1 månad till födelsedag - önskelista

Såg precis att det är den 11:e idag. Det betyder ju att det bara är en månad kvar tills min 23:e födelsedag! Brukar aldrig önska mig något speciellt men i år finns det massvis med saker som jag skulle bli väldigt glad över att få. Tänkte visa er här nu.


En privatkurs hos Make Up Store där jag får lära mig att göra en vardaglig make-up och sedan få ta med mig ett par varor hem.


Kanske inte helt bra bild, men jag skulle vilja gå till någon hudspecialist och verkligen rengöra mitt ansikte.


Nu när jag håller på att gå ner i vikt så skulle jag vilja slänga ut alla mina kläder och köpa nya när jag nått mitt mål. Därför skulle ett presentkort i denna affär passa perfekt eftersom jag köper typ allt där!


Skulle vilja köpa mer "FINA" kläder och därför är jag väldigt nyfiken på Isabella Löwengrips klädkollektion som kommer ut i sommar. Ett par plagg därifrån hade inte varit helt fel!



Nu när jag kommit igång så skulle jag behöva lite mer träningskläder. Därför skulle ett presentkort från Stadium vara perfekt!


Skulle också vilja ha en ny, snygg, stor väska som rymmer både skolböcker, laptop och träningskläder. Något i stil med denna hade inte varit helt fel.



Älskar musikaler och filmen Hairspray var helt underbar. Skulle därför så gärna vilja ha en biljett till någon av höstens föreställningar!


Har kommit in i en riktig läsarperiod och nu om jag kommer in på nya utbildningen (som jag verkligen hoppas på) så skulle inte ett presentkort från adlibris vara helt fel. Då kan jag både få lite hjälp till ny kurslitteratur och någon ny skönlitterär bra bok!


Om man inte ska kolla något på vad saker och ting kostar så skulle jag verkligen vilja ha en ny bärbar dator, min nuvarande är katastrofal!

Jaha, hittade ni något gemensamt tema över allt detta? Jo, jag känner att i och med min diet som jag faktiskt lyckats väldigt bra med och mitt uppbrott från staden och skolan så känns det som om dessa saker skulle hjälpa mig på vägen mot mitt nya, mer energirika och gladare liv! Konstigt det låter, men jag har varit på botten ett tag och känner att jag är på väg upp och motivationen har hittat fram. Därför tror jag på det här!

Men bästa presenten vore nog ändå att svaret på utbildningarna jag sökt kommer och att jag har blivit antagen! Så alltså snälla snälla Stockholms universitet; ta in mig på utbildningen! Jag vill verkligen, verkligen det här!

Första önskelistan någonsin vad jag minns men jag är väldigt nöjd. Om jag bara får något av detta kommer jag vara superlycklig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0