planerade men det blir nog inga problem med att hitta på något. Är ju så varmt och skönt ute också. Sedan stannar hon till söndag eftermiddag. Hoppas väl på att kunna skriva lite till innan dess, men annars vet ni vad jag håller på med över helgen och varför jag inte skriver!

Nu ska jag sätta igång och skriva igen, fast först borde jag i och för sig gå och handla lite juice och något att äta till lunch.
Ha det så skoj idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0