Jobbigaste träningen någonsin

Ojojoj vad jobbig träningen var idag! Förstod inte riktigt hur mycket motstånd hon ville att man skulle ha på cykeln så jag tog på mer och mer och mer och till slut kunde jag knappt få runt tramporna. Men jag lyckades med hela passet. Riktigt trött och svettig efteråt, skönt faktiskt! Det sista hon sa innan vi gick var att vi skulle hem och dricka massvis med vatten. Jag drack inte mer än jag brukar trots så hårt pass. Det är lika med en betongklump till huvud idag igen. Får komma ihåg det till imorgon också. Då är det ytterligare ett träningspass som gäller.

Resten av dagen har jag suttit och slutfört bokföringen till styrelsen så nu sitter jag bara och går igenom så att det inte blivit fel någonstans eller att jag missat något. Har några mail jag måste skicka iväg innan allt är klart men det är så skönt att se slutet på det här. Då är det bara att börja om och lägga allt fokus på det här nya året.

Jag och älsklingen har precis ätit lasagne som vi lagat och ska väl se något avsnitt av någon serie. Blev lite vin över sedan igår så jag ska plocka fram det också tror jag.

Hoppas ni haft en härlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0